Jump to content
Dogomania

Zanim kupisz psa... Kampania!!!

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses_xox']Widziałam tą 'hodowle'.
Pokazywali jak się psy gryzły?

Nie zapomnij o moim schronisku ^^

Tak sobie mysle... Że skoro będziecie wysyłać maile, to może ja Wam pomogę/ nie żebym się narzucała, czy jak, ale jak cos, to :cool3:

No jasne Kiss,chętnie skorzystamy z każdej pomocy :)

Posted

cześć wszystkim, sory za tą ciszę.. ale byłam zajęta ratowaniem naszego szczeniaka - chudziny ze schroniska . udało się sunia jest w domku tymczasowym, szukam teraz domu stałego dla niej. dzisiaj idę na nauki, żeby współredagować stronę naszego schroniska. zamieszczę tam artykuł, który bym chciała porozsyłać do innych schronisk:) tu jest link całej akcji ;))
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-szczeniak-teraz-mia-u-wiosny-szuka-domu-stalego-134393/

Posted

Kisses_xox napisał(a):
AdaK - powinni złapać i do jakiegoś parku/zoo oddać.
Pietrucha, był u Ciebie na kawie i ciastkach? :cool3:

Może oddadzą :/...
Pewnie był na mięsie ludzkim i krwi :eviltong: :evil_lol:

Posted

AdaK napisał(a):
Może oddadzą :/...
Pewnie był na mięsie ludzkim i krwi :eviltong: :evil_lol:

Mam nadzieję...
Ale u niej świeciła się przed 15 lampka, więc może tylko ciacha zjadł :diabloti:

Ej.. Wiecie co... Ja mam chodzić z ta naszą akcjach po klasach :crazyeye:
Ja się... boję? :cool3:
A za tydzień jedziemy do schorniska oddać rzeczy z naszej zbiórki :loveu:

Posted

pietrucha204 napisał(a):
karmiłam ją z ręki ciastkami i zjadła mi 3 palce i dlatego nie piszę bo nie umiem lewa ręką:/ :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:
padnę normalnie :lol:

Posted

a oto anegdotka o "pumie" którą mi znajomy, leśniczy opowiedział: w okolicy k-koźla jest miejscowość: Miejsce Kłodnickie (mała wioseczka). pewna pani szła w niedziele do kościoła obok lasu i zobaczyła wielkie łapska odbite na ziemi i pełno szaro-burych kudłów (wg pani to kłaki z zabitego, rozszarpanego zwierza). wezwała jakieś służby, do kościoła nie doszła:evil_lol:, przyjechała prasa napisała artykuł o dzikim zwierzu w miejscu kłodnickim.

po czym kolega mi powiedział, że jego znajomy mieszkający tam, poszedł wyczesać do lasu swojego owczarka kaukaskiego, który śladów wielkich łapsk narobił pełno, deszcz je trochę podmył itp :evil_lol::evil_lol::evil_lol: heheh taką to mamy wiarygodną prasę

Posted

Ha!
A jak od taty już dostałam pumę-zagłówek do samochodu z głową i pazurkami pooomy:)

Nie ma to jak mieć swoją własną osobistą pumkę:) A ja sobie ją oswoję!

Posted

NatiiMar napisał(a):

Kisses,jak idzie edukacja młodzieży? :)

Nie kop leżącego :diabloti:

Boże, jaka ja dzisiaj wściekla jestem!
Gadam sobie z koleżanką, której niedawo wypeswadowałam trzymanie 11 tygodniowego szczeniaka przy budzie, a ona na moje pytanie 'kastrujesz Bursztyna?' 'Nie! On musi mieć siusiaka! Psy po kastracji sa ospałe i grube!' :angryy:
Udusze. Ukatrupie.Utopie w rzece.

Posted

a mi pracownica schroniska powiedziała, że chyba nie wysterlizuje swojej suki bo ją okaleczy :mad: i to osoba, która na co dzień pracuje z bezdomniakami:shake: i nie jeden dramat widziała...więc widzisz...nie ma co się dziwić twojej koleżance, że nie chce mieć psa bez siusiaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o rety, to podczas kastracji wycinają nie tylko struny głosowe*, ale także siusiaka?! :crazyeye: nie wiedziała ja :lol:

*wg starszej babci, co to chciała ze schrona wilczura niekastrowanego, bo kastrowane "nie szczekajo" :cool1:

Posted

a mi pracownica schroniska powiedziała, że chyba nie wysterlizuje swojej suki bo ją okaleczy :mad:

No przecież. Jakie my głupie, ze namawiamy do okaleczania :diabloti:
o rety, to podczas kastracji wycinają nie tylko struny głosowe*, ale także siusiaka?! :crazyeye: nie wiedziała ja :lol:

Nie wiedziałaś?! W sumie to ja też nie. To ciekawe, co się suce wycina...
I przecież pies bez 'siusiaka' jest apatyczny gruby! :mad:
pozdro dla babci :cool3:

Ode mnie też.
Mamy termin wyznaczony na 27 kwietnia.
Szkoła muzyczna...:shake:
Prosze, powiedzćie mi że ta kampania będzie jeszcze wtedy trwać!!!

Czekam na sprawozdanie :diabloti: Na pewno ;)