Jump to content
Dogomania

Zanim kupisz psa... Kampania!!!

Recommended Posts

Posted

a co do kampanii.. od tego tygodnia do naszego schroniska rozdzwonił się telefon z jednym pytaniem: są szczeniaczki, są szczeniaczki? wczoraj w ciągu 3 godz 4 telefony:p i mi i koleżance, która tam pracuje jedno przyszło nam do głowy...............prezenty na zajączka albo komunię.........:mad: może zdążymy coś zdziałać przed wielkanocą i zmusić ludzi, żeby przemyśleli swoją decyzję po trzykroć

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak apropo "rasowych" psów w polsce.....mamy 2% psów rodowodowych :shake: dla porównania w skandynawii 90% psów a średnia europejska to 60%......nic dodać nic ująć. na szacowana liczbę psów w polsce ok 6 mln - 100 tysięcy jest zarejestrowanych w związku kynologicznym. więc wszystkoe, goldenki, joreczki, sznaucerki miniaturki, spaniele, które u mnie na osiedlu wyrastają jak grzyby po deszczu na 98% nie są z hodowli:angryy: a raczej z pseudo i z giełdy:shake:

Posted

evl napisał(a):
jejku jej, a nie da się tego jakoś nagrać albo coś? bo ja mam wtedy zajęcia i nie mogę się urwać :placz:

Kurde, ja też. Nagrać mi to proszę :loveu:

Posted

a więc wywiad mamy już za sobą ;)) myślę, że wypadłyśmy dobrze, chcą kontynuować temat i trzymają za nas kciuki ;) mnie trochę trema zjadła:oops: (chociaż powtarzałyśmy sobie, że nie ma czym się denerwować), ale nataliaaaaa jest wielka :loveu: radzi sobie doskonale w mediach i ze stresem;) mamy więc medialnego lidera :multi: na stronce radia nie ma jeszcze żadnego info, jak się pokarze to wstawię linka. natalia ma nagrany wywiad więc będzie co do archiwum kampanii zamieścić :P

Posted

Taa, a ja o 9 pisałam prace klasową ^^
Temat 'Miłość nie jedno ma imię'. Pisałam o piej miłości :diabloti:
I mam nadzieje, ze nic nie pogmatwałam ani nic, bo ciągle trzymałam kciuki i myślałam, jak Wam idzie ^^
Będzie wywiad to dajcie znać.

Kontynuować? Tzn. więcej wywiadów?

Posted

pani dziennikarka chce wiedzieć na bieżąco jak nam idzie, jutro zadzwonią do mnie jaki rezultat dzisiejszych rozmów, na zebraniu zarządu na które zaraz lece :razz: głównie czy dostaniemy dotacje czy nie. i wydaje mi się, że będzie chciała się z nami spotkać:)

Posted

ja to już sama nie wiem czy chce tego słuchać jeszcze raz:evil_lol: z jednej strony nic nie pamiętam z tego co mówiłam to z chęcią bym sobie przypomniała :cool3: a z drugiej :shake: moje motanie się i chrypka hehehhe

Posted

dziewczynki, mam zrobić prezentację na emisję głosu, na dowolny temat. a że ja mam skrzywienie ;) to postanowiłam w tej prezentacji przemycić coś o r=r, pseudohodowlach, traktowaniu psa jako futrzany mebel itd. czy mogę się podeprzeć troszkę Waszymi materiałami? oświadczam oficjalnie, że żadnych dochodów mi od tego nie przybędzie, nawet nie jest na ocenę ta prezentacja ;)

Posted

natalia nie zastrzegła praw autorskich (wręcz przeciwnie - zachęca do rozpowszechniania treści kampanii) jeśli ci to pomoże i może skłoni kogoś do zastanowienia się to myślę, że śmiało możesz korzystać:)) w końcu to zawsze jest nadzieja, że kogoś uświadomisz:) a o to nam chodzi.

co do zebrania: wydaje się, że jedyną drogą do osiągnięcia czegoś jest przystąpienie do TOZ u (co też dzisiaj uczyniłam). Zarząd ok chętny do współpracy, pomogą nam z plakatami i ulotkami:) co do strony: nowej nie utworzymy ale mam się skontaktować z ludźmi którzy robią stronę schroniska i tam umieścić wszystko, bądź na stronie naszego Tozu. to tyle w skrócie, jutro napisze więcej pozdrawiam wsyztskich :loveu:

Posted

:)

Teraz kolejny wywiad z Gazetą Lokalną. Może uda nam się wtargnąć do bardziej poczytalnej gazety,ale musimy rozkręcić akcję. No i jak zrobi się cieplej to nakręcimy film i do telewizji z nim;)

Pozdrawiam.