pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dziś wcisnęłam babce do adopcji suczkę a przyszła po psa:razz: z zamiarem, że ja wysterylizuje. ciekawe kiedy się dowie od "życzliwych" jakie to nieszczęście dla Muchy będzie :lol: kampania myślę, że będzie dłuuuuugo aktualna:multi: Quote
_ogonek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 pietrucha204 napisał(a):dziś wcisnęłam babce do adopcji suczkę a przyszła po psa:razz: z zamiarem, że ja wysterylizuje. ciekawe kiedy się dowie od "życzliwych" jakie to nieszczęście dla Muchy będzie :lol: kampania myślę, że będzie dłuuuuugo aktualna:multi: :multi::multi::multi: gratulacxje:multi: . Świetnie się spisałaś :lol:. Quote
NatiiMar Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Goldek,to super!!! Oczywiście kampania trwa do odwołania:) Wczoraj byłam na spotkaniu z chłopakiem,który będzie nam kręcił spot reklamowy. Juz mamy scenariusz i ruszamy w przyszłym tygodniu ze zdjęciami:cool3: Mam także namiar na gościa ,który zrobi nam stronkę za darmochę:) Jakieś nowe wieści z kampanii? zapraszam na kampaniowe fprum www. zanimkupiszpsa. fora. pl Quote
Kisses Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Noo ja za 2 tyg jadę do schroniska zawieźć datki, karmy itp. wraz z kółkiem i przy okazji zrobię kilka fotek, który później wykorzystam przy pokazie slajdów w momencie wykładu o schronisku. Kurde.. ja mam chodzić z tym po klasach! Boje się :diabloti: EDIT: Jutro ide na targ... Pooglądać handlarzy zwierzętami :angryy: Mam zamiar dość.. donoście popytać i powiedzieć kilka słow. no. Mam zamiar, a czy wszystko wypali - zobaczy się. Quote
_ogonek_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kisses, szczęścia, i na targu i w szkole. Mówię Ci, to bo sama wiem jak to jest ;) Quote
Kisses Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Targ okazało się jest w sobote, więc planuje tak sobie w przyszłą się przejść:diabloti: Co do szkoły... Warto sobie odpuścić klasy III i niektóre II, bo przy zbiórce na schronisko widziałam ich reakcje i z tych 'lekcji' oni nic nie wyniosą, a moich nerwów szkoda. Są chyba 2-3 klasy II, które wykazały jakiekolwiek zainteresowanie bez obrażania schroniskowców itp. oraz wszystkie I. Czyli w sumie warto pójść do jakiś 12-13 klas. Odliczam moja, bo oni już to mieli. Quote
_ogonek_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dobra, super pomysł ja się zastanawiam nad przygotowaniem też pogadanki na lekcję.. Tylko ja zawsz esię dygam :oops: Quote
Kisses Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ale u siebie w klasie? 'Na swoim' jest łatwiej, powiem Ci. A co dokładnie chociałabyś mówić? Jak coś, to służę pomocą :diabloti: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Kisses_xox']Ale u siebie w klasie? 'Na swoim' jest łatwiej, powiem Ci. A co dokładnie chociałabyś mówić? Jak coś, to służę pomocą :diabloti: Wiesz, też bym chciała to wiedzieć :p Na pewno wspomnę więcej o kampani. Podałabym przykłady bezdomnych psów w schronisku i skutki nieodpowiedzialności... Nie wiem :oops:... Quote
Kisses Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Podałabym przykłady bezdomnych psów w schronisku i skutki nieodpowiedzialności... Świetnie! Najlepiej by było, gdybyś miała coś do pokazania wizualnie - to bardziej do ludzi trafia niż suche słowa ;) Mozesz jeszcze porównać pseudo i hodowlę :razz: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kisses_xox napisał(a):Świetnie! Najlepiej by było, gdybyś miała coś do pokazania wizualnie - to bardziej do ludzi trafia niż suche słowa ;) Mozesz jeszcze porównać pseudo i hodowlę :razz: Chyba raczej chodofflę i hodowlę :evil_lol:. Ale pomysł bardzo dobry ;). Co do pokazania to tak... hmm będę musiała sama wydrukować jakieś foty ;) Quote
Kisses Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pseudo=chodoffla :diabloti: No albo możesz zrobić pokaz slajdów :cool3: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Slajdy mogę zrobić, ale nie mam jak tego w szkole zademonstrować. Nie posiadam laptopa tylko dwa komputery, ale te stacjonarne. Quote
