roots23 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 poproszę o te ulotki, mogę u siebie porozdawac i ogłoszenia porozwieszac Quote
NatiiMar Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ech....jamniki za kratami to widok po prostu łamiący serce...Powinny w łóżkach spać i z reki jeść... A teraz wracamy do tematu akcji. Erica,posyłam zaległą kasę,dzięki:) Jakieś nowe pomysły co do strony? Roots postaram się wysłac ci na maila conieco,ale jak chcesz już to chyba na stronie szóstej tego tematu jest ulotka dościągnięcia. Pozdrawiam. Quote
Erica Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziewczyny, ja nic nie wiem. Cały czas siedzę na głębokiej wsi, gdzie ludzie myślą, że internet to jakaś flaszka luksusowa :roll: Dopiero za jakieś 4tygodnie będę mieć Neostradę. Do wykonawcy dziś zadzwonię, zobaczę co ze stroną, ale nie będę miała jak przekazać info do połowy tygodnia. Quote
NatiiMar Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ok Erica,bez nerwów. Damy rade. Najważniejsze,że film juz gotowy:) Quote
NatiiMar Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 FILM SKOŃCZONY!!!!! :multi: Zanim kupisz on Vimeo Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jejku, film jest super! A ta część ze schroniskowymi psami... :-( Quote
madeleine Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 oj dziewczyny film jest świetnie zrobiony, ale tak strasznie smutny:-( może choć część osób pomyśli zanim sprawi sobie nową zabawkę w postaci psa.. Quote
_ogonek_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 śliczny... i to będzie w telewizji puszczane? Quote
Daja_ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Piękny film,dla takich osób jak my,dogomaniaków przemawia. Tylko czy przemówi do innych? ;/ Quote
NatiiMar Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Z ogromnymi podziękowaniami dla mojego wspaniałego kolegi Dawida :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wykonawcy filmu:multi: Tak,uderzamy do telewizji zaraz po dokończeniu strony internetowej...czekamy:) Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Widzę,że akcja umarła... Szkoda,bo już byliśmy bardzo daleko...no i taki piękny film się zmarnuje.. No ale trudno. Powodzenia w innych kampaniach! Pozdrawiam. Quote
WildH Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dlaczego? Co ze stroną i filmem? :shock: W szkołach w tej chwili nic nie da rady zrobić, są wakacje... :shake: Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Film skończony, ale na tym koniec. Akcja po prostu umarła śmiercią naturalną. Nic w tym dziwnego, piesków porzuconych coraz więcej, a czasu coraz mniej. Ja sama mam niewiele czasu, więc się innym nie dziwię. Szkoda, ale warto było spróbować. Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nattii cały czas zaglądam czekając na nowe wieści. Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ale co jeszcze musimy zrobić żeby akcja ruszyła? Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Przede wszystkim stronę. Bez niej nie ma szans na jakąkolwiek akcję. Poza tym potrzebny jest ktoś do odwiedzania szkół i wygłaszania wykładów. Trzeba rozwieszac ulotki i plakaty,których nie ma więc trzeba znaleźc sponsora. No i potrzebny mediator,który będzie kontaktował się z mediami,ale tym to akurat ja się mogę zająć. Cała reszta jest niewykonalna jak dla mnie... Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nati jako uczennica SP mogę pomóc z wykładem ;) Tylko przydałby mnie się materiał jakiś na te tematy :D Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jako uczennica możesz poprowadzic lekcję wychowawczą w tym temacie. Ale potrzebne sa osoby, na przykład studenci bądź szkoleniowcy, do zrobienia wykładów na szeroką skalę. Ktoś, kto będzie jeździł po szkołach w swojej okolicy, najlepiej z psem, i dokształcał dzieci informując o tej akcji. Ale godziny wychowawcze też sa potrzebne! Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 szukamy namiarów na takie osoby na terenie całego kraju, tak? Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Tak,ale nie wiem czy to ma sens. Akcja umierała już dwa razy. Raz ją zreanimowano,ale teraz nie wiem czy warto, bo jak widac zainteresowanie słabnie... No i nie ma strony... Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a co się z nią stało? Miał być ktoś do jej zrobienia... Quote
NatiiMar Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 No ktoś był,ale nie wiem co dalej. Domena chyba wykupiona...nie wiem co dalej. Ja od siebie już nic więcej nie mogę zrobić... Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jaka domena? podaj adres strony. Spróbuję napisać do osoby która robi strony. Quote
NatiiMar Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 zanimkupiszpsa.pl - jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl Quote
Recommended Posts