jusstyna85 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ja wiem,jak można spróbować obniżyć cene,tylko boje sie, ze całkowicie odmówi... Na zdj na allegro ona jest dużo mniejsza,czyli przedmiot niezgodny z opisem...moze warto też pójść w tą strone... Brakuje 50 zł do spłaty...:( Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Justyna na czyje konto mam przekazac pieniązki? Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Wstrzymaj sie z tym...facet jest bardzo nerwowy,rzuca Justynie słuchawką...na 16 00 jestesmy umówione,problem będzie jeśli suczka będzie agresywna,w takim stanie nie będzie mogła trafić do schroniska. Quote
jolek68 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jusstyna85 napisał(a):Wstrzymaj sie z tym...facet jest bardzo nerwowy,rzuca Justynie słuchawką...na 16 00 jestesmy umówione,problem będzie jeśli suczka będzie agresywna,w takim stanie nie będzie mogła trafić do schroniska. a czemu do schroniska??? Napisz jak wrócicie(zjadłam całe paznokcie:shake:), obyście ją wyrwały od tego typa... Quote
peppermint Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 O rany ;/ Kolejnego idiotę ziemia nosi (przepraszam jeśli łamie to wrażliwy regulamin DGM) Dajcie znać jak wygląda sytuacja. Trzeba będzie myśleć dalej. Może dobrym rozwiązaniem będzie jeśli w sytuację wkroczy nowa twarz skoro facet już reaguje na Was nerwowo. Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Myślałam,ze Justyna zdała relacje... No więc tak na początek Justyna_Wolontariat pracuje w Schronisku,dlatego sunia tam też sie znalazła.Nie mamy żadnego DT,przebywa w osobnym boksie... Sunia ma jakieś 9 miesięcy,jest dosyć mała jak na Husky, bardzo grzeczna, kontaktowa,na razie nie sprawia żadnych problemów,najprawdopodobniej ma cieczke... Facet nienormalny,niekulturalny i w ogóle tępy... Justyna chciała,zeby zniżył cene,a ten nie i poszedł...musiała sie prosić,zeby sie wrócił(podziwiam jej spokój) Gdyby ona jej nie wzięła,to wziąłby jego kolega i nie wiadomo co by dalej z nią było. Oprócz suni ma w szopie 2 szczeniaki w typie Labradora, być może i prawdziwe...już ma plan,żeby je rozmnażać-jak to powiedział dostawi następną bude i łańcuch... Płot jest niski,do szopy łatwo dojść,gorzej tylko z sąsiadką,bo przesiaduje w oknie...chyba wiecie o czym myśle... Quote
jolek68 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jusstyna85 :multi: nawet nie wiesz jak się cieszę że się udało :loveu: Teraz trzeba znaleźć małej szybko DT lub DS, tu może pomóc szybszy o ile chcecie żebym go poprosiła ;) Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jolek68 napisał(a):jusstyna85 :multi: nawet nie wiesz jak się cieszę że się udało :loveu: Teraz trzeba znaleźć małej szybko DT lub DS, tu może pomóc szybszy o ile chcecie żebym go poprosiła ;) proś proś,ona nie może zostać długo w schronisku,zajmuje cały boks,a jest przepełnienie...:( Quote
Asta17 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :angryy::mad: Co za idiota z faceta!! Jak teraz przeczytałam to jeszcze o tych szczeniakach to myślałam, że mnie szlag trafi. Muszę z Justyną porozmawiać gdzie on je trzyma? Nie wierzę, że nie istnieje prawo, które ograniczyłoby mu takie postępowanie, zwłaszcza, że on jest psychiczny. No świetnie teraz labradorowate będzie trzymał na łańcuchu! :angryy: W sumie obojętnie jaki by to był pies nie może być w jego rękach. Trzeba coś wymyślić, bo tak to nie może funkcjonować!! Quote
Justyna_wolontariat Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Suczka nazywa się Lejdis ma około 10 miesięcy to jej pierwsza cieczka sterylizacja konieczna sunia już chętnie przyjmuje adoratorów więc nie wiadomo czy już nie pokryta:-( To mała kluseczka ale bardzo sympatyczna gdyby mogła weszłaby na głowe człowiekowi wylizała mu twarz:evil_lol: bardzo kontaktowy pies do psów miła zapraszająca do zabawy Wstawie dziś zdjęcia i biorę się za ogłoszenia Bardzo prosze o pomoc Quote
