Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):
o matko:placz::placz::placz: ja mam Westa od 10 lat!!!! jak moge pomoc????

Pewnie głownie finansowo, transportowo, tymczasowo i może pilotując sprawę. Trzeba wykupic psa i pewnie gdzies zgłosić :(

Posted

Jesli chodzi o Husky to Justyna85 prosiła przekazac ze są problemy z odebraniem psa bo facet nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na maila.

a Justyna ze schroniska pozyczyła pieniązki na wykup od taty i nalezy mu to oddac.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
....dziękuje

Jest następny pies,któremu trzeba pomóc...:( dostałam PW na dogomanii

"Dzień dobry prosze pani mam taka sprawe nie wiem czy do pani powinnam napisac no ale moze cos wykminimy razem przegladajac na allegro aukcje znalazlam takie malenstwo West highland white terrier (524187923) - Aukcje internetowe Allegro niewidomy na jedno oczko nie ma szans na zakup a jak mamy docynienia z pseudohodowla a moge to wywnioskowac z komentarza jaki otrzymal sprzedajacy to az strach pomyslec co sie stanie z malenstwem...;( Może dało by sie cos zorganizowac... dodam ze dalam ogloszenie na westy w potrzebie ale tam zadko kto zaglada... Ja niestety moge pomoc finansowo jedynie wyciagne cos od chlopaka jakby co bo w domu mama sie leczy i po chorobie..."

Osoba ma komentarz negatywny:
Kupiłem u tej pani psa. Pojechałem po niego. W domu obraz nędzy i rozpaczy, smród i syf. Dziś pojechałem do weterynarza. Powód: zauważyłem robaki. pies 2 letni, zarobaczony porządnie, co się jeszcze okazało: książeczka zdrowia lipna.

Ja nie wiem czy ty wiesz ale te pw to mojej córy dzieło ;) ma dobre serduszko, czasami też by chciała pomóc, a może tylko tak...:shake:

Posted

cytuję z s-o:
Niech dziewczyny koniecznie umowę z facetem spiszą i najlepiej niech same nie jadą. Nie wiadomo co do łba może facetowi strzelić, dziś psa sprzeda, a jutro przyjedzie z policją, że mu psa ukradli.

Posted

Umówiłam się z facetem na jutro w południe.

Zdaniem właściciela Suczka jest łagodna kochana ale jak to powiedział "na łańcuchu pilnuje byle jaki pies ie podejdzie":angryy:

Za nic nie chciał obniżyć ceny a pies nawet szczepień nie ma jak się okazało podobno jako szczeniak miał ale 1 właściciel zgubił ks zdrowia więc trzeba będzie ją jeszcze zaszczepić, wiek hmmm sam właściciel nie wie kupił ją jako 3 miesięcznego psa ale stwierdził, że go oszukano bo pies był starszy więc wnioskuję że suczka może mieć około 10-12 miesięcy.

Facet wogle nie wydaje się kumaty chce się psa pozbyć ale nie za darmo tylko o to mu chodzi.