Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jakaś dziewczynka przyniosła mi chomika i poprosiła, żebym znalazła mu dom, bo nie chciała bardzo go oddawać do sklepu zoologicznego, ponieważ bała się, że pójdzie na karme dla węży. Więc oto szukam mu domu, a tak dokładnie jej, bo to samiczka. Ma ok.3 mc. Jest czarna w rude wzorki :evil_lol: naprawde śliczna

Posted

wyglada na przepieknego chomisia! ale zdjecia strasznie male :(
jakby sie dalo, to moze wieksze jakies?:evil_lol:
wiem, ze sie czepiam, ale chomis ma ciekawe umaszczenie i chcialabym go z bliska obejrzec ;)

Posted

kalcia napisał(a):
wyglada na przepieknego chomisia! ale zdjecia strasznie male :(
jakby sie dalo, to moze wieksze jakies?:evil_lol:
wiem, ze sie czepiam, ale chomis ma ciekawe umaszczenie i chcialabym go z bliska obejrzec ;)

właśnie nie wiem jak zrobić wieksze bo mam tylko takie i szybko musze go oddac :/

Posted

Hmm... Przez całą podróż gryzła pokrywkę od pudełka :D Wygryzła tam dziury :D pod samym domem kładła się już spać. Teraz mam ją w wiaderku ( wysypałam je trocinami ) dostała pić, jeść i przywitała się z moim pieskiem. Na noc przyniosę dużą wanienkę plastikową i mam nadzieje, że rano tam będzie. Z wiaderka wychodzi :D Jakoś ten tydzień wytrzymam :) Ogólnie śliczniutka jest. P.S. Pozdrów swojego chłopaka ;)

Posted

Wow ale śliczna chomisia powiem szczerze pierwszy raz się spotykam z czarnym okazem bo moja działka to w szczególności świniaczki morskie:lol:
przeważnie są rude w zoologach:cool1: Super że czarnuszka ma już domek;)

Posted

[quote name='Tarzanka']Hmm... Przez całą podróż gryzła pokrywkę od pudełka :D Wygryzła tam dziury :D pod samym domem kładła się już spać. Teraz mam ją w wiaderku ( wysypałam je trocinami ) dostała pić, jeść i przywitała się z moim pieskiem. Na noc przyniosę dużą wanienkę plastikową i mam nadzieje, że rano tam będzie. Z wiaderka wychodzi :D Jakoś ten tydzień wytrzymam :)

Wiem, bo ona strasznie dużo energii ma w sobie :) a pies jej nic nie zrobił?

[quote name='Tarzanka']P.S. Pozdrów swojego chłopaka

Ok, a wy wogóle się znacie?

powiem szczerze pierwszy raz się spotykam z czarnym okazem

wiem. Ja też nigdzie takich nie widziałam, chyba że biało czarne, a ona jest czarna w rude pręgi :loveu:

Posted

Mój Bąbelek lubi takie futrzaki i chciałby się z nimi bawić :cool3: Nie wiem dlaczego coś mi fotka nie weszła :( Co do Twojego chłopaka, to chyba go poznałam na 100% ;) Jeśli ma na imię Oskar to chodziliśmy razem do klasy w LO ;)

• 2 weeks later...