Jump to content
Dogomania

Miniaturowa Niteczka vel Isia zostaje na zawsze w DT:):):)

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to sunia szkielet, odkryta przez funie wczoraj:-(
Na zdjeciach moze nie widac tej chudosci, funia wrzuci swoje zdjecia robione z góry...
Sunia zostałą juz zabrana z boksu ogolnego, jest sama, zamknieta w klatce, bedziemy w miare mozliwosci ja dokarmiac.,,
Jej potrzebny na gwałt dom i codzienna troskliwa opieka...

Posted

Tola, a wiadomo coś o wieku suni? Może założysz jej osobny wątek?
Długo jest w schronie, tak źle je znosi? Czy chora?
Nikt mi do głowy nie przychodzi z wolnym DT..:-( może wystawić ją na cafe, może się jej uda :roll: ja bardzo wierzę w ten portal..

Posted

Soema napisał(a):
Tola, a wiadomo coś o wieku suni? Może założysz jej osobny wątek?
Długo jest w schronie, tak źle je znosi? Czy chora?
Nikt mi do głowy nie przychodzi z wolnym DT..:-( może wystawić ją na cafe, może się jej uda :roll: ja bardzo wierzę w ten portal..

Nic nie wiem o suni; moze funia cos wiecej napisze...
Ona tak poleciała jak poszła do boksów ogólnych:-(
Oni pakują małe sunie z dużymi i to efekt; te maleństwa nie mają szans na jedzenie i bezpieczną egzystencję...
Wczoraj funia znalazła zagryzioną maleńką sunię:-(
Dlatego tak bardzo walczymy o odzielanie maleństw od dużych suk; to samo dotyczy psów.

Posted

Jeśli chcecie - dam ją na allegro.Jednak muszę mieć więcej informacji.Wiek, od kiedy tam jest, jakieś choroby, usposobienie ...
Jeśli chcecie ...
Macie tam jakieś sterylizowane suki ? Wiem , że to pójście na łatwiznę, ale kilka istnień można uratować.Ludzie chętniej biorą po sterylkach.Tak mi się przynajmniej wydaje.
Na razie dajcie informacje o tym szkieleciku.

Posted

Dziwne metody selekcji...:-(
ja w tym roku raczej nie będę brała dorosłych psów na DT, współlokatorka się boi.. Szczeniaki i młode psy mogę brać.
Nie chcę nawet myśleć, co tam się dzieje..:placz:

Posted

Sunia jest od około roku w schronie ,jest totalnie niezaradna i bez woli walki i życia ,miała uśpiony miot jak przyjechała do schronu więc na pewno nie raz rodziła :shake:

Posted

Sunia ma coć z tylnymi łapkami, bardzo dziwnie je stawia...
Moze to tylko wynik wygłodzenia...
Wypusciłysmy sunie dzisiaj, zaraz pobiegła kawałek za bramę i załatwiła się.

Posted

funia napisał(a):
Mimo tak dużego zbliżenia zdjecie nie oddaje faktycznego stanu .Na zywo uwierzcie wygląda to tragicznie:placz::placz:

Boshh, ta chudzina wymaga jakiejs diety wysokokalorycznej. Czy mogécos takiego kupic na krakwecie, zebyscie mogly odzywic to biedactwo?

Posted

Jest domek dla malutkiego pieska albo wysterylizowanej suni ale w Inowrocławiu (kujawsko-pomorskie) :roll: Pani zgłosiła chęć adopcji psiaka krzyczkowego ale takiego malutkiego nie mamy :shake:
W domku mieszka piesek shih tzu i to ma być towarzystwo dla niego, (dlatego sunia wysterylizowana). Domek nie jest sprawdzony. :shake:
Od Was to daleko i nie wiem co Wy na to :cool3:

Posted

[quote name='paros']Od nas też jest to daleko :shake: Trzeba poszukać kogoś w tamtym rejonie kto mógłby sprawdzić domek. :roll: Potem zostaje sprawa transportu :cool3:
Nie wiem czy w tamtym rejonie mamy dogomaniaków. Dlatego spytałam czy to nie za daleko od Was i czy przekazać Wam ten kontakt? :roll:
O kontakt poproszę, ale do adopcji jest tylko jedna sunia, ta mamuśka

Niteczka właśnie wyleguje się u mnie po kąpieli:loveu:

Posted

funia napisał(a):
jesteście w stanie sprawdzić ten dom i ewentualnie zrobić póżniej wizytę adopcyjną ?/

Od nas też jest to daleko :shake: Trzeba poszukać kogoś w tamtym rejonie kto mógłby sprawdzić domek. :roll: Potem zostaje sprawa transportu :cool3:
Nie wiem czy w tamtym rejonie mamy dogomaniaków. Dlatego spytałam czy to nie za daleko od Was i czy przekazać Wam ten kontakt? :roll: