Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 o matko:placz::placz::placz: ja mam Westa od 10 lat!!!! jak moge pomoc???? Quote
BoUnTy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Brysio napisał(a):o matko:placz::placz::placz: ja mam Westa od 10 lat!!!! jak moge pomoc???? Pewnie głownie finansowo, transportowo, tymczasowo i może pilotując sprawę. Trzeba wykupic psa i pewnie gdzies zgłosić :( Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Na wykup Husky mamy już 150 zł....jeszcze tylko 100 zł... Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie wiem, na wątku nikt się nie odzywa... zaoferuje 50 zł jak na razie, jesli nie bedzie szansy uzbierania całej kwoty to wtedy dołozymy więcej Quote
Jo37 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Alicja napisał(a):moze poslij PW do tych osób Wpłacę brakujące 50 zł ale przelew mogę zrobić jutro . Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 tu wątek westa www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-slepy-na-jedno-oko-szczeniak-westa-w-pseudohodowli-potrzeba-pln-na-wykup-dt-129558/#post11627923 Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jesli chodzi o Husky to Justyna85 prosiła przekazac ze są problemy z odebraniem psa bo facet nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na maila. a Justyna ze schroniska pozyczyła pieniązki na wykup od taty i nalezy mu to oddac. Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Jo37 napisał(a):Wpłacę brakujące 50 zł ale przelew mogę zrobić jutro . bardzo dziękuje... no to mamy 200 zł... jeszcze tylko 50 zł... Quote
Soema Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zaznaczam wątek.. A gdzie psiaka zabierzecie, bo mi umknęło? :oops: Quote
__Lara Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Halo halo LUDZISKA brakuje 50zł!!!! dołóżcie się!!! (ja nie jestem w stanie w tym miesiącu :( ) Quote
jolek68 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jusstyna85 napisał(a):....dziękuje Jest następny pies,któremu trzeba pomóc...:( dostałam PW na dogomanii "Dzień dobry prosze pani mam taka sprawe nie wiem czy do pani powinnam napisac no ale moze cos wykminimy razem przegladajac na allegro aukcje znalazlam takie malenstwo West highland white terrier (524187923) - Aukcje internetowe Allegro niewidomy na jedno oczko nie ma szans na zakup a jak mamy docynienia z pseudohodowla a moge to wywnioskowac z komentarza jaki otrzymal sprzedajacy to az strach pomyslec co sie stanie z malenstwem...;( Może dało by sie cos zorganizowac... dodam ze dalam ogloszenie na westy w potrzebie ale tam zadko kto zaglada... Ja niestety moge pomoc finansowo jedynie wyciagne cos od chlopaka jakby co bo w domu mama sie leczy i po chorobie..." Osoba ma komentarz negatywny: Kupiłem u tej pani psa. Pojechałem po niego. W domu obraz nędzy i rozpaczy, smród i syf. Dziś pojechałem do weterynarza. Powód: zauważyłem robaki. pies 2 letni, zarobaczony porządnie, co się jeszcze okazało: książeczka zdrowia lipna. Ja nie wiem czy ty wiesz ale te pw to mojej córy dzieło ;) ma dobre serduszko, czasami też by chciała pomóc, a może tylko tak...:shake: Quote
jolek68 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 z forum s-o pytają czy ktoś sprawdzi czy mała jeszcze jest u typa :shake: Quote
Justyna_wolontariat Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Facet wyłączył telefon nie mozna się z nim w żaden sposób skontaktować, wczoraj w południe i wieczorem byłam u niego w domu nikogo nie zastałam może wyjechali gdzieś na weekend spróbuję dziś wieczorem po pracy tam podjechać......:-( Quote
MartynaP Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 wystawił aukcje i zero kontaktu-ciekawe co z ta sunia :shake: Quote
jolek68 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 możecie mi na pw dać namiary na faceta z allegro, może dziewczyny z s-o coś pomogą??? Quote
jolek68 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cytuję z s-o: Niech dziewczyny koniecznie umowę z facetem spiszą i najlepiej niech same nie jadą. Nie wiadomo co do łba może facetowi strzelić, dziś psa sprzeda, a jutro przyjedzie z policją, że mu psa ukradli. Quote
Justyna_wolontariat Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Umówiłam się z facetem na jutro w południe. Zdaniem właściciela Suczka jest łagodna kochana ale jak to powiedział "na łańcuchu pilnuje byle jaki pies ie podejdzie":angryy: Za nic nie chciał obniżyć ceny a pies nawet szczepień nie ma jak się okazało podobno jako szczeniak miał ale 1 właściciel zgubił ks zdrowia więc trzeba będzie ją jeszcze zaszczepić, wiek hmmm sam właściciel nie wie kupił ją jako 3 miesięcznego psa ale stwierdził, że go oszukano bo pies był starszy więc wnioskuję że suczka może mieć około 10-12 miesięcy. Facet wogle nie wydaje się kumaty chce się psa pozbyć ale nie za darmo tylko o to mu chodzi. Quote
jolek68 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Justyna_wolontariat Proszę Cię, weź ze sobą jakiegoś "anioła stróża" :mad: Różnie może być, poszłabym z Tobą ale choroba mam trochę daleko ;) Quote
Recommended Posts