Jo37 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Obiecałam ,że wpłacę 50zł . Poproszę o numer konta bo do tej pory nie dostałam . Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Jo37 napisał(a):Obiecałam ,że wpłacę 50zł . Poproszę o numer konta bo do tej pory nie dostałam . dziękujemy,podałam na PW konto Justyny Quote
jolek68 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Justyna_wolontariat :buzi: jesteś wielka,dziękuję :iloveyou: dałam znać komu trzeba, na dniach mają ruszyć bezdomne szpice, czekam na odpowiedź, jakby co napiszę Quote
Justyna_wolontariat Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Malutka jest przekochana jaka wesoła przylepka, że szok to dzisiejsze zdjęcia: Jak się ziś okazało Lejdis nie ma cieczki ma ropny wypływ to może być zapalenie pochwy czy początek ropomacicza czuje się dobrze jest radosna wesoła dostała antybiotyk :-( Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :razz::razz:sąsiadkę można zabajerować i wyjdzie z okna :diabloti: Sunia śliczna ....a może ona była już pokryta i temu to zapalenie :cool3:czy wyciek Quote
jolek68 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Justyna_wolontariat mała cudo :loveu: Chyba byłyście na spacerku, jak ona się zachowuje??? Kurde trzeba szybko znaleźć DT...:-( Ps. myślę że trzeba zmienić tytuł wątku Quote
Soema Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ale sunia miała szczęście .. :roll: teraz tylko trzeba znaleźc dla niej dobrego, odpowiedzialnego, doświadczonego opiekuna, najlepiej z domem z ogrodem.. Piękna psina.. A myślicie coś o "odwiedzeniu" szczeniaków..?:razz: Quote
Brysio Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 jest przecudna:loveu: a jak garnie sie do ludzi, dzis jak byłam odbierac Kastorka i Dingo nie chciała mi dac spokoju, przekochana psinka:loveu: Quote
__Lara Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dziewczyny, tak się cieszę, że udało Wam się zabrać sunię :lol::multi: kochane cioteczki :loveu: tylko co z tymi labkami :( jejq, z tym trzeba coś zrobić, przecież ten facet non stop będzie się znęcał nad psami :( nie mogę narazie wesprzeć, bo w tym miesiącu jestem spłukana, może w następnym mi się uda. Quote
BoUnTy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Możecie napisac jakies pierwsze obserwacje o suni? Jak przypuszczalnie będzie ię zachowywac w domu, i jaka jest do ludzi? Powina byc ok do dzieci? Może będe miec DT, i moze nawet cos wiecej ;) Niestety jak DT to płatny, czy to wchodzi w grę? Może skoro jest podejrzenie ropomacicza, to wartoby sukę wysterylizowac, żeby tez nie trafiła do pseudohodowli? Jestem w niej zakochana :loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 BoUnTy napisał(a):Możecie napisac jakies pierwsze obserwacje o suni? Jak przypuszczalnie będzie ię zachowywac w domu, i jaka jest do ludzi? Powina byc ok do dzieci? Może będe miec DT, i moze nawet cos wiecej ;) Niestety jak DT to płatny, czy to wchodzi w grę? Może skoro jest podejrzenie ropomacicza, to wartoby sukę wysterylizowac, żeby tez nie trafiła do pseudohodowli? Jestem w niej zakochana :loveu: Już za dużo psów z Rudy jest na płatnych DT,do tego trzeba mieć sporo kasy...sunia jest słodka,kontaktowa,aż dziw bierze że jest taka...będzie wysterylizowana na pewno.A co do zachowania w domu, to tego nikt nie przewidzi,na razie jest bardzo grzeczna i posłuszna. Quote
jolek68 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jusstyna85 powiedz mi, mała jest w którym schronie i czy wet może dokładniej zbadać małą??? Quote
Recommended Posts