akira Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dzisiaj jakaś dziewczynka przyniosła mi chomika i poprosiła, żebym znalazła mu dom, bo nie chciała bardzo go oddawać do sklepu zoologicznego, ponieważ bała się, że pójdzie na karme dla węży. Więc oto szukam mu domu, a tak dokładnie jej, bo to samiczka. Ma ok.3 mc. Jest czarna w rude wzorki :evil_lol: naprawde śliczna Quote
kalcia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 wyglada na przepieknego chomisia! ale zdjecia strasznie male :( jakby sie dalo, to moze wieksze jakies?:evil_lol: wiem, ze sie czepiam, ale chomis ma ciekawe umaszczenie i chcialabym go z bliska obejrzec ;) Quote
akira Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 kalcia napisał(a):wyglada na przepieknego chomisia! ale zdjecia strasznie male :( jakby sie dalo, to moze wieksze jakies?:evil_lol: wiem, ze sie czepiam, ale chomis ma ciekawe umaszczenie i chcialabym go z bliska obejrzec ;) właśnie nie wiem jak zrobić wieksze bo mam tylko takie i szybko musze go oddac :/ Quote
akira Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 nikt nie chce takiego ślicznego chomiczka? :loveu: Quote
kalcia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 kurcze, szkoda, bo takie malenstwo, ledwo widac :( a chomiczek zdaje sie byc na serio sliczny! Quote
Patsi Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Śliczna chomisia :loveu: Gdyby nie te moje koty.... Quote
akira Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 heh :lol: naprawde jest prześliczna :loveu: ale moje koty na nią polują ^^ a chomik sie stresuje przez nie ;/ Quote
Tarzanka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jak załatwię sobie akwarium to chętnie go przyjmę na DS :) Quote
akira Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 O ile mój chłopak se jej nie zostawi bo jest w niej strasznie zakochany :loveu: Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hmm... Przez całą podróż gryzła pokrywkę od pudełka :D Wygryzła tam dziury :D pod samym domem kładła się już spać. Teraz mam ją w wiaderku ( wysypałam je trocinami ) dostała pić, jeść i przywitała się z moim pieskiem. Na noc przyniosę dużą wanienkę plastikową i mam nadzieje, że rano tam będzie. Z wiaderka wychodzi :D Jakoś ten tydzień wytrzymam :) Ogólnie śliczniutka jest. P.S. Pozdrów swojego chłopaka ;) Quote
lionblau Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wow ale śliczna chomisia powiem szczerze pierwszy raz się spotykam z czarnym okazem bo moja działka to w szczególności świniaczki morskie:lol: przeważnie są rude w zoologach:cool1: Super że czarnuszka ma już domek;) Quote
akira Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Tarzanka']Hmm... Przez całą podróż gryzła pokrywkę od pudełka :D Wygryzła tam dziury :D pod samym domem kładła się już spać. Teraz mam ją w wiaderku ( wysypałam je trocinami ) dostała pić, jeść i przywitała się z moim pieskiem. Na noc przyniosę dużą wanienkę plastikową i mam nadzieje, że rano tam będzie. Z wiaderka wychodzi :D Jakoś ten tydzień wytrzymam :) Wiem, bo ona strasznie dużo energii ma w sobie :) a pies jej nic nie zrobił? [quote name='Tarzanka']P.S. Pozdrów swojego chłopaka Ok, a wy wogóle się znacie? powiem szczerze pierwszy raz się spotykam z czarnym okazem wiem. Ja też nigdzie takich nie widziałam, chyba że biało czarne, a ona jest czarna w rude pręgi :loveu: Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mój Bąbelek lubi takie futrzaki i chciałby się z nimi bawić :cool3: Nie wiem dlaczego coś mi fotka nie weszła :( Co do Twojego chłopaka, to chyba go poznałam na 100% ;) Jeśli ma na imię Oskar to chodziliśmy razem do klasy w LO ;) Quote
akira Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 heh... mój Nemo by odrazu zjadł :diabloti: tak ma na imie Oskar :) jak dasz jej na imie? Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Maja, jak byłam mała to każde zwierzątko, które miałam zawsze było Gucio i Maja :D :diabloti: Quote
Tarzanka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Chomisa ma się świetnie już w akwarium :D świeżutkie foto dopiero co zrobione :P Quote
akira Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 fajnie :) bardzo się ciesze :loveu: Quote
Recommended Posts