pietrucha204 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a włączyłam żeby poomkę zobaczyć..a tu znowu nerwy:-( Quote
Kisses Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To było straszne. dzisiaj rano gdzies w necie przeczytałam... no i kur.. co jeszcze ma się stac, zeby zacząć pseudo zamykać?! Quote
NatiiMar Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Kisses_xox']Widziałam tą 'hodowle'. Pokazywali jak się psy gryzły? Nie zapomnij o moim schronisku ^^ Tak sobie mysle... Że skoro będziecie wysyłać maile, to może ja Wam pomogę/ nie żebym się narzucała, czy jak, ale jak cos, to :cool3: No jasne Kiss,chętnie skorzystamy z każdej pomocy :) Quote
Kisses Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 To tylko mi określcie mniej więcej gdzie mam co wysłać :cool3: Quote
pietrucha204 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 cześć wszystkim, sory za tą ciszę.. ale byłam zajęta ratowaniem naszego szczeniaka - chudziny ze schroniska . udało się sunia jest w domku tymczasowym, szukam teraz domu stałego dla niej. dzisiaj idę na nauki, żeby współredagować stronę naszego schroniska. zamieszczę tam artykuł, który bym chciała porozsyłać do innych schronisk:) tu jest link całej akcji ;)) http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-szczeniak-teraz-mia-u-wiosny-szuka-domu-stalego-134393/ Quote
NatiiMar Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pietrucha,jesteś wielka:loveu::loveu::loveu: To teraz szukamy dla Dexterka i jamniczki z Sosnowca,która mnie urzekła. Pozdrawiam. Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dziewczyny wymyślili sobie bestię i wielkie halo robią :/. A niech tylko zabiją tego zwierza to umorduję chyba tam wszystkich :angryy: Quote
Kisses Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 AdaK - powinni złapać i do jakiegoś parku/zoo oddać. Pietrucha, był u Ciebie na kawie i ciastkach? :cool3: Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Kisses_xox napisał(a):AdaK - powinni złapać i do jakiegoś parku/zoo oddać. Pietrucha, był u Ciebie na kawie i ciastkach? :cool3: Może oddadzą :/... Pewnie był na mięsie ludzkim i krwi :eviltong: :evil_lol: Quote
Kisses Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 AdaK napisał(a):Może oddadzą :/... Pewnie był na mięsie ludzkim i krwi :eviltong: :evil_lol: Mam nadzieję... Ale u niej świeciła się przed 15 lampka, więc może tylko ciacha zjadł :diabloti: Ej.. Wiecie co... Ja mam chodzić z ta naszą akcjach po klasach :crazyeye: Ja się... boję? :cool3: A za tydzień jedziemy do schorniska oddać rzeczy z naszej zbiórki :loveu: Quote
pietrucha204 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 karmiłam ją z ręki ciastkami i zjadła mi 3 palce i dlatego nie piszę bo nie umiem lewa ręką:/ :mad: Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pietrucha204 napisał(a):karmiłam ją z ręki ciastkami i zjadła mi 3 palce i dlatego nie piszę bo nie umiem lewa ręką:/ :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol: padnę normalnie :lol: Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-szczeniak-teraz-mia-u-wiosny-szuka-domu-stalego-134393/ tak przypominam jakbyście słyszeli, że ktoś chce dać dom 4-5 miesięcznej Mii :loveu:która przybiera na wadze z dnia na dzień i jest zdrowaaaaaa:multi: od wczoraj jestem adminem strony i rozpoczynam pracę nad nią (naszej schroniskowej) ech wolno to idzie przez ten bandaż na ręce:evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a oto anegdotka o "pumie" którą mi znajomy, leśniczy opowiedział: w okolicy k-koźla jest miejscowość: Miejsce Kłodnickie (mała wioseczka). pewna pani szła w niedziele do kościoła obok lasu i zobaczyła wielkie łapska odbite na ziemi i pełno szaro-burych kudłów (wg pani to kłaki z zabitego, rozszarpanego zwierza). wezwała jakieś służby, do kościoła nie doszła:evil_lol:, przyjechała prasa napisała artykuł o dzikim zwierzu w miejscu kłodnickim. po czym kolega mi powiedział, że jego znajomy mieszkający tam, poszedł wyczesać do lasu swojego owczarka kaukaskiego, który śladów wielkich łapsk narobił pełno, deszcz je trochę podmył itp :evil_lol::evil_lol::evil_lol: heheh taką to mamy wiarygodną prasę Quote
NatiiMar Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Na tej naszej pumie to można zarobić. Pietrucha,może rozpoczniemy produkcję pluszaków-pumek? ;) Kisses,jak idzie edukacja młodzieży? :) Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hmmmm zacznę od koszulek:eviltong: tylko muszę szefowa przekonać, że zarobie na tym:crazyeye: ale to pikuś:evil_lol: Quote
NatiiMar Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Ha! A jak od taty już dostałam pumę-zagłówek do samochodu z głową i pazurkami pooomy:) Nie ma to jak mieć swoją własną osobistą pumkę:) A ja sobie ją oswoję! Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 NatiiMar napisał(a): Kisses,jak idzie edukacja młodzieży? :) Nie kop leżącego :diabloti: Boże, jaka ja dzisiaj wściekla jestem! Gadam sobie z koleżanką, której niedawo wypeswadowałam trzymanie 11 tygodniowego szczeniaka przy budzie, a ona na moje pytanie 'kastrujesz Bursztyna?' 'Nie! On musi mieć siusiaka! Psy po kastracji sa ospałe i grube!' :angryy: Udusze. Ukatrupie.Utopie w rzece. Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a mi pracownica schroniska powiedziała, że chyba nie wysterlizuje swojej suki bo ją okaleczy :mad: i to osoba, która na co dzień pracuje z bezdomniakami:shake: i nie jeden dramat widziała...więc widzisz...nie ma co się dziwić twojej koleżance, że nie chce mieć psa bez siusiaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 o rety, to podczas kastracji wycinają nie tylko struny głosowe*, ale także siusiaka?! :crazyeye: nie wiedziała ja :lol: *wg starszej babci, co to chciała ze schrona wilczura niekastrowanego, bo kastrowane "nie szczekajo" :cool1: Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hhahahhahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdro dla babci :cool3: Quote
Goldek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mamy termin wyznaczony na 27 kwietnia. Szkoła muzyczna...:shake: Prosze, powiedzćie mi że ta kampania będzie jeszcze wtedy trwać!!! Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a mi pracownica schroniska powiedziała, że chyba nie wysterlizuje swojej suki bo ją okaleczy :mad: No przecież. Jakie my głupie, ze namawiamy do okaleczania :diabloti: o rety, to podczas kastracji wycinają nie tylko struny głosowe*, ale także siusiaka?! :crazyeye: nie wiedziała ja :lol: Nie wiedziałaś?! W sumie to ja też nie. To ciekawe, co się suce wycina... I przecież pies bez 'siusiaka' jest apatyczny gruby! :mad: pozdro dla babci :cool3: Ode mnie też. Mamy termin wyznaczony na 27 kwietnia. Szkoła muzyczna...:shake: Prosze, powiedzćie mi że ta kampania będzie jeszcze wtedy trwać!!! Czekam na sprawozdanie :diabloti: Na pewno ;) Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Adak, ale normalnie to jest tragedia co sie dookoła mnie dzieje.. .Taka ciemnota, ze szok :angryy: Pietrucha, super :multi: Quote
Recommended Posts