Jump to content
Dogomania

Czarna sunia w typie amstaffa, rok w schronisku. NARESZCIE MA DOM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najgorsze jest to że... Aza była tam podobno przez 4 miesiące ( :-o ) i przez te 4 miesiące jakoś to z nią było. Teraz nagle JA mam "zapieprzać" autobusem na drugi koniec Łodzi brać psa nie wiadomo gdzie, bo grożą schroniskiem. Nie mogą poczekać do jutra wieczorem. Nie mogą. No ale co mam zrobić, pojadę jutro po nią... jak zdążę...

Posted

Nika28 chętnie bym Ci pomogła, gdybym mieszkała bliżej, tyle, że sama nie miałabym co zrobić z sunią, ani DT ani DS nie wchodzą w grę. Jeśli mogłabym Ci jakos pomóc, daj znać...

Posted

Aska25 napisał(a):
Popytam, poprosze zeby ania jutro poszukala. Pamietasz jaki jej nr przypisalai ??

Dzięki Aska :loveu:

Numeru nie pamiętam, nie było mnie przy tym jak ją zabierali :-(

Posted

Szukajcie jej DT, oglaszajcie. Czy wiesz cos o jej chrakterze, nadaje sie do budy, do innych psow???
Jesli jest na 6 zdrowa, to mozna ja po kwarantanni wysterylizowac, poprosimy.

Posted

Aska25 napisał(a):
Czy wiesz cos o jej chrakterze, nadaje sie do budy, do innych psow???

Aza strasznie lubi się przytulać, lubi dzieci, ta Pani co ją dokarmiała ma 5 letnią wnuczkę i Aza ciągle za nią chodziła i chciała się bawić. Ładnie biega za piłeczką i umie chodzić na smyczy, raczej nie ciągnie. Czy nadaje się do budy... nie wiem. Ale pewnie kiedyś mieszkała w mieszkaniu, bo jak 2 tygodnie temu byłam z nią na spacerku, to pchała mi się do mieszkania. Innych psów raczej nie toleruje. Z moim psem ładnie się bawiła, ale jak odprowadziłam ją do stajni, szedł Pan z psem, pogryzła go.

Posted

agaga21 jesli sunia jest rzeczywiscie na 6 to nie posiedzi tam dlugo. Na 6 sa psy leczone, lub chore, po zabiegach. Zdrowe psy musza zwalniac miejsce tym najbardziej potrzebujacym. Maja tam troskliwa opieke :)

Jezeli sunia nie toleruje innych psiow, moze isc tylko do budy, bo wszystkie inne boksy pojedyncze sa zajete:placz:

Posted

Aska25 napisał(a):
Dodalam ja na strone schroniska, tylko bedzie trzeba numer zdobyc bo wymyslilam jej :cool3:

Dzięki ;)
Ona nie jest taka duża, jest raczej średniej wielkości ;)

Posted

Agnieszka z fundacji wie juz o suce. Weci wiedza o suce, Natalia wie o suce. Dzis Ania moja bedzie jej szukac, zebysmy wiedzialy gdzie jest i mialy ja na oku.
Aga bedzie jutro wiec napewno tez sie za nia rozejrzy.

Wy ciotku szukajcie jej DT i to szybciutko, bo nie wiadomo jak sie sprawdzi przybudzie, a agresja do innych psow wyklucza mozliwosc dania jej na ogolne...