Jump to content
Dogomania

Zanim kupisz psa... Kampania!!!

Recommended Posts

Posted

Ja znalazłam na stronie petsitter.pl dziewczyny,ale pewnie będa hciały majątek za dojeżdżanie z Kedzierzyna. Do Opola za daleko-6o km...

Póki co ja go wyprowadzam,ale nie dam rady tak ciągnać na trzy psy....

Lepiej żeby trafił do jakiegoś dobrego nowego domku.

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda,oczywiście że trwa. Troszkę zrobliśmy tutaj off topic,ale już wracamy na właściwe tory.

Akcja trwa do odwołania.

Przypomnijmy co juz zrobiliśmy:
-wywiad w lokalnym radiu,
-artykuł w lokalnej prasie,
-rozniesione ulotki w miastach:
Kędzierzyn-Koźle
(wpisujcie jakie miasta)

Co jeszcze zrobimy?
-strona internetowa
-spot reklamowy (obydwa punkty w pierwszy weekend maja)
-duże plakaty powieszone w autobusach i przystankach MZK
-wywiady w szkołach

CZY COŚ POMINĘŁAM?

Posted

Może warto poroznosić ulotki po sklepach zoologicznych, klinikach vet?

Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale jeżeli jesteś osobą 'uczącą się', to może namów dyrekcje na pogadanke w skzole, jeżeli nie, to wychowawce na pogadanke w klasie? Może zgłoś się do kółka biologicznego?

Jeżeli jesteś osobą, która okres nauki ma za sobą - to zawsze można udać się do szkoły podstawowej, gimnazjum i zapytać dyrekcję, czy byłaby chęta na tego typu pogadanke.

Ogólnie teraz jest na to bardzo dobry okres - tuż przed wakacjami.
Wiele osób będzie gdzieś jechać, na pewno ktoś przymierza się do zakupu psa.

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Może warto poroznosić ulotki po sklepach zoologicznych, klinikach vet?

Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale jeżeli jesteś osobą 'uczącą się', to może namów dyrekcje na pogadanke w skzole, jeżeli nie, to wychowawce na pogadanke w klasie? Może zgłoś się do kółka biologicznego?

Jeżeli jesteś osobą, która okres nauki ma za sobą - to zawsze można udać się do szkoły podstawowej, gimnazjum i zapytać dyrekcję, czy byłaby chęta na tego typu pogadanke.

Ogólnie teraz jest na to bardzo dobry okres - tuż przed wakacjami.
Wiele osób będzie gdzieś jechać, na pewno ktoś przymierza się do zakupu psa.

A zresztą zbliża się dzień dziecka czyli czas prezentów, a niektórzy zawsze dostają to czego oczekują, a sporo osób ma też urodziny w najbliższym czasie no i wakacje, czyli czas wyrzucania zwierzaków za próg... Także musimy dzialać!

Posted

i znowu powrócą te "prezenty" do schroniska i będę musiała kolejne, psie nieszczęścia pocieszać ...:placz::shake: "bo na wakacje, jak to? przecież nie z psem" :shake: a o nowe domy coraz trudniej dzisiaj :/

Posted

Magda,jest ok. Możesz też skorzystać z ulepszonej formy ulotki,która jest na szóstej stronie tego wątku.

Zapraszam również na www. zanimkupiszpsa. fora. pl

Kochani jutro na cały dzień wyłączam komputer i telefony-odpoczywam od świata...jestem przemęczona i czuję,że muszę bo wykituję...

No to do poniedziałku:)

Posted

nono profesjonalna:)) tez mogę podrukować sobie? i w schronisku rozdawać? niestety NIESTETY dużo ludzi bierze psy ze schroniska i widzę jak po kilku dniach, tygodniach, miesiącach psy wracają :-( a co może być gorszego dla psa zabranego ze schr i ponownie tam oddanego:-( wiele psów pracownicy poznają - zabrane jako szczeniaki wracają jako kilku miesięczne psy...:angryy: wiec bym dawała ludziom, żeby się jeszcze raz zastanowili