Alex78 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 2 osoby do mnie pisały w sprawie malutkiej. Jedna osoba z Wrocławia, druga z woj. kujawsko-pomorskiego. Trochę daleko i martwię się o transport, jeśli ktoś się zdecyduje ostatecznie. Czekam na odp tej osoby z Wrocławia, bo miała się skonsultować z rodziną. Quote
Alex78 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='DG32']alegratka gumtree kupiepsa cafeanimal kokosy adopcjapsa aleokazja eoferty pajęczyna dwukropek Za pośrednictwem "adopcjepsa" dzwoniła do mnie pewna pani, która dziś ma przyjechać na spotkanie z Idefixą. Trzymajcie kciuki! Quote
Alex78 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Idefixa pojechała do nowego domu !!!! Będzie mieszkać w mieszkaniu w Legionowie. Pani bardzo sympatyczna. Quote
DG32 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Alex78 napisał(a):Idefixa pojechała do nowego domu !!!! Będzie mieszkać w mieszkaniu w Legionowie. Pani bardzo sympatyczna. No wreszcie się mała doczekała swojego domku :multi::multi::multi:. Quote
Alex78 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Prośba do osób, które mi pomagały umieszczając w necie różne ogłoszenia o adopcji Idefixy. W wolnej chwili możecie wykasować te ogłoszenia skoro mała ma dom :) Quote
Alex78 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Idefixa ma teraz na imię Yoko. oto jej ostatnie zdjęcia z przychodni przed przekazaniem do adopcji. W tle nowi właściciele: Quote
Alex78 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Nowe fotki Idefixy vel Yoko :) Majówka 2009 (dzięki uprzejmości właścicielki) Quote
Recommended Posts