Jump to content
Dogomania

Megi i Zuzka - moje Duo Fruo . ;)

Recommended Posts

Posted

Współczuje takich przeżyć....
Mój Frodo też ma ma szeleczki, które można wpiąć do fotela, ale ich nie używamy od kąd urósł. Teraz musi jeździć w bagażniku, niestety nie wiem jak go tam zabezpieczyć.

Posted

kavala napisał(a):
Mój Frodo też ma ma szeleczki, które można wpiąć do fotela, ale ich nie używamy od kąd urósł. Teraz musi jeździć w bagażniku, niestety nie wiem jak go tam zabezpieczyć.

Do baganizka to klatke polecam.

Posted

kavala napisał(a):

a jaki samochód?? jak kombi to powinien mieć zaczepy w bagażniku.

Lucky współczuje przeżyć.... najważniejsze że Wam nic się nie stało!!!
co za barany jeżdżą po tych drogach ;/

Posted

[quote name='deer_1987']To ten?
http://www.fakt.pl/Gminazjalistka-zginela-w-wypadku-Drastyczne-zdjecia,artykuly,110636,1.html

Kurcze nie zazdroszcze :(
tak to to.
[quote name='Kasi i Lena']Lucky to jakaś masakra. Mieliście prawdziwe szczęście w nieszczęściu że nic Wam się nie stało. Gratuluję Taty bo prawdopodobnie to on Was uratował robiąc unik w rów.
akurat zaprzeczyć nie mogę, ale fakt jeździ już jakoś 15 lat. Więc logiczne myślenie i doświadczenie tutaj się wykazało.
[quote name='dagaa111']masakra :-( całe szczęście, że nic wam się nie stało
dokładnie...
[quote name='kavala']Współczuje takich przeżyć....
Tamten berneńczyk całe szczęście, że się nie znajdował w bagażniku, bo gdyby tak było, było by już po suczce. Dlatego nawet jakby rodzice teraz kupwoali auto typu combi na pewno nie dałabym tam Meg.
[quote name='Kaja10014']Coś strasznego...
Dobrze, ze Wam się nic nie stało.
Teraz mam jakieś uprzedzenie do samochodów..

[quote name='Paula03']Bardzo wam współczuję tych przeżyć, ale dobrze, że nic wam się nie stało!
Całe szczęście. Najbardziej najbliższe osoby by to przeżywały..
Teraz już będę wiedziała, jak się czują osoby w takich wypadkach. Wcześniej jak widziałam, takie coś w tv, to mówiłam, ale tragedia, a tak na prawdę co widziałam, było przerażające i nie życzę tego nikomu. Sama jak kładłam się już spać, słyszałam dalej płacz, wołanie tej matki, i jęki tego mężczyzny, wszystko odtwarzałam sobie jeszcze raz. Straszne uczucie, aż bałam się zasnąć. Rano chyba mnie coś puściło, zaczęło mnie boleć ramie od pasów i szyja, jak hamowaliśmy.
[quote name='Marta_Ares']a jaki samochód?? jak kombi to powinien mieć zaczepy w bagażniku.

Lucky współczuje przeżyć.... najważniejsze że Wam nic się nie stało!!!
co za barany jeżdżą po tych drogach ;/
Nie wiem co za ludzie... Jest też taka wersja że kierowca który zginął na miejscu z granatowego samochodu, po prostu zasnął. Mieli bardzo dużo żywności w aucie, więc może jechali długo,był zmęczony i zasnął. Ale to pewnie jeszcze zostanie wyjaśnione.

Posted

Nie wyobrażam sobie uczestniczyć w takim wypadku czy chociażby patrzeć na niego z daleka, tak otrzeć się o śmierć czy kalectwo, coś okropnego... Happy na szczęście ma szelki więc jest zawsze przypinana, bo czasami wystarczy mocniejsze hamowanie i już leci do przodu i gdyby nie szelki które ją trzymają mogłaby skręcić kark, pomyśleć co dopiero w takim wypadku. Współczuję przeżyć i cieszę się, że jesteście cali!

Posted

na prawdę nie życzę tego nikomu.
co rusz jak zasypiam to powtarza mi się to i widzę wszystko jeszcze raz.
byłam wczoraj nad jeziorkiem i w lesie. Meg przyszła padnięta, nawet nie chciało jej się chodzić na spacerze już ostatnim.
a w nocy spała koło mnie na poduszce jak zabita :P
Jejku przepraszam, że zdjęcia większe, ale koleżanka je hostowała. Na razie ich nie mam na komputerze, ale postaram się je w najbliższym czasie zmniejszyć.

5/15

Posted

[quote name='deer_1987']http://img405.imageshack.us/img405/8094/cimg2093q.jpg
Megi :loveu:
W końcu jakieś zdjęcia :P
[quote name='Soko']Pańcia i Megi, obydwie piękne :D moja jest taka gładziutka, a Twoja ma takie niesamowite loczki, śliczniucha :D
Wtedy była jeszcze bardziej pokręcona bo mokra była.
Dziękujemy :loveu:
[quote name='Doginka']Masz zajefajne krótkie spodenki:loveu::lol:
A dziękuję :loveu:
[quote name='Maalwi']Straszny wypadek ;(
http://imageshack.us/photo/my-images/37/cimg2051s.jpg/
super ciuszki, w moim stylu ;)
Hihi, dziękuję. :loveu:

A ja mam zdjęcia :P Rodzice pojechali do Kołobrzegu w sprawie na przesłuchanie w sprawie tego wypadku, i samochód odwieźć do jakiegoś warsztatu, więc korzystając z sytuacji, wzięłam aparat psa i do parku :)
Na zachętę 5 zdjęć :)

5/5

Posted

[quote name='Kaja10014']Fajnie razem wyglądacie :loveu:

http://img42.imageshack.us/img42/6088/dsc2134.jpg
podoba mi się to zdjęcie :)
dziękujemy :loveu:
mi się wydaję, że trochę poruszone to zdjęcie jest.
[quote name='deer_1987']http://img143.imageshack.us/img143/4047/dsc2139u.jpg
sliczna!
Dziękuję :loveu:
[quote name='cockermaister']Piękna Meg :loveu:
Świetne ciuchy :cool3::p
Dziękuję :)
[quote name='kavala']:loveu:
To w ciebie taka wpatrzona?
Chyba tak :) Ale dokładnie nie pamiętam, bo miałam jeszcze zabawkę, ale wtedy w ogóle ją nie interesowała.

Kupiłam dzisiaj Meg obrożę Huntera i pyszczka, która zgubiła nam się chyba w wiosnę.
A w poniedziałek przyjdzie paczuszka od Marty, z kompletem w pacyfki ( smycz + obroża ) i obróżka w sówki.
Może zrobię zdjęcia wszystkiego ... :) Chciałby ktoś ?

5/5