brydzia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W przytulisku w Lesznie , ktoś oddał amstafa, tłumacząc się przeprowadzką. Piesek urodził się 2007 r. jest w trakcie leczenia zapalenie oczu, był bardzo wychudzony, na dzień dzisiejszy przybrał trochę na wadze. Kocha wszystkich ludzi, niestety nie znosi innych zwierząt w swoim otoczeniu. Może znajdzie się ktoś i go przygarnie, bardzo marznie i potrzebuje ciepłych rąk , które go ogrzeją. Ponieważ nie umiem wklejać zdjęć , można go obejrzeć na stronie naszego przytuliska [url=http://www.mzz.leszno.pl]Miejski Zak Quote
brydzia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Widzę, że tu cichutko, nikt nie zagląda,:shake: nikogo nie interesuje los naszej psiny. Quote
brydzia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 I nadal nikt nie zagląda :niewiem:więc ja podnoszę naszą psinkę. Quote
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Brydzia zrób zdjęcia i wstaw je tu, koniecznie. Napisz, czy schronisko w Lesznie jakoś sprawdza, rejestruje osoby adoptujące psy? Czy wydają każdemu? Jeśli tak, Twoje info może tam zaprowadzić kogoś kto szuka psa do walk :cool1: Jesteś tam wolontariuszką? Opiekujesz się nim? Kurczę, dobrze że ma choć Ciebie... Biegnij na pierwszą chłopaczku!!! Quote
brydzia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Niestety nie opiekuję się nim, dane o nim mam od pracownika naszej Zieleni Miejskiej, to oni opiekują się tymi psami, my możemy je ogłaszać na forach i szukać domów. Psy wydawane są każdemu, chyba, że my znajdziemy pierwsze dom sprawdzony. Zdjęć tak jak pisałam wstawiać nie umiem,ale są na wolontariuszach tytuł. Schronisko w Lesznie . Idzie ku lepszemu. Podnoszę to nasze nieszczęście. Quote
brydzia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Wskakuj na górę, pokaż się ciotkom.:Dog_run: Quote
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wstawianie zdjęć jest bardzo proste, nie mam teraz akurat dokładnej ściągi ale jakbyś poszukała tu na dogo na pewno znajdziesz. Generalnie to jest tak, że musisz się zarejestrować na portalu do przechowywania i publikowania zdjęć np na Fotosik.pl wrzucić tam zdjęcia, wybrać wymagany tu format (chyba 600x400) i tu na dogo wkleić link do zdjęcia które się znajduje tam. I to wszystko. Jak znajdę szczegółową instrukcję to Ci wyślę ale spróbuj sama poszukać. Bez zdjęć to nie ma wielkiego sensu. Żeby jeszcze ten link, który podałaś do zdjęcia działał... Quote
Macia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Oto zdjęcia chłopaka: Może będzie miał szczęście. Quote
doddy Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A on nie ma podwiniętych powiek? Bo tak to wygląda (niestety to się operuje). P.S. Potrzebny mi nr tel do schroniska w Lesznie. Niejaka Alvaro oddała nam psa, miała dosłać książeczkę ale jakoś jej to od miesięcy nie wychodzi... więc chętnie sami się o nią upomnimy. Quote
brydzia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Nr do Zakładu Zieleni Miejskiej 065 529 93 67. proście z panią Małgosią Buczyńską, to ona zajmuje się schroniskiem i adopcjami. Quote
brydzia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Nikt nam nie pomoże ? Prosimy on męczy się w naszym przytulisku !!! Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 podnoszę ;) mało osób tu zagląda, może edytować opis na bardziej "makabryczny", i zdjęcia duze,widoczne w pierwszym poscie potrzebne :oops: może ktoś ma namiary na osobę zajmujaca się adopcjami tej rasy na dogomanii ;) Quote
brydzia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 I znowu nic:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Fasolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja też, ale samo podrzucanie niewiele da... Brydziu zgłoś się do osób, które potrafią robić ogłoszenia, poproś o nie, bez tego będziesz tak podrzucać miesiącami a w końcu i tak weźmie go ktoś z ulicy jak pojawi się w schronie... Jeśli chodzi o speców od rasy - była tu Doddy a wiec dziewczyny wiedzą. Nie odpowiedziałaś na pytanie o stanie powiek, mało wiemy też o jego stanie całościowym, jego zachowaniu itd... Quote
viverna Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 jeżeli ktoś napisze treść ogłoszenia, dane kontaktowe itd. to mogę poogłaszać Quote
brydzia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Dziś niestety nic nie wymyślę w sprawie ogłoszenia (z internetu niestety na razie korzystam tylko w pracy)Ale postaram się zrobić to jutro. W poniedziałek idziemy do MZZ i tam dowiem się czy wet. widział go po raz drugi, ewentualnie podpowiemy o tych podwiniętych powiekach. Relacje zdam dopiero w środę , bo poniedziałek i wtorek mam urlop, który zamierzam poświęcić naszemu przytulisku. Quote
sabina*** Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Biedny psiaczek:-( ale kochany! Szuka domku!!! Quote
sabina*** Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :-(Piesek naprawde marnuje się, jest bardzo smutny:placz: potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ktoś jest chętny aby dać mu domek????:-( Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Śliczny ten psiak...a te oczka faktycznie nie za pięknie wyglądaja...takie opuchnięte:shake: Brydzia - na dogo on domu nie znajdzie! musisz poobserwować psa - jaki do ludz, zwierzaków - poznać diagnozę weta i trzeba go ogłaszać w necie! więcej ładnych zdjęć też by się przydało.... Quote
Recommended Posts