Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się na wątku ;)Nie mogę pomóc finansowo (jutro odbieram dwa haszczaki na dt), ale pomogę w ogłoszeniach i szukaniu dt/ds dla suczki.
Oceniając po zdjęciach, które są na wątku sunia nie wygląda na roczną... Facet może tak mówić, żeby wyciągnąć za nią więcej kasy. :mad:

Posted

dziewczyny!! mam 300 zł, ktore zostały mi ze zbiorki na Gremlinka, miały byc przeznaczone na sunie z połamaną łapką ale niestety łapki się nie da ponownie zoperowac i taka jej juz zostanie jesli osoby z wątku pieska zgodzą się aby te pieniązki przekazac na wykup Pieseczka to Husky bedzie bezpieczny. Czekam na decyzje...

Posted

Też tu sie melduję. Pomóc nie mogę, bo po Damie - mix husky już wiem, że nie mam warunków na tę rasę :shake:.
Suni bardzo mi żal. Myśle, że trzeba ją jak najszybciej zabrać. Choćby w schronisku bedzie się miała lepiej, bo nikt jej nie bedzie zmuszał wbrew naturze do pilnowania.

Posted

[quote name='Brysio']dziewczyny!! mam 300 zł, ktore zostały mi ze zbiorki na Gremlinka, miały byc przeznaczone na sunie z połamaną łapką ale niestety łapki się nie da ponownie zoperowac i taka jej juz zostanie jesli osoby z wątku pieska zgodzą się aby te pieniązki przekazac na wykup Pieseczka to Husky bedzie bezpieczny. Czekam na decyzje...

Oby sie zgodziły:modla:

Posted

jolek68 napisał(a):
wstawiam malutką na forum S-O ;)

....dziękuje

Jest następny pies,któremu trzeba pomóc...:( dostałam PW na dogomanii

"Dzień dobry prosze pani mam taka sprawe nie wiem czy do pani powinnam napisac no ale moze cos wykminimy razem przegladajac na allegro aukcje znalazlam takie malenstwo West highland white terrier (524187923) - Aukcje internetowe Allegro niewidomy na jedno oczko nie ma szans na zakup a jak mamy docynienia z pseudohodowla a moge to wywnioskowac z komentarza jaki otrzymal sprzedajacy to az strach pomyslec co sie stanie z malenstwem...;( Może dało by sie cos zorganizowac... dodam ze dalam ogloszenie na westy w potrzebie ale tam zadko kto zaglada... Ja niestety moge pomoc finansowo jedynie wyciagne cos od chlopaka jakby co bo w domu mama sie leczy i po chorobie..."

Osoba ma komentarz negatywny:
Kupiłem u tej pani psa. Pojechałem po niego. W domu obraz nędzy i rozpaczy, smród i syf. Dziś pojechałem do weterynarza. Powód: zauważyłem robaki. pies 2 letni, zarobaczony porządnie, co się jeszcze okazało: książeczka zdrowia lipna.