Helga&Ares Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Pręgusku kochany:placz::placz: ile jeszcze???? Quote
stonka1125 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dalej nic????????????????takie piękne psisko! Quote
Helga&Ares Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Zrobiłam mu allegro: Czy to PIES czy TYGRYS? Młody Pręgus - wlkp. (593179095) - Aukcje internetowe Allegro Jestem tym psem absolutnie zachwycona! On jest wspaniały! A na smyczy to chodzi jak po szkoleniu, ostatnio miałam go na flexi, a ten całą drogę szedł koło mojej nogi i nie wybijał się do przodu. Co jakiś czas dostałam buzii, zatrzymywaliśmy się na głaski i pochwały...Ideał. Kocham go bardzo Quote
xmartix Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Helga&Ares on ma ode mnie cały czas odnawiane allegro i inne ogłoszenia śliczny mały piesek DO ADOPCJI (585551892) - Aukcje internetowe Allegro żeby nie było że olałam sprawę..:roll: Quote
Helga&Ares Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 xmartix napisał(a):Helga&Ares on ma ode mnie cały czas odnawiane allegro i inne ogłoszenia śliczny mały piesek DO ADOPCJI (585551892) - Aukcje internetowe Allegro żeby nie było że olałam sprawę..:roll: W takim razie niech ma 2 :lol: Może to zwiększy jego szanse?? Quote
xmartix Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 hehe niech ma dwa !!!! niech mu to wyjdzie na dobre!! ;) Quote
Helga&Ares Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 On musi znaleźć dom! I to wspaniały dom. Bo na taki zasługuje, będę go ogłaszać do skutku. Dzięki Marta za pomoc:Rose: Quote
stonka1125 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a dlaczego nikt tutaj sie nie cieszy??????????????????????????? Quote
GoniaP Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Bo się cieszymy zakulisowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Chciałam zrobić nalot z fotami ale jak na razie cisza na poczcie:eviltong::multi::loveu::shake: Jutro wtorek, a Państwo obiecali foty właśnie we wtorek. Oni wypatrzyli sobie Pręgusia na stronie, przyjechali, oglądali najpierw wszystkie psiaki, później wychodziliśmy razem na spacery z każdym po kolei (było mnóstwo spacerków na korzyść psiaków:diabloti:) o każdym opowiadałam.Ich wybraniec zrobił najlepsze wrażenie, Pręgunio lizał po rękach, pięknie chodził na smyczy, całował dzieciaki. Zapadła decyzja - Pręgus jedzie!:multi: Będzie mieszkał w domu z ogrodem w Mosinie, a towarzystwo dotrzymie mu obecna tam sunia. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze a ta adopcja będzie miala happy end. Z niecierpliwością czekam na maila! Quote
stonka1125 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 GoniaP napisał(a):Bo się cieszymy zakulisowo :loveu::loveu::loveu: paskudne jędze! Quote
Olusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Łoło :loveu: Poszczęściło się chłopakowi :multi::) Quote
Helga&Ares Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Pozdrowienia z nowego domku Pręgusa Picasa Web Albums - Dominika - Pręgus DS U Pręgusa wszystko Ok, martwi nas tylko to, że ma mały apetyt. Nie lubi facetów(obszczekuje:evil_lol:), zakochany w swojej rodzince! Quote
Recommended Posts