Becia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='APSA']Na razie możecie się trochę wstrzymać z ogłoszeniami Vegi, przynajmniej do przyszłego weekendu - będą wstępne odwiedziny :) . APSA napisz coś więcej bo w te zapeszania to nie wierzę....:eviltong: Quote
APSA Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To nie o zapeszanie chodzi, tylko o pisanie o osobach trzecich bez ich wiedzy i zgody :p A jeszcze potem może się okazać, że one to czytają ;) W sobotę jesteśmy umówieni na spacer zapoznawczy, Prosimy o kciuki, żeby Vega zrobiła jak najlepsze wrażenie :) Quote
Erazm Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To wszyscy trzymamy kciuki, aby psina jak najlepiej wypadla Quote
wanda szostek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czekam więc niecierpliwie. Myślę o niej cały czas. Czy sunia dalej w schronisku? Quote
kasikitd Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ewentualnej właścicielce / właścicielowi chciałabym tylko powiedzieć, że taki trójłapek oprócz tego, że jest tak samo sprawny jak czterołapek, to wzbudza w ludziach wiele dobrych uczuć. Dzięki mojego trzyłapkowi poznałam wiele fajnych osób i dzięki niemu otrzymałam mnóstwo serdeczności od ludzi.Życzę Vedze dobrego domku, a właścicielce podobnych doświadczeń :loveu: Quote
Becia66 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 APSA napisał(a): W sobotę jesteśmy umówieni na spacer zapoznawczy, Prosimy o kciuki, żeby Vega zrobiła jak najlepsze wrażenie :) no Vega - postaraj sie kobito...:modla: Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jejku sobota to już pojutrze :laugh2_2::laugh2_2::jumpie: czekam z niecierpliwoscia na wiesci :-) Quote
wanda szostek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści. Sunia piękna tylko się zakochać Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 O rany... Veguniu!!! Życzę Ci z całego serca Mega Cudnego Domu!!!! :loveu: Nie ma mnie teraz na dogo, ale Ty jesteś cały czas w moim sercu! I nie myśl sobie, że nie szukam Ci domu....:mad::eviltong: Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 APSA napisz cokolwiek kiedy wrócisz :multi: Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 AdaK napisał(a):APSA napisz cokolwiek kiedy wrócisz :multi: Napisz, napisz.... Czekamy! :cool3: Quote
wanda szostek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Myślałam, że już jakieś wieści są. Quote
APSA Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Poszła! :multi: Ludzie bardzo mili, dom z ogrodem, kolega pies - to tak w skrócie. Na pewno będę miała wieści, co i jak. Adopcja o dziwo bez większych problemów, choć nie bez niespodzianek. Okazuje się, że dwa lata to za krótko, żeby "najlepsze schronisko w Polsce" zdążyło wysterylizować psa :roll: Teraz miejmy nadzieję, że dziewczyna nie będzie sprawiać problemów i dogada się też z kotami :) Z ciekawostek, zgadnijcie, z jakiego ogłoszenia poszła Vegunia? Z tego :evil_lol: Quote
morisowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :multi::multi::multi: a tematu najlepszejszeeeego schroniska nie komentuję :roll: Quote
APSA Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tyle krzyku o wieści, a jak są to odzew prawie zerowy? :mad: Pierwsze wieści z nowego domu są bardzo obiecujące :) Vega jest bardzo grzeczna, choć jeszcze zagubiona. Głównie odpoczywa. Do samochodu sama wskoczyła, podróż zniosła spokojnie. Z psem w porządku, z kotami też. Oby tak dalej :) A historia samej adopcji i towarzyszących jej atrakcji może zostanie gdzieś upowszechniona. Najlepsze schronisko, grrrr... Quote
justynaz87 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak wy to robicie??? :multi: Oby w nowym domku dobrze się zachowywała. (bo to jest ta sunia nie daleko Beki i Cezara - troszkę szczekliwa ;)). Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :multi::multi::multi: Może ktoś zmieniłby tytuł? ;) Czyli jak? zdejmowanko ogłoszonek :cool3: Quote
APSA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='justynaz87']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak wy to robicie??? Magda ma na wydaniu 150 psów. Ja mam "tylko" jakieś 60-70. Zwykle da się z tego coś dobrać, jak mam jakieś konkretne 'zapotrzebowanie'. W tym wypadku na trójłapkę ;) Swoją drogą chyba powinnam poprosić DIF o założenie wątków pozostałym naszym trójłapkom - zauważyłam taka prawidłowość, że jeśli ktoś "obcy" z dogomanii zakłada wątek naszym psom, to znajdują domy (niekoniecznie przez dogo, ale z blisko 100% skutecznością :crazyeye: ). Jak sama zakładam wątek, to nie daje takich efektów. Moje wątki znajdują domy tylko niemoim psom :p Wega na swoim :) Wczoraj się jeszcze dowiedziałam, że dwa lata to za mało, żeby zdjąć psu szwy po operacji, ale to już szczegół. Może u nas takie praktyki, że szwy się zostawia. Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Szczęście wielkie i balsam na nasze serca....:loveu::loveu::loveu: A ja z upierdliwością maniaka twierdzę że nie ma psów nieadopcyjnych...:multi: bo same na koncie mamy adopcje staruszków orzechowskich, kalekich, ślepych, chorych z guzami i nijakich ale dla nas najpiękniejszych....:loveu::loveu::loveu: Vego - jesteś już szczęśliwym psem i takim zostań na zawsze !!! Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='becia66']Szczęście wielkie i balsam na nasze serca....:loveu::loveu::loveu: A ja z upierdliwością maniaka twierdzę że nie ma psów nieadopcyjnych...:multi: bo same na koncie mamy adopcje staruszków orzechowskich, kalekich, ślepych, chorych z guzami i nijakich ale dla nas najpiękniejszych....:loveu::loveu::loveu: Vego - jesteś już szczęśliwym psem i takim zostań na zawsze !!! To ja Cię utrzymam w tym twierdzeniu, bo sama tak myślę :-) Jejku ale sie strasznie cieszę :multi::multi::multi: Vega wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
lunarmermaid Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wszystkiego najlepszego Veguniu!!! :loveu: Jesteś pięknym psem i masz także być super grzecznym psem!!!:multi: Quote
Hotel KADIF Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie na dogo! :loveu: Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Vegunia znalazła dom!!!!:multi: Qrcze... wiedziałam, że taki piękny pies nie może tkwić w schronisku w nieskończoność!!! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zaglądali na wątek Vegi i bardzo dziękuję dziewczynom z Palucha za... całokształt!!! Po prostu jesteście cudne!!!! A Vedze.... Mega-Vedze ;) życzę samych szczęśliwych chwil w nowym domu!!! Bądź szczęśliwy, Piesku!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='APSA'] Swoją drogą chyba powinnam poprosić DIF o założenie wątków pozostałym naszym trójłapkom - zauważyłam taka prawidłowość, że jeśli ktoś "obcy" z dogomanii zakłada wątek naszym psom, to znajdują domy (niekoniecznie przez dogo, ale z blisko 100% skutecznością :crazyeye: ). Jak sama zakładam wątek, to nie daje takich efektów. Moje wątki znajdują domy tylko niemoim psom :p To działamy!!!! DIF wróciła na dogo .... :stormy-sad::evil_lol: Dawaj, ciotka na maila anndif@gmail.com zdjęcia psiaków z krótkim opisem charrrakteru! Quote
morisowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 DIF, APSA to bardzo poproszę wątki dla Trevora i Taurusa :modla: Quote
Recommended Posts