pietrucha204 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a co do kampanii.. od tego tygodnia do naszego schroniska rozdzwonił się telefon z jednym pytaniem: są szczeniaczki, są szczeniaczki? wczoraj w ciągu 3 godz 4 telefony:p i mi i koleżance, która tam pracuje jedno przyszło nam do głowy...............prezenty na zajączka albo komunię.........:mad: może zdążymy coś zdziałać przed wielkanocą i zmusić ludzi, żeby przemyśleli swoją decyzję po trzykroć Quote
pietrucha204 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a tak apropo "rasowych" psów w polsce.....mamy 2% psów rodowodowych :shake: dla porównania w skandynawii 90% psów a średnia europejska to 60%......nic dodać nic ująć. na szacowana liczbę psów w polsce ok 6 mln - 100 tysięcy jest zarejestrowanych w związku kynologicznym. więc wszystkoe, goldenki, joreczki, sznaucerki miniaturki, spaniele, które u mnie na osiedlu wyrastają jak grzyby po deszczu na 98% nie są z hodowli:angryy: a raczej z pseudo i z giełdy:shake: Quote
NatiiMar Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Hej,ludzie. A co nas tak mało na forum kampanijnym??? Zapraszam: w w w.zanimkupiszpsa. fora. pl oczywiście bez spacji;) Pozdrawiam. Quote
Kisses Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 evl napisał(a):jejku jej, a nie da się tego jakoś nagrać albo coś? bo ja mam wtedy zajęcia i nie mogę się urwać :placz: Kurde, ja też. Nagrać mi to proszę :loveu: Quote
pietrucha204 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a więc wywiad mamy już za sobą ;)) myślę, że wypadłyśmy dobrze, chcą kontynuować temat i trzymają za nas kciuki ;) mnie trochę trema zjadła:oops: (chociaż powtarzałyśmy sobie, że nie ma czym się denerwować), ale nataliaaaaa jest wielka :loveu: radzi sobie doskonale w mediach i ze stresem;) mamy więc medialnego lidera :multi: na stronce radia nie ma jeszcze żadnego info, jak się pokarze to wstawię linka. natalia ma nagrany wywiad więc będzie co do archiwum kampanii zamieścić :P Quote
NatiiMar Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Myślę, że jutro już będzie można odsłuchać rozmowę na stronie radia w w w. parkfm. com. pl (bez spacji) Pozdrawiam. Quote
Kisses Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Taa, a ja o 9 pisałam prace klasową ^^ Temat 'Miłość nie jedno ma imię'. Pisałam o piej miłości :diabloti: I mam nadzieje, ze nic nie pogmatwałam ani nic, bo ciągle trzymałam kciuki i myślałam, jak Wam idzie ^^ Będzie wywiad to dajcie znać. Kontynuować? Tzn. więcej wywiadów? Quote
Kisses Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Umarłam (ze szczęścia). Powiedzcie coś więcej o tym wywiadzie, bo się nie mogę doczekać :loveu: Quote
pietrucha204 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 pani dziennikarka chce wiedzieć na bieżąco jak nam idzie, jutro zadzwonią do mnie jaki rezultat dzisiejszych rozmów, na zebraniu zarządu na które zaraz lece :razz: głównie czy dostaniemy dotacje czy nie. i wydaje mi się, że będzie chciała się z nami spotkać:) Quote
pietrucha204 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ja to już sama nie wiem czy chce tego słuchać jeszcze raz:evil_lol: z jednej strony nic nie pamiętam z tego co mówiłam to z chęcią bym sobie przypomniała :cool3: a z drugiej :shake: moje motanie się i chrypka hehehhe Quote
Kisses Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pewnie było ok :cool3: To mówicie, ze jutro może być na stronce? Quote
evel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dziewczynki, mam zrobić prezentację na emisję głosu, na dowolny temat. a że ja mam skrzywienie ;) to postanowiłam w tej prezentacji przemycić coś o r=r, pseudohodowlach, traktowaniu psa jako futrzany mebel itd. czy mogę się podeprzeć troszkę Waszymi materiałami? oświadczam oficjalnie, że żadnych dochodów mi od tego nie przybędzie, nawet nie jest na ocenę ta prezentacja ;) Quote
pietrucha204 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 natalia nie zastrzegła praw autorskich (wręcz przeciwnie - zachęca do rozpowszechniania treści kampanii) jeśli ci to pomoże i może skłoni kogoś do zastanowienia się to myślę, że śmiało możesz korzystać:)) w końcu to zawsze jest nadzieja, że kogoś uświadomisz:) a o to nam chodzi. co do zebrania: wydaje się, że jedyną drogą do osiągnięcia czegoś jest przystąpienie do TOZ u (co też dzisiaj uczyniłam). Zarząd ok chętny do współpracy, pomogą nam z plakatami i ulotkami:) co do strony: nowej nie utworzymy ale mam się skontaktować z ludźmi którzy robią stronę schroniska i tam umieścić wszystko, bądź na stronie naszego Tozu. to tyle w skrócie, jutro napisze więcej pozdrawiam wsyztskich :loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Napisałam PW do NatiMar. Może wezmę w niej udział... Quote
Kisses Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jest już na stronie :loveu: Ale krótkie strasznie... :mad: Quote
pietrucha204 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [url=http://www.radiopark.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3093&Itemid=39]Radio Park - W trosce o los czworonog Quote
pietrucha204 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [url=http://www.radiopark.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3093&Itemid=39]Radio Park - W trosce o los czworonog Quote
Kisses Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Bardzo fajnie wypadłyście :loveu: Umm... istnieje dłuższe nagranie? :cool3: Quote
pietrucha204 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 coś mam problem z netem:/ wrrrrr Radio Park - W trosce o los czworonogów myślałam, że cały umieszczą :razz: no ale dobre i to. dzwonili dzisiaj zapytać jak rozmowy poszły i co dalej z kampanią:) więc spoko może będzie drugi odcinek :evil_lol: teraz czas na podbój lokalnej telewizji :eviltong: Quote
Kisses Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pff, powinni całe dać :mad: Podbijaj, podbijaj, a później podbijcie inne lokalne/krajową :loveu: Quote
pietrucha204 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 właśnie myślę z którą kontrakt podpisać hihi :evil_lol: chyba zostawię wybór nati, naszemu przedstawicielowi w mediach:cool3: Quote
NatiiMar Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 :) Teraz kolejny wywiad z Gazetą Lokalną. Może uda nam się wtargnąć do bardziej poczytalnej gazety,ale musimy rozkręcić akcję. No i jak zrobi się cieplej to nakręcimy film i do telewizji z nim;) Pozdrawiam. Quote
Monka-stw Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a "Przyjaciel Pies" i inne "psie" gazety powiadomione?? :cool3: Quote
Recommended Posts