magda_boston Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ...................................................... Quote
NatiiMar Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Witam po przerwie! Jeśli ktoś zamierze w najbliższym czasie drukowac ulotki,to proszę chwilkę poczekać. W sobotę tworzymy strone internetową i dobrze by było,gdyby jej adres się tam znalazł. Dzięki i pozdrawiam. P.S. Film także kręcimy w sobotę. Quote
NatiiMar Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dobre wieści. Rozpoczęlismy zdjęcia do filmu i jego pierwsza część już jest zmontowana. Teraz kręcimy część drugą i startujemy do TV:cool3: Stronka w trakcie wykonywania:) A jak przebiega kampania w innym miastach? Jakieś wieści? Relacje z wykładów? Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Goldek napisał(a):A więc jestem.:lol: Przepraszam, że tak późno, ale nie mogłam odkopać wątku. Tydzień temu w poniedziałek, na godzinie wychowawczej, przeprowadziłam wreszcie akcję. W klasie nie było wprawdzie wszystkich, ale wystarczająco dużo. Byłam na maksa zestresowana, ale udało mi się wszystko zrobić ok. Na początku rozdałam zdjęcia... Potem zaczęłam ogólnie 'dialog' z klasą - pytałam, czy wiedzą dlaczego pojawiają się takie psy, dlaczego jest tyle psów w schroniskach, potem przeszłam gładko na temat pseudohodowli, mitów o psach, oraz warunkach posiadania hodowli, w ogóle tak się o tym zagadałam że niemal zapomniałam że akcja jest o "Zanim kupisz psa" a nie "Jak rozpoznać złą hodowlę" ... Ale myślę że nie było źle. Potem kiedy skończyłam, pociągnęła pani wychowawczyni, zeszło na warunki życia psów w mieście i na wsi, jakie są obowiązki właściciela psa, kiedy spuszczać ze smyczy, potem jeszcze o kwarantannie i socjalizacji... Potem się popytałam klasy, wydaje mi się że bardzo się podobało. Ogólnie chyba odniosło jakiś skutek.:razz: Gratuluję :loveu::loveu::loveu: Ja muszę się zebrać, a jako, ze teraz jest taki okres wakacyjny prawie to luzik bo się powoli lekcję będą kończyć. Quote
Goldek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A więc jestem.:lol: Przepraszam, że tak późno, ale nie mogłam odkopać wątku. Tydzień temu w poniedziałek, na godzinie wychowawczej, przeprowadziłam wreszcie akcję. W klasie nie było wprawdzie wszystkich, ale wystarczająco dużo. Byłam na maksa zestresowana, ale udało mi się wszystko zrobić ok. Na początku rozdałam zdjęcia... Potem zaczęłam ogólnie 'dialog' z klasą - pytałam, czy wiedzą dlaczego pojawiają się takie psy, dlaczego jest tyle psów w schroniskach, potem przeszłam gładko na temat pseudohodowli, mitów o psach, oraz warunkach posiadania hodowli, w ogóle tak się o tym zagadałam że niemal zapomniałam że akcja jest o "Zanim kupisz psa" a nie "Jak rozpoznać złą hodowlę" ... Ale myślę że nie było źle. Potem kiedy skończyłam, pociągnęła pani wychowawczyni, zeszło na warunki życia psów w mieście i na wsi, jakie są obowiązki właściciela psa, kiedy spuszczać ze smyczy, potem jeszcze o kwarantannie i socjalizacji... Potem się popytałam klasy, wydaje mi się że bardzo się podobało. Ogólnie chyba odniosło jakiś skutek.:razz: Quote
Nikki Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 magda_boston napisał(a):Tu jeszcze jedna wersja Dogomania Forum - magda_boston's Album: zanim kupisz psa - Picture Moze niezbyt profesjonalna, ale przecież chyba nie o to chodzi. Czy mogę skorzystać z Twojego projektu? Chciałabym wydrukować i skserować, a następnie rozdawać Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No i lipa... właśnie odkryłam że tuszu nie ma w drukarce :angryy: muszę szorować w pon. i kupić... Quote
