Jump to content
Dogomania

Zanim kupisz psa... Kampania!!!

Recommended Posts

Posted

dziś wcisnęłam babce do adopcji suczkę a przyszła po psa:razz: z zamiarem, że ja wysterylizuje. ciekawe kiedy się dowie od "życzliwych" jakie to nieszczęście dla Muchy będzie :lol: kampania myślę, że będzie dłuuuuugo aktualna:multi:

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pietrucha204 napisał(a):
dziś wcisnęłam babce do adopcji suczkę a przyszła po psa:razz: z zamiarem, że ja wysterylizuje. ciekawe kiedy się dowie od "życzliwych" jakie to nieszczęście dla Muchy będzie :lol: kampania myślę, że będzie dłuuuuugo aktualna:multi:

:multi::multi::multi: gratulacxje:multi: . Świetnie się spisałaś :lol:.

Posted

Goldek,to super!!!

Oczywiście kampania trwa do odwołania:)
Wczoraj byłam na spotkaniu z chłopakiem,który będzie nam kręcił spot reklamowy. Juz mamy scenariusz i ruszamy w przyszłym tygodniu ze zdjęciami:cool3:

Mam także namiar na gościa ,który zrobi nam stronkę za darmochę:)
Jakieś nowe wieści z kampanii?

zapraszam na kampaniowe fprum www. zanimkupiszpsa. fora. pl

Posted

Noo ja za 2 tyg jadę do schroniska zawieźć datki, karmy itp. wraz z kółkiem i przy okazji zrobię kilka fotek, który później wykorzystam przy pokazie slajdów w momencie wykładu o schronisku.

Kurde.. ja mam chodzić z tym po klasach! Boje się :diabloti:

EDIT:
Jutro ide na targ... Pooglądać handlarzy zwierzętami :angryy:
Mam zamiar dość.. donoście popytać i powiedzieć kilka słow.
no. Mam zamiar, a czy wszystko wypali - zobaczy się.

Posted

Targ okazało się jest w sobote, więc planuje tak sobie w przyszłą się przejść:diabloti:
Co do szkoły... Warto sobie odpuścić klasy III i niektóre II, bo przy zbiórce na schronisko widziałam ich reakcje i z tych 'lekcji' oni nic nie wyniosą, a moich nerwów szkoda.
Są chyba 2-3 klasy II, które wykazały jakiekolwiek zainteresowanie bez obrażania schroniskowców itp. oraz wszystkie I.
Czyli w sumie warto pójść do jakiś 12-13 klas. Odliczam moja, bo oni już to mieli.

Posted

[quote name='Kisses_xox']Ale u siebie w klasie?
'Na swoim' jest łatwiej, powiem Ci.

A co dokładnie chociałabyś mówić? Jak coś, to służę pomocą :diabloti:
Wiesz, też bym chciała to wiedzieć :p Na pewno wspomnę więcej o kampani. Podałabym przykłady bezdomnych psów w schronisku i skutki nieodpowiedzialności... Nie wiem :oops:...

Posted

Podałabym przykłady bezdomnych psów w schronisku i skutki nieodpowiedzialności...

Świetnie! Najlepiej by było, gdybyś miała coś do pokazania wizualnie - to bardziej do ludzi trafia niż suche słowa ;)
Mozesz jeszcze porównać pseudo i hodowlę :razz:

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Świetnie! Najlepiej by było, gdybyś miała coś do pokazania wizualnie - to bardziej do ludzi trafia niż suche słowa ;)
Mozesz jeszcze porównać pseudo i hodowlę :razz:

Chyba raczej chodofflę i hodowlę :evil_lol:. Ale pomysł bardzo dobry ;). Co do pokazania to tak... hmm będę musiała sama wydrukować jakieś foty ;)

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Aaa, to już inna sprawa.
No cóż. Pozostają foty.
Możesz jeszcze o rr wspomnieć :razz:

No oczywiście toż to priorytet! Kisses dlaczego ty nie chodzisz e mną do szkoły? Życie byś mi kobieto ułatwiła!

Posted

Aaee, to ja kiedyś pytanie takie zadałam :diabloti: W wątku 'tematy do gazetki szkolnej' czy coś w tym stylu. Kojarzysz?
Ile masz lat? :razz: Bo może być różnica na poziomach szkolnych, może dlatego :evil_lol:
A, i mieszkasz gdzie indziej.

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Aaee, to ja kiedyś pytanie takie zadałam :diabloti: W wątku 'tematy do gazetki szkolnej' czy coś w tym stylu. Kojarzysz?
Ile masz lat? :razz: Bo może być różnica na poziomach szkolnych, może dlatego :evil_lol:
A, i mieszkasz gdzie indziej.

Latek/wiosen mam malutko bo jedyne 12, ale to fuksiarska dwunastka :cool3:. Pytanie pamiętam. Dobra muszę się sprężyć przyszykować materiał i chodu do szkoły! O mój Bożę... Tyle się nagadam a i tak mi nie wyjdzie :-(

Posted

i jak tam na targu? my namierzamy jedną pseudo w okolicy:angryy: mam nadzieję, że zdążymy na czas... zbiórka karmy tez się szykuje ale chyba moja rola będzie polegać na tym żeby z dyrekcją rozmawiać i ewentualnie karton na żywność zostawić. dzisiaj się dowiem więcej zaraz jadę do schroniska. pozdrowienia dla wszystkich i obiecuję się poprawić i więcej na forum pisać:cool3: a nie trzymać wszystkich info dla siebie :evil_lol:

Posted

Pietrucha, jakie pseudo? Czego? :crazyeye:
Ha, ja na targ ide na 100% w tą sobote, już mam 2 kolezanki zebrane do kupy, zebym ewentualnie miala się kim bronić, jakby ktos został wyprowadzony z równowagi, że interes mu psuje :diabloti:

Posted

Mamy juz scenariusz do filmu i kręcimy w majowy długi weekend. Również w tym czasie będzie powstawac nasza stronka internetowa,którą pewna dobra dusza zgodziła się zrobić za darmo:loveu:

Co do pseudo w naszym mieście,ty mnie tam lepiej pietrucha nie zabieraj,bo mogę wyjść z siebie i skończę w kryminale:angryy:

A dzisiaj słysze rozmowę dwóhc klientek w sklepie
-"no wiesz,jedziemy w przyszłym tygodniu"
-"a wiesz już jakiego chcesz?"
-"no zobaczymy jak będzie taniej"
-"a gdzie jedziecie?"
-"no do Gliwic,tam jest najwięcej szczeniaków na giełdzie"

łoooooo,no jakby mi na pracy nie zalezało,to chybabym pałą do głowy wbijała tym dwóm typom co to za psy na tej giełdzie:mad:
nie zdążyłam zareagować.

I to pietrucha godzinę po twoim wyjściu....

Posted

ok nati to nie biorę ciebie ze sobą:angryy: a tak na dobrą sprawę to ja też tam nie wparuje tylko urzędasy z policaj :cool3: i zbiorą dowody na tego ch...odoffcę

a do filmu to mam już jedną czworonożną aktorkę nawet :evil_lol: idealna do roli przywiązanego psa :shake: ( co to moje biedactwo musiało kiedyś przeżyć, że tak reaguje:angryy:)