duzebzium Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 cudowne małe kluseczki :loveu: czekamy na więcej fotek :cool3: bo maluchy napewno podrosły przez te kilka dni... :mad: to my też przyrodnie siostrzyczki :cool3: Zuzia po Robie, a Pufcia po Speedim :oops: Quote
gorwin Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Witamy nowych siostrzyczek! :loveu: Zrobiłam tutaj amatorsku stronkę... :oops: :oops: :oops: www.gorwin.hmarka.net I wykładam tam po trochu zdjęcia. Dzisiejsze: Tu rozczesałam Tiki i... coś trymowałam, ale niedużo: A tu ona z dziećmi: Quote
Quore Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Tiki jest prześliczna :loveu: A dzieciaczki słodziachne! Quote
Bzikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Widać, że Tiki zadowolona z roli mamy! :) I prezentuje się super! p.s. bardzo fajna stronka! ;) Quote
gorwin Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Tak Tiki biega i skacze za piłką :) Quote
gorwin Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Bzikowa napisał(a):Śliczne zdjęcia, Tiki jest urocza :) Dzięki serdecznie! :oops: :) A ja same oglądałam zdjęcia Bezika z Sopotu. Super!!!!! :loveu: Może i Tiki u nas kiedyś będzie gwiazdą agility, chociaż wątpię... Natomiast mogę jeszcze się pochwalić - nasza z Tiki córka, Gorwin Bonita, przedwczoraj na pierwszej wystawie stała lepszym szczeniakiem. :lilangel: A inna "moja" córka Gorwin Alexandria (ale ona nie jest córka Tiki, tylko pierwszej mojej dziewczynki-westika) i "wnuk", jej syn Patrick Tory's Secret, niedawno ukończyły interchampionaty. :multi: Quote
Inkaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/03/21621cc1.jpg Przecież od zawsze wiadomo, że słoiki i garnki to najwygodniejsze miejsce do spania :evil_lol: [quote name='gorwin'] Natomiast mogę jeszcze się pochwalić - nasza z Tiki córka, Gorwin Bonita, przedwczoraj na pierwszej wystawie stała lepszym szczeniakiem. :lilangel: Gratuluje! Quote
gorwin Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Inkaa']http://www.fothost.pl/upload/09/03/21621cc1.jpg Przecież od zawsze wiadomo, że słoiki i garnki to najwygodniejsze miejsce do spania :evil_lol: No jasno! ;) I to jest cała Tiki! Ona lubi spać na stoliku, na krzesłach czy w jakichś dziurach. [quote name='Inkaa']Gratuluje! :oops: Dziękuję! Quote
kaskaSz Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Śliczna sunia! :loveu: Gratuluje wyników wystawowych. Quote
gorwin Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 kaskaSz napisał(a):Śliczna sunia! :loveu: Gratuluje wyników wystawowych. ;) Jakie tam będą wyniki - to za tydzień z ogonkiem zobaczymy na wystawie w Białymstoku. Mam nadzieję, że zobaczymy dużo westików. :loveu: Ale wystawy - to są tylko wystawy, już nie mogę doczekać się początku września żeby można było pójść na agility. Ciekawe, czy Tiki potrafi biegać. :roll: Quote
bianka19 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Heej :loveu: Tiki jest śliczna i jej dzieci też :loveu::loveu::loveu: Quote
kaskaSz Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 gorwin napisał(a):;) Jakie tam będą wyniki - to za tydzień z ogonkiem zobaczymy na wystawie w Białymstoku. Mam nadzieję, że zobaczymy dużo westików. :loveu: Ale wystawy - to są tylko wystawy, już nie mogę doczekać się początku września żeby można było pójść na agility. Ciekawe, czy Tiki potrafi biegać. :roll: A Tika będzie wystawiana? Ja może też przyjadę na tą wystawę. W tamtym roku i 2 lata temu sporo było westów, więc i w tym będzie biało na ringu. ;) Szkoda, że u mnie w pobliżu nie ma klubu agility. Tika na pewno sobie poradzi! Quote
gorwin Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 bianka19 napisał(a):Heej :loveu: Tiki jest śliczna i jej dzieci też :loveu::loveu::loveu: :oops: Staramy się. Ale westiki w ogóle są bardzo sympatyczne pieski. :) Quote
gorwin Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 kaskaSz napisał(a):A Tika będzie wystawiana? Ja może też przyjadę na tą wystawę. Tak, zgłosiłam tam Tiki. :) Fajnie byłoby się spotkać na wystawie. :beerchug: kaskaSz napisał(a):W tamtym roku i 2 lata temu sporo było westów, więc i w tym będzie biało na ringu. ;) Też myślę, że na wystawie międzynarodowej ma być przynajmniej... 30-40 westików. Czy więcej. :multi: Ja akurat lubię kiedy ich jest dużo. :loveu: Wkrótce ma być rozkład, już już. Bo i wystawa za tydzień. kaskaSz napisał(a):Szkoda, że u mnie w pobliżu nie ma klubu agility. Tika na pewno sobie poradzi! U nas wcześniej też nie było, a teraz trafiliśmy. ;) Iść tam na piechotę 10 minut góra! I niby klub dobry... Quote
kaskaSz Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Można się spotkać. :) Tylko nie wiem czy nie będę wstydziła się podejść i zagadać. :oops: Jak westów jest dużo to chociaż jest co pooglądać i pofotografować. :) Jeśli przyjadę to jako widz. A na I i II wystawie w Białymstoku byłyście, bo jakoś nie kojarzę psiaka. :roll: Quote
gorwin Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='kaskaSz']Można się spotkać. :) Tylko nie wiem czy nie będę wstydziła się podejść i zagadać. :oops: Dlaczego? :crazyeye: Eeee tam, nam z Tiki będzie bardzo miło! :Cool!: [quote name='kaskaSz']Jak westów jest dużo to chociaż jest co pooglądać i pofotografować. :) Jeśli przyjadę to jako widz. Ja też lubię tak jeździć. ;) Bo kiedy wystawiasz psa, wystawy naprawdę nie widzisz. [quote name='kaskaSz']A na I i II wystawie w Białymstoku byłyście, bo jakoś nie kojarzę psiaka. :roll: Niestety... ;) Tiki dotychczas była wystawiona tylko na czterech wystawach w Polsce: Toruń, Lublin, Warszawa, Przemyśl Quote
kaskaSz Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jeśli będę na tej wystawie i moja nieśmiałość mnie nie ograniczy to podejdę. :) Pzdr. Quote
gorwin Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Niestety na razie nowych nie ma, ale z pewnością będą po wystawie! ;) Quote
Recommended Posts