Goldek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nie ma czego mi gratulować;) Magda, świetne ulotki. Szkoda że na nie nie popatrzyłam, bo mogłabym na mojej akcji jeszcze wydrukować i porozdawać, ale trudno. No to następna akcja w nowym roku szkolnym... Tym razem szturmuje gimnazjum ;) Quote
NatiiMar Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Z ulotkami nie ma pospiechu,poczekajmy az będzie strona. A będzie już wkrótce:) Quote
pietrucha204 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 fajnie, że coś robicie:)) Test reklamy społecznej - część 1 on Vimeo to nasze najnowsze dzieło I część. druga bezie w schronisku. czekam na wasze oceny;) Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pietrucha204 napisał(a):fajnie, że coś robicie:)) Test reklamy społecznej - część 1 on Vimeo to nasze najnowsze dzieło I część. druga bezie w schronisku. czekam na wasze oceny;) Tak mnie chwyciło mcono... Kiedy piesek zaczął szczekać nie wytrzymałam :placz:. Słuchajcie kiedy mniej więcej strona powstanie? Quote
NatiiMar Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 A&S spokojnie,to piesek pietruchy i gwarantuję,że nic złego mu nie zrobiliśmy:) Berta wjedzie na duzy ekran i będzie sławna:) Stronka w czasie realizacji. Prosze o cierpliwość do przyszłego tygodnia. Quote
Goldek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Oglądnęłam filmik dopiero kiedy podałaś info że to była Berta... Inaczej nie mogłam... Jak smutny jest los takich psów:shake::-(:placz::mad: Quote
NatiiMar Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 To znaczy,że robi wrażenie:) I oto chodziło;) Spoko,Berta cała i zdrowa. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 NatiiMar napisał(a):To znaczy,że robi wrażenie:) I oto chodziło;) Spoko,Berta cała i zdrowa. Bardzo się cieszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 z nią to nie wiadomo skąd się w schronie wzięła może właśnie w takich okolicznościach ktoś jej się pozbył zanim trafiła do mnie :angryy::angryy: ? skoro tak reaguje jak tylko odejdę 5 m? a niestety sezon nadchodzi i znowu 'ludzie: wpadna na takie pomysły :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
madeleine Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 była kiedyś taka reklama TOZu.. jadą ludzie samochodem i wyrzucają psa bodajże na śmietnik.. była straszna i strasznie chwytała za serce.. moment w którym wychodzi z samochodu ciesząc się na spacer po lesie i moment w którym zaczyna tak smutno szczekac jest straszny.. mam nadzieję, że kogoś również to ruszy.. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 madeleine napisał(a):była kiedyś taka reklama TOZu.. jadą ludzie samochodem i wyrzucają psa bodajże na śmietnik.. była straszna i strasznie chwytała za serce.. moment w którym wychodzi z samochodu ciesząc się na spacer po lesie i moment w którym zaczyna tak smutno szczekac jest straszny.. mam nadzieję, że kogoś również to ruszy.. Mnie ta reklama bardzo ruszyła... :oops: Aż za bardzo... Quote
NatiiMar Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Mnie bardziej rusza to: YouTube - Samobójca (www.TOZ.pl) Quote
smerfetka123 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dziś byliśmy w gimnazjum w trzech klasach,ja z koleżanką i dwa psy, nawet uczniowie się zainteresowali :) Quote
kredka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jeśli mogę to poproszę jeden egzemplarz :) skseruję i porozdaje ;) zaraz wyślę adres na pm. Quote
Goldek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 smerfetka123 napisał(a):dziś byliśmy w gimnazjum w trzech klasach,ja z koleżanką i dwa psy, nawet uczniowie się zainteresowali :) Wow, całkiem nieźle... Ja przy jednej lekcji bez psa myślałam że padnę po prostu - ze stresu i z niepewnosci jak ludzie zareagują...:razz: Szacun:cool3: Quote
Recommended Posts