Kisses Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Aaa, to już inna sprawa. No cóż. Pozostają foty. Możesz jeszcze o rr wspomnieć :razz: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kisses_xox napisał(a):Aaa, to już inna sprawa. No cóż. Pozostają foty. Możesz jeszcze o rr wspomnieć :razz: No oczywiście toż to priorytet! Kisses dlaczego ty nie chodzisz e mną do szkoły? Życie byś mi kobieto ułatwiła! Quote
Kisses Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Aaee, to ja kiedyś pytanie takie zadałam :diabloti: W wątku 'tematy do gazetki szkolnej' czy coś w tym stylu. Kojarzysz? Ile masz lat? :razz: Bo może być różnica na poziomach szkolnych, może dlatego :evil_lol: A, i mieszkasz gdzie indziej. Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kisses_xox napisał(a):Aaee, to ja kiedyś pytanie takie zadałam :diabloti: W wątku 'tematy do gazetki szkolnej' czy coś w tym stylu. Kojarzysz? Ile masz lat? :razz: Bo może być różnica na poziomach szkolnych, może dlatego :evil_lol: A, i mieszkasz gdzie indziej. Latek/wiosen mam malutko bo jedyne 12, ale to fuksiarska dwunastka :cool3:. Pytanie pamiętam. Dobra muszę się sprężyć przyszykować materiał i chodu do szkoły! O mój Bożę... Tyle się nagadam a i tak mi nie wyjdzie :-( Quote
pietrucha204 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 i jak tam na targu? my namierzamy jedną pseudo w okolicy:angryy: mam nadzieję, że zdążymy na czas... zbiórka karmy tez się szykuje ale chyba moja rola będzie polegać na tym żeby z dyrekcją rozmawiać i ewentualnie karton na żywność zostawić. dzisiaj się dowiem więcej zaraz jadę do schroniska. pozdrowienia dla wszystkich i obiecuję się poprawić i więcej na forum pisać:cool3: a nie trzymać wszystkich info dla siebie :evil_lol: Quote
Kisses Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pietrucha, jakie pseudo? Czego? :crazyeye: Ha, ja na targ ide na 100% w tą sobote, już mam 2 kolezanki zebrane do kupy, zebym ewentualnie miala się kim bronić, jakby ktos został wyprowadzony z równowagi, że interes mu psuje :diabloti: Quote
pietrucha204 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ja to czego? jasne że samych rasowcuff:angryy: no to walczcie tam na targu ... Quote
Kisses Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No to wiem, ze rasoffców, ale czy wiesz cos dokładniej... A tak w ogóle, to jak to zlokalizowałyście? Quote
NatiiMar Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Mamy juz scenariusz do filmu i kręcimy w majowy długi weekend. Również w tym czasie będzie powstawac nasza stronka internetowa,którą pewna dobra dusza zgodziła się zrobić za darmo:loveu: Co do pseudo w naszym mieście,ty mnie tam lepiej pietrucha nie zabieraj,bo mogę wyjść z siebie i skończę w kryminale:angryy: A dzisiaj słysze rozmowę dwóhc klientek w sklepie -"no wiesz,jedziemy w przyszłym tygodniu" -"a wiesz już jakiego chcesz?" -"no zobaczymy jak będzie taniej" -"a gdzie jedziecie?" -"no do Gliwic,tam jest najwięcej szczeniaków na giełdzie" łoooooo,no jakby mi na pracy nie zalezało,to chybabym pałą do głowy wbijała tym dwóm typom co to za psy na tej giełdzie:mad: nie zdążyłam zareagować. I to pietrucha godzinę po twoim wyjściu.... Quote
Kisses Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dlaczego ludzie w moim otoczeniu sa tacy... eh :angryy::shake: Quote
Goldek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 A ja nadal cicho czytam wątek. A jednocześnie przygotowuję się do misji "Oświecenie":cool3: Która będzie za jakiś tydzień ;) Quote
pietrucha204 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ok nati to nie biorę ciebie ze sobą:angryy: a tak na dobrą sprawę to ja też tam nie wparuje tylko urzędasy z policaj :cool3: i zbiorą dowody na tego ch...odoffcę a do filmu to mam już jedną czworonożną aktorkę nawet :evil_lol: idealna do roli przywiązanego psa :shake: ( co to moje biedactwo musiało kiedyś przeżyć, że tak reaguje:angryy:) Quote
Recommended Posts