NatiiMar Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Ja znalazłam na stronie petsitter.pl dziewczyny,ale pewnie będa hciały majątek za dojeżdżanie z Kedzierzyna. Do Opola za daleko-6o km... Póki co ja go wyprowadzam,ale nie dam rady tak ciągnać na trzy psy.... Lepiej żeby trafił do jakiegoś dobrego nowego domku. Quote
magda_boston Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ........................................................ Quote
NatiiMar Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Magda,oczywiście że trwa. Troszkę zrobliśmy tutaj off topic,ale już wracamy na właściwe tory. Akcja trwa do odwołania. Przypomnijmy co juz zrobiliśmy: -wywiad w lokalnym radiu, -artykuł w lokalnej prasie, -rozniesione ulotki w miastach: Kędzierzyn-Koźle (wpisujcie jakie miasta) Co jeszcze zrobimy? -strona internetowa -spot reklamowy (obydwa punkty w pierwszy weekend maja) -duże plakaty powieszone w autobusach i przystankach MZK -wywiady w szkołach CZY COŚ POMINĘŁAM? Quote
Kisses Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jeden szkolny wykładzik juz zrobiony, a następne się szykują. Moje kółko biologiczne w pewnej gotowości jest :loveu: Quote
magda_boston Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ................................................ Quote
Kisses Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Może warto poroznosić ulotki po sklepach zoologicznych, klinikach vet? Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale jeżeli jesteś osobą 'uczącą się', to może namów dyrekcje na pogadanke w skzole, jeżeli nie, to wychowawce na pogadanke w klasie? Może zgłoś się do kółka biologicznego? Jeżeli jesteś osobą, która okres nauki ma za sobą - to zawsze można udać się do szkoły podstawowej, gimnazjum i zapytać dyrekcję, czy byłaby chęta na tego typu pogadanke. Ogólnie teraz jest na to bardzo dobry okres - tuż przed wakacjami. Wiele osób będzie gdzieś jechać, na pewno ktoś przymierza się do zakupu psa. Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kisses_xox napisał(a):Może warto poroznosić ulotki po sklepach zoologicznych, klinikach vet? Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale jeżeli jesteś osobą 'uczącą się', to może namów dyrekcje na pogadanke w skzole, jeżeli nie, to wychowawce na pogadanke w klasie? Może zgłoś się do kółka biologicznego? Jeżeli jesteś osobą, która okres nauki ma za sobą - to zawsze można udać się do szkoły podstawowej, gimnazjum i zapytać dyrekcję, czy byłaby chęta na tego typu pogadanke. Ogólnie teraz jest na to bardzo dobry okres - tuż przed wakacjami. Wiele osób będzie gdzieś jechać, na pewno ktoś przymierza się do zakupu psa. A zresztą zbliża się dzień dziecka czyli czas prezentów, a niektórzy zawsze dostają to czego oczekują, a sporo osób ma też urodziny w najbliższym czasie no i wakacje, czyli czas wyrzucania zwierzaków za próg... Także musimy dzialać! Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 .................................................... Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Wzoru jako wzoru nie ma, jest tekst, który możesz po prostu wydrukować ;) Jest gdzieś przy 'początkach' wątku ;) Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ............................................ Quote
pietrucha204 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 i znowu powrócą te "prezenty" do schroniska i będę musiała kolejne, psie nieszczęścia pocieszać ...:placz::shake: "bo na wakacje, jak to? przecież nie z psem" :shake: a o nowe domy coraz trudniej dzisiaj :/ Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ................................................... Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ..................................................... Quote
NatiiMar Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Magda,jest ok. Możesz też skorzystać z ulepszonej formy ulotki,która jest na szóstej stronie tego wątku. Zapraszam również na www. zanimkupiszpsa. fora. pl Kochani jutro na cały dzień wyłączam komputer i telefony-odpoczywam od świata...jestem przemęczona i czuję,że muszę bo wykituję... No to do poniedziałku:) Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 .............................................. Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Magda, mam nadzieję, że również się zarejestrujesz na forum :loveu: Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ................................................. Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jasne, że możesz :loveu: A nawet jest to wskazane :eviltong: Quote
magda_boston Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 .......................................... Quote
pietrucha204 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 fajna ulotka:)))) wielkie gratki :loveu: Quote
magda_boston Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ................................................ Quote
Kisses Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :-o Ej, ona super jest. Będę ja mogła wykorzystać do celów edukacyjnych? :razz: Quote
pietrucha204 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 nono profesjonalna:)) tez mogę podrukować sobie? i w schronisku rozdawać? niestety NIESTETY dużo ludzi bierze psy ze schroniska i widzę jak po kilku dniach, tygodniach, miesiącach psy wracają :-( a co może być gorszego dla psa zabranego ze schr i ponownie tam oddanego:-( wiele psów pracownicy poznają - zabrane jako szczeniaki wracają jako kilku miesięczne psy...:angryy: wiec bym dawała ludziom, żeby się jeszcze raz zastanowili Quote
Recommended Posts