Jump to content
Dogomania

Megi i Zuzka - moje Duo Fruo . ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskaSz']http://img24.imageshack.us/img24/1729/dsc3292l.jpg następna której pasują fiolet i zieleń :) A Megi jakie ma jasne uszy :)
to dobrze, że jej pasuję. Mini każdy kolor będzie pasował :loveu:
w rzeczywistości chyba takich nie ma, chyba trochę za długi czas dałam :)
[quote name='deer_1987']http://img263.imageshack.us/img263/7883/dsc3291lk.jpg
cudne te biale lapki!

Tak marudzisz (:razz:) ze dalam jedno zdjecie u nas :)
tylko dwie skarpeteczki ma :loveu:

a ja muszę do Was wpaść i coś napisać, bo przegladam galerię, ale po cichu :D
[quote name='Soko']I te boooskie kolory, ahh :)
Jaki czarny pysio, oby szybko jej nie siwiał ;)
u Megi siwieje i trochę widać, to u małej tym bardziej, ale jak na razie to młodziak więc nie będę o tym myślała, aż tak :D
[quote name='omry']Jaki słodziak :loveu:
Ahh, te blondyny w loczkach :saint1:
Moje dwie piękności :loveu:
[quote name='Soko']Spaniele miałyby dużo do powiedzenia w kwestii sprzeciwu na używanie prostownic :P
hehe, Megi strasznie ma tą sierść pofalowaną :P
[quote name='magdabroy']Mini :loveu:
:loveu:
[quote name='Kasi i Lena']Boska Mini:loveu:
dziękuję :loveu:
[quote name='magdabroy']Ja czekam na nowe zdjęcia psiaków i relacje z ich zachowania ;)
już wszystko piszę i wkleję parę zdjęć.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Fajna czarna niunia.:lol:
dziękuję :)
[quote name='omry']I jak maleństwo?
bardzo dobrze :)
[quote name='Marta_Ares']czekamy na nowe zdjęcia :)
na razie tylko 5 :P
[quote name='ania90']czekam na fotki
już daję :lol:

U nas jak najabrdziej dobrze :) W piątek byłyśmy na szczepieniu, Mini zdrowa, jak ryba :) 11.11 idziemy na drugie szczepienie. Od przyszłego piątku będę małą powoli puszczała na dwór, tam gdzie psów nie ma, żeby trochę się oswoiła. Z Megi bawią się w najlepsze. Jak Mini przesadzi to Meg ją ustawia powarkuje i odchodzi. Chyba nie jest najgorzej. Boki można z nich zrywać jak się bawią. Zostałam dzisiaj sama w domu z dwoma psami, myslałam, że będzie gorzej, ale M jest grzeczna, Mini szaleje. Teraz obydwie śpią mam nadzieję, że jak najdłużej :D Ogólnie muszę Wam powiedzieć, że z dwoma psami jest o niebo lepiej. Można się tak uśmiać podczas ich zabaw, ale oczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy. Mini uwielbia gryźć mój dywan i kable... Ogólnie wszystkim można się pobawić i pchać do pyszczka.

5/5

Posted

To super, że się zaakceptowały.

[quote name='Lucky.']

Taak, nie ma to jest stadko, choćby takie malutkie :)

Nasze psy też już stworzyły stado - trzy yorki i rott. Nasze psy to Iwan i Tori, a Doksa i Tekila są rodziców chłopaka, jednak sporo czasu spędzają razem, pilnują i bronią siebie wzajemnie :)

Posted

Megi i Mini sie dotrą. Jak dowiozłam Gordonowi Rapera, to przez pierwszy tydzień próbował go udusić, a teraz żyć bez siebie nie mogą:roflt: A jak trafił Lotos, to już nie było spięć wcale;-)

Posted

[quote name='omry']To super, że się zaakceptowały.

Taak, nie ma to jest stadko, choćby takie malutkie :)

Nasze psy też już stworzyły stado - trzy yorki i rott. Nasze psy to Iwan i Tori, a Doksa i Tekila są rodziców chłopaka, jednak sporo czasu spędzają razem, pilnują i bronią siebie wzajemnie :)
Ja i tak w przyszlosci bede chciala swojego wymarzonego psa, ale nie wiem czy jako trzeci pies, czy po prostu drugi z racji tego, ze nie wiem kiedy mogłabym zrealizować swoje marzenia :)
[quote name='Molowe']http://img11.imageshack.us/img11/1043/dsc3361w.jpg kocham te jej białe skarpeteczki :loveu:
ma kawałek opuszki różowej i pazurki jasne, chyba 3 :P
http://img830.imageshack.us/img830/6702/dsc3364f.jpg mina Megi - "A Ty się dziecko dobrze czujesz ??? " :diabloti:

http://img259.imageshack.us/img259/4185/dsc3377.jpg "ja nic nie robię" :oops::loveu:
hehe, ja zawsze miałam problem z układaniem takich opisów, a Twoje odzwierciedlają wszystko :D
[quote name='deer_1987']Wiecej zdjec malutkiej poprosze :)
już daję :)
[quote name='Kaja10014']Słodziutka jest :loveu: Do schrupania :loveu:
:loveu:
[quote name='Paula03']Mini jest świetna :loveu:
dziękuję :loveu:
[quote name='Kasi i Lena']Widać po Mini że mały diabełek z niej. Super że jakoś się z Megi dogadują, będzie tylko lepiej. Moje się uwielbiają a początki nie były rózowe;)
oj straszny diabeł, ona tylko patrzy co zbroić, obgryza mi od zasilacza ten rzep, Megi podgryza, łóżko gryzie, poduszki :P Na pewno będzie dobrze, dojdą spacery i Megi pewnie też będzie wniebowzięta.

[quote name='Doginka']Megi i Mini sie dotrą. Jak dowiozłam Gordonowi Rapera, to przez pierwszy tydzień próbował go udusić, a teraz żyć bez siebie nie mogą:roflt: A jak trafił Lotos, to już nie było spięć wcale;-)

tez tak myślę i mam taką nadzieję. Megi 'poddusza' małą, ale podczas zabawy kładzie jej pysk na szyję :)
porównując do sytuacji jaka była na początku jest o niebo lepiej :loveu:

Jutro już są dwa tygodnie odkąd Mini jest u nas :loveu:

5/12

Posted

ja tez teraz nie wyobrażam sobie mieszkania bez 2 psów:D film nieraz można nakręcić jak one się bawią.....:D

Mini jest kapitalna:loveu: :loveu: :loveu:

co Megi ma przy obroży?? ten wiszący łańcuszek? uważaj bo przy 2 psach może być to niebezpieczne, jak np. Mini włoży tam łapkę