Jump to content
Dogomania

Zanim kupisz psa... Kampania!!!

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech....jamniki za kratami to widok po prostu łamiący serce...Powinny w łóżkach spać i z reki jeść...

A teraz wracamy do tematu akcji. Erica,posyłam zaległą kasę,dzięki:)
Jakieś nowe pomysły co do strony?
Roots postaram się wysłac ci na maila conieco,ale jak chcesz już to chyba na stronie szóstej tego tematu jest ulotka dościągnięcia.

Pozdrawiam.

Posted

Dziewczyny, ja nic nie wiem. Cały czas siedzę na głębokiej wsi, gdzie ludzie myślą, że internet to jakaś flaszka luksusowa :roll:
Dopiero za jakieś 4tygodnie będę mieć Neostradę. Do wykonawcy dziś zadzwonię, zobaczę co ze stroną, ale nie będę miała jak przekazać info do połowy tygodnia.

• 2 weeks later...
Posted

Z ogromnymi podziękowaniami dla mojego wspaniałego kolegi Dawida
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wykonawcy filmu:multi:

Tak,uderzamy do telewizji zaraz po dokończeniu strony internetowej...czekamy:)

• 3 weeks later...
Posted

Widzę,że akcja umarła...
Szkoda,bo już byliśmy bardzo daleko...no i taki piękny film się zmarnuje..
No ale trudno. Powodzenia w innych kampaniach!
Pozdrawiam.

Posted

Film skończony, ale na tym koniec. Akcja po prostu umarła śmiercią naturalną. Nic w tym dziwnego, piesków porzuconych coraz więcej, a czasu coraz mniej. Ja sama mam niewiele czasu, więc się innym nie dziwię. Szkoda, ale warto było spróbować.

Posted

Przede wszystkim stronę. Bez niej nie ma szans na jakąkolwiek akcję. Poza tym potrzebny jest ktoś do odwiedzania szkół i wygłaszania wykładów. Trzeba rozwieszac ulotki i plakaty,których nie ma więc trzeba znaleźc sponsora. No i potrzebny mediator,który będzie kontaktował się z mediami,ale tym to akurat ja się mogę zająć. Cała reszta jest niewykonalna jak dla mnie...

Posted

Jako uczennica możesz poprowadzic lekcję wychowawczą w tym temacie. Ale potrzebne sa osoby, na przykład studenci bądź szkoleniowcy, do zrobienia wykładów na szeroką skalę. Ktoś, kto będzie jeździł po szkołach w swojej okolicy, najlepiej z psem, i dokształcał dzieci informując o tej akcji.

Ale godziny wychowawcze też sa potrzebne!

Posted

Tak,ale nie wiem czy to ma sens. Akcja umierała już dwa razy. Raz ją zreanimowano,ale teraz nie wiem czy warto, bo jak widac zainteresowanie słabnie...
No i nie ma strony...