Jump to content
Dogomania

Mega VEGA!!!!Przepiękna, młoda ON-ka na trzech łapach...Vega ma dom !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='APSA']Na razie możecie się trochę wstrzymać z ogłoszeniami Vegi,
przynajmniej do przyszłego weekendu - będą wstępne odwiedziny :)

.

APSA napisz coś więcej bo w te zapeszania to nie wierzę....:eviltong:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie o zapeszanie chodzi, tylko o pisanie o osobach trzecich bez ich wiedzy i zgody :p
A jeszcze potem może się okazać, że one to czytają ;)

W sobotę jesteśmy umówieni na spacer zapoznawczy,
Prosimy o kciuki, żeby Vega zrobiła jak najlepsze wrażenie :)

Posted

Ewentualnej właścicielce / właścicielowi chciałabym tylko powiedzieć, że taki trójłapek oprócz tego, że jest tak samo sprawny jak czterołapek, to wzbudza w ludziach wiele dobrych uczuć. Dzięki mojego trzyłapkowi poznałam wiele fajnych osób i dzięki niemu otrzymałam mnóstwo serdeczności od ludzi.Życzę Vedze dobrego domku, a właścicielce podobnych doświadczeń :loveu:

Posted

O rany... Veguniu!!!
Życzę Ci z całego serca Mega Cudnego Domu!!!! :loveu:
Nie ma mnie teraz na dogo, ale Ty jesteś cały czas w moim sercu! I nie myśl sobie, że nie szukam Ci domu....
:mad::eviltong:

Posted

Poszła! :multi:

Ludzie bardzo mili, dom z ogrodem, kolega pies - to tak w skrócie.
Na pewno będę miała wieści, co i jak.

Adopcja o dziwo bez większych problemów, choć nie bez niespodzianek. Okazuje się, że dwa lata to za krótko, żeby "najlepsze schronisko w Polsce" zdążyło wysterylizować psa :roll:

Teraz miejmy nadzieję, że dziewczyna nie będzie sprawiać problemów i dogada się też z kotami :)

Z ciekawostek, zgadnijcie, z jakiego ogłoszenia poszła Vegunia?

Z tego :evil_lol:

Posted

Tyle krzyku o wieści, a jak są to odzew prawie zerowy? :mad:

Pierwsze wieści z nowego domu są bardzo obiecujące :)
Vega jest bardzo grzeczna, choć jeszcze zagubiona. Głównie odpoczywa.
Do samochodu sama wskoczyła, podróż zniosła spokojnie. Z psem w porządku, z kotami też. Oby tak dalej :)
A historia samej adopcji i towarzyszących jej atrakcji może zostanie gdzieś upowszechniona. Najlepsze schronisko, grrrr...

Posted

[quote name='justynaz87']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak wy to robicie??? Magda ma na wydaniu 150 psów. Ja mam "tylko" jakieś 60-70.
Zwykle da się z tego coś dobrać, jak mam jakieś konkretne 'zapotrzebowanie'.
W tym wypadku na trójłapkę ;)

Swoją drogą chyba powinnam poprosić DIF o założenie wątków pozostałym naszym trójłapkom - zauważyłam taka prawidłowość, że jeśli ktoś "obcy" z dogomanii zakłada wątek naszym psom, to znajdują domy (niekoniecznie przez dogo, ale z blisko 100% skutecznością :crazyeye: ). Jak sama zakładam wątek, to nie daje takich efektów. Moje wątki znajdują domy tylko niemoim psom :p

Wega na swoim :) Wczoraj się jeszcze dowiedziałam, że dwa lata to za mało, żeby zdjąć psu szwy po operacji, ale to już szczegół. Może u nas takie praktyki, że szwy się zostawia.

Posted

Szczęście wielkie i balsam na nasze serca....:loveu::loveu::loveu:
A ja z upierdliwością maniaka twierdzę że nie ma psów nieadopcyjnych...:multi:
bo same na koncie mamy adopcje staruszków orzechowskich, kalekich, ślepych, chorych z guzami i nijakich ale dla nas najpiękniejszych....:loveu::loveu::loveu:
Vego - jesteś już szczęśliwym psem i takim zostań na zawsze !!!

Posted

[quote name='becia66']Szczęście wielkie i balsam na nasze serca....:loveu::loveu::loveu:
A ja z upierdliwością maniaka twierdzę że nie ma psów nieadopcyjnych...:multi:
bo same na koncie mamy adopcje staruszków orzechowskich, kalekich, ślepych, chorych z guzami i nijakich ale dla nas najpiękniejszych....:loveu::loveu::loveu:
Vego - jesteś już szczęśliwym psem i takim zostań na zawsze !!!
To ja Cię utrzymam w tym twierdzeniu, bo sama tak myślę :-)
Jejku ale sie strasznie cieszę :multi::multi::multi:
Vega wszystkiego najlepszego :loveu:

Posted

Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie na dogo! :loveu:

Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Vegunia znalazła dom!!!!:multi:
Qrcze... wiedziałam, że taki piękny pies nie może tkwić w schronisku w nieskończoność!!!

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zaglądali na wątek Vegi i bardzo dziękuję dziewczynom z Palucha za... całokształt!!! Po prostu jesteście cudne!!!!

A Vedze.... Mega-Vedze ;) życzę samych szczęśliwych chwil w nowym domu!!!
Bądź szczęśliwy, Piesku!!!!

Posted

[quote name='APSA']

Swoją drogą chyba powinnam poprosić DIF o założenie wątków pozostałym naszym trójłapkom - zauważyłam taka prawidłowość, że jeśli ktoś "obcy" z dogomanii zakłada wątek naszym psom, to znajdują domy (niekoniecznie przez dogo, ale z blisko 100% skutecznością :crazyeye: ). Jak sama zakładam wątek, to nie daje takich efektów. Moje wątki znajdują domy tylko niemoim psom :p

To działamy!!!! DIF wróciła na dogo .... :stormy-sad::evil_lol:
Dawaj, ciotka na maila anndif@gmail.com zdjęcia psiaków z krótkim opisem charrrakteru!