Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudowne małe kluseczki :loveu:
czekamy na więcej fotek :cool3: bo maluchy napewno podrosły przez te kilka dni...
:mad:

to my też przyrodnie siostrzyczki :cool3: Zuzia po Robie, a Pufcia po Speedim
:oops:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bzikowa napisał(a):
Śliczne zdjęcia, Tiki jest urocza :)

Dzięki serdecznie! :oops: :)

A ja same oglądałam zdjęcia Bezika z Sopotu. Super!!!!! :loveu:
Może i Tiki u nas kiedyś będzie gwiazdą agility, chociaż wątpię...

Natomiast mogę jeszcze się pochwalić - nasza z Tiki córka, Gorwin Bonita, przedwczoraj na pierwszej wystawie stała lepszym szczeniakiem. :lilangel:

A inna "moja" córka Gorwin Alexandria (ale ona nie jest córka Tiki, tylko pierwszej mojej dziewczynki-westika) i "wnuk", jej syn Patrick Tory's Secret, niedawno ukończyły interchampionaty. :multi:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Śliczna sunia! :loveu: Gratuluje wyników wystawowych.

;) Jakie tam będą wyniki - to za tydzień z ogonkiem zobaczymy na wystawie w Białymstoku. Mam nadzieję, że zobaczymy dużo westików. :loveu:
Ale wystawy - to są tylko wystawy, już nie mogę doczekać się początku września żeby można było pójść na agility. Ciekawe, czy Tiki potrafi biegać. :roll:

Posted

gorwin napisał(a):
;) Jakie tam będą wyniki - to za tydzień z ogonkiem zobaczymy na wystawie w Białymstoku. Mam nadzieję, że zobaczymy dużo westików. :loveu:
Ale wystawy - to są tylko wystawy, już nie mogę doczekać się początku września żeby można było pójść na agility. Ciekawe, czy Tiki potrafi biegać. :roll:

A Tika będzie wystawiana? Ja może też przyjadę na tą wystawę. W tamtym roku i 2 lata temu sporo było westów, więc i w tym będzie biało na ringu. ;)
Szkoda, że u mnie w pobliżu nie ma klubu agility. Tika na pewno sobie poradzi!

Posted

bianka19 napisał(a):
Heej :loveu:
Tiki jest śliczna i jej dzieci też :loveu::loveu::loveu:

:oops: Staramy się.
Ale westiki w ogóle są bardzo sympatyczne pieski. :)

Posted

kaskaSz napisał(a):
A Tika będzie wystawiana? Ja może też przyjadę na tą wystawę.

Tak, zgłosiłam tam Tiki. :) Fajnie byłoby się spotkać na wystawie. :beerchug:

kaskaSz napisał(a):
W tamtym roku i 2 lata temu sporo było westów, więc i w tym będzie biało na ringu. ;)

Też myślę, że na wystawie międzynarodowej ma być przynajmniej... 30-40 westików. Czy więcej. :multi: Ja akurat lubię kiedy ich jest dużo. :loveu: Wkrótce ma być rozkład, już już. Bo i wystawa za tydzień.

kaskaSz napisał(a):
Szkoda, że u mnie w pobliżu nie ma klubu agility. Tika na pewno sobie poradzi!

U nas wcześniej też nie było, a teraz trafiliśmy. ;) Iść tam na piechotę 10 minut góra! I niby klub dobry...

Posted

Można się spotkać. :) Tylko nie wiem czy nie będę wstydziła się podejść i zagadać. :oops:
Jak westów jest dużo to chociaż jest co pooglądać i pofotografować. :) Jeśli przyjadę to jako widz.
A na I i II wystawie w Białymstoku byłyście, bo jakoś nie kojarzę psiaka. :roll:

Posted

[quote name='kaskaSz']Można się spotkać. :) Tylko nie wiem czy nie będę wstydziła się podejść i zagadać. :oops:
Dlaczego? :crazyeye: Eeee tam, nam z Tiki będzie bardzo miło! :Cool!:

[quote name='kaskaSz']Jak westów jest dużo to chociaż jest co pooglądać i pofotografować. :) Jeśli przyjadę to jako widz.
Ja też lubię tak jeździć. ;) Bo kiedy wystawiasz psa, wystawy naprawdę nie widzisz.

[quote name='kaskaSz']A na I i II wystawie w Białymstoku byłyście, bo jakoś nie kojarzę psiaka. :roll:
Niestety... ;)
Tiki dotychczas była wystawiona tylko na czterech wystawach w Polsce: Toruń, Lublin, Warszawa, Przemyśl