Jump to content
Dogomania

Megi i Zuzka - moje Duo Fruo . ;)

Recommended Posts

Posted

Hej wszystkim za odwiedziny !
Banerek może jak się nauczę to sobie podlinkuje :diabloti:
Wieczorkiem dam jakieś fotki.
Odchudzanie idzie nam dobrze, bo Megi taka żywsza się zrobiła, wczoraj od domu do klubu Hop poszłyśmy to Megi mnie ciągnęła a potem jeszcze sobie truchtałyśmy do domu. Więc albo schudła albo nabrała kondycji :) :P :multi:
Na agilitowanie może i bym przyszła tyle że nie wiem czy mi mama pozwoli ....
samej przyjechać bo z nikim innym chyba że z kol bym przyjechała ...

Posted

Hej! :)
Cieszę się, ze odchudzanie postępuje. :) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie będzie widać tą zmianę nawet na fociach :cool3:

Szłyście do Hopa? Czyżbyście się w końcu zapisały? :razz:

Posted

Jeszcze się nie zapisałyśmy bo ja nie wiem jak to będzie mam płacić 50 zł za 12 zajęć a z tych 12 zajęć pojawię się może na 4-5 ... bo teraz za bardzo czasu nie mam więc nie wiem jak to będzie ...

Posted

Lucky. napisał(a):
Jeszcze się nie zapisałyśmy bo ja nie wiem jak to będzie mam płacić 50 zł za 12 zajęć a z tych 12 zajęć pojawię się może na 4-5 ... bo teraz za bardzo czasu nie mam więc nie wiem jak to będzie ...

50zł to wcale nie jest dużo!! Warto nawet dla tych 4-5 razy sie zapisać! Może się wciągniesz na tyle, ze treningi będą tak ważne, że pójdziesz na więcej niż 5? ;)

Posted

Jak dla mnie 5 to max. ważniejsza jest szkoła teraz ...
A 50 zł na pewno warte tych 12 zajęć, tyle ze jak pójdę na te 4-5 to muszę zapłacić chyba 50 zł, a jak mama usłyszy że 50 zł za 5 zajęc to wtedy wyjdzie za jedno zajęcia 10-12 zł ... Więc nie wiem jak to będzie chyba że jak wpłacę te 50 zł to będę miała na 2-2,5 miesiąca .

Posted

Lucky. napisał(a):
Jak dla mnie 5 to max. ważniejsza jest szkoła teraz ...
A 50 zł na pewno warte tych 12 zajęć, tyle ze jak pójdę na te 4-5 to muszę zapłacić chyba 50 zł, a jak mama usłyszy że 50 zł za 5 zajęc to wtedy wyjdzie za jedno zajęcia 10-12 zł ... Więc nie wiem jak to będzie chyba że jak wpłacę te 50 zł to będę miała na 2-2,5 miesiąca .

Ja bym mimo wszystko spróbowała. :) Myslę, ze to kwestia dogadania się. :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']w weekendy tez nie masz czasu na treningi??[/quote]
W weekendy nie ma treningów ...
Są w poniedziałki, środy i piątki .
Postaram siędać dzisiaj fotki bo wczoraj mi dgm nie działała .

Posted

[quote name='Dynamique']Gosiu zgubiłam twój temat :evil_lol: A ja chcę na agility w tym tygodniu !!! :shake::diabloti:[/quote]
Jak to zgubiłaś? :crazyeye: :eviltong: :evil_lol:
Możemy sie spotkać w sobotę, ale to raczej 16 - 17, bo jedziemy na 11 do rodzinki i pewnie wrócimy koło 16. No a niedzielę to całą mam wolną :)

Posted

[quote name='BobowitaMW']Jak to zgubiłaś? :crazyeye: :eviltong: :evil_lol:
Możemy sie spotkać w sobotę, ale to raczej 16 - 17, bo jedziemy na 11 do rodzinki i pewnie wrócimy koło 16. No a niedzielę to całą mam wolną :)[/quote]

Hmmm... prędzej w tą sobote. Albo w niedziele znowu tak jak ostatnio na 12:00 :oops:

Posted

[quote name='Dynamique']To co ? Jutro około 12:00 będe u Ciebie. Musze zobaczyć keidy mam autobusy i wogóle to ci powiem dokładnie :oops:[/quote]

Bawcie sie dobrze! F. juz tak dawno nie agilitowal ,prawie z dwa miesiace :oops: wiec chyba jak zobaczy w koncu tor to oszaleje z radosci, :diabloti:

Posted

[quote name='Dynamique']To co ? Jutro około 12:00 będe u Ciebie. Musze zobaczyć keidy mam autobusy i wogóle to ci powiem dokładnie :oops:[/quote]
To było do Gosi co nie ? :P
Ja nie wiem czy będę :roll:

Posted

Słuchajcie, strasznie Was przepraszam za brak informacji, mam nadzieję, ze jednak żadna z Was nie przyjechała do mnie. Pojechaliśmy do rodziny. Mieliśmy wrócić o przez 16, a byliśmy po 18 :/ :roll: Dlatego też nie proponowałam niczego konkretniej... Strasznie Was przepraszam. :oops: Mam nadzieję, że uda nam się jakoś niedługo spotkać. W przyszły weekend jestem w Wa-wie, ale jeszcze następny mam wolny.