sabina*** Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Chodź na spacerek;) :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Fasolka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 andzia69 napisał(a): bez ogłoszeń marnie to widzę... Piękny psiun ale niestety masz rację Andzia... Dziewczyny poproście kogoś o tekst ogłoszenia i o ogłaszanie na maksymalnie różnych portalach, bez tego kaplica :shake: Quote
sabina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zawieszam czasowo wątek ponieważ Amon jest leczony, jest już poprawa. oczywiście psiaczek szuka nowego domku. Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 To ogłaszać psiaka czy nie ogłaszać? Jeśli tak,to można prosić o więcej zdjęć i informacji na jego temat? Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Jenny19']To ogłaszać psiaka czy nie ogłaszać? Jeśli tak,to można prosić o więcej zdjęć i informacji na jego temat?[/quote] Jenny - spróbuj poogłaszac z tymi zdjeciami co są i tekstem z 1 strony... Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No tak,ale kto będzie odbierał telefony i odpisywał na meile? Skoro w schronisku chcą go wydać jak najszybciej to odpada,bo nie będą weryfikować chętnych...chyba,że Magda się zgodzi tym zająć?;) Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ok,Magda się zgodziła,zrobię mu ogłoszenia dzisiaj albo jutro,bo na razie ogłaszam szczeniaka od Tengusi;) Quote
sabina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A kto napisał że w schronisku chcą go wydać jak najszybciej:shake: póki nie zakończy leczenia napewno nie zostanie wydany!!! ale domku jak najbardziej trzeba szukać już.... schronisko rejestruje osoby i nie wydaje byle komu, oczywiście obowiązek podpisania umowy adopcyjnej. Jak już pisałam poprawa jest z jego oczami, ale coś więcej będziemy wiedzieć w przyszłym tygodniu. Quote
sabina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A oto zdjęcie Amona z tamtego tygodnia Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 O rany,pomieszały mi się wątki:eviltong: z Pręgusem z Krotoszyna Quote
Jenny19 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa 4łapy adopcje.org giełdaogłoszeń ogłoszenia24polska polskastrefa.eu dwukropek przygarnijzwierzaka wegetarianie.pl animalia.pl autogiełda interpress.net Quote
sabina*** Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jenny19 dzięki za ogłoszenia!!!!!:Rose: Mam wspaniałą wiadomość Amon jest już w nowym domu!!!!!!!! Czeka nas tylko jeszcze wizyta poadopcyjna, ale mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku!!! :multi: Quote
andzia69 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='sabina***']Jenny19 dzięki za ogłoszenia!!!!!:Rose: Mam wspaniałą wiadomość Amon jest już w nowym domu!!!!!!!! Czeka nas tylko jeszcze wizyta poadopcyjna, ale mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku!!! :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts