julkabullka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 U mnie było 17 błędów w rodowodzie :P Poprawiany 2 razy i nadal z błędami :mad: Quote
Guciek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Opisywany błąd w papierach matki Chilli: Co z tego, że tollery tylko w odcieniach czerwonego i pomarańćzowego występują ;-) Na szczęście u Chilla nie ma tego błędu wpisanego ;) Quote
Karmi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rodowód zagraniczny. Błąd w imieniu psa i adresie właściciela. Jest Chakba zamiast Chakra, ul Pueskiego zamiast Pułaskiego. co z tym zrobić? :???: Quote
Frytela Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A ja przedwczoraj dostalam rodowod mojej najmlodszej suczki. Przegladając go za 1 razem zobaczylam tylko blad w nazwie jej dziadka. Dzisiaj porownując rodowód Chilli i Frytki zobaczyłam ze Chilla ma zmienioną rase. Z pembroka zrobili Cardigana xD Musze im wyslac jej rodowod, od razu zalatwie i kokosa bo tam wiecej bledow ;) Quote
Luzia15 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 SZAMAN napisał(a):W rodowodzie mój pies ma wpisane błędnie imię. W metryce (mam kopię) był: AJAKS WALECZNY, natomiast w rodowodzie jest:AKAKS WALECZNY. Błąd w rodowodzie?! Nigdy o czymś takim nie słyszałam... Marti całe szczęście nie ma błędów. pozdrawiam. Quote
Guciek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Luzia15 napisał(a):Błąd w rodowodzie?! Nigdy o czymś takim nie słyszałam... Marti całe szczęście nie ma błędów. pozdrawiam. Tiaaa? Cały temat jest o błędach w rodowodzie :evil_lol: Quote
UTAAP Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Błąd w rodowodzie?! Nigdy o czymś takim nie słyszałam... Marti całe szczęście nie ma błędów. pozdrawiam. Guciek napisał(a):Tiaaa? Cały temat jest o błędach w rodowodzie :evil_lol: Dobre, co? :lol: Quote
Beardedo Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Dostałam wczoraj rodowód , w którym oczywiście był BŁĄD :mad: Rodowód exportowy z Czech. W nazwisku zamiast " rz" jest " r" i nie ma " ą " tylko jest zwykłe " a " . Jest wogule sens coś z tym robić ? Wymyśliłyśmy z Hodowczynią że w kwietniu jak będę mieć 16lat to można psa przerejestrować na mnie ( z dobrym nazwiskiem ) , bo odsyłać ten rodowód z powrotem do Czech i czekać na nowy to się odechciewa aż ... Quote
Guest Lotty Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Beardedo napisał(a):Dostałam wczoraj rodowód , w którym oczywiście był BŁĄD :mad: Rodowód exportowy z Czech. W nazwisku zamiast " rz" jest " r" i nie ma " ą " tylko jest zwykłe " a " . Jest wogule sens coś z tym robić ? Wymyśliłyśmy z Hodowczynią że w kwietniu jak będę mieć 16lat to można psa przerejestrować na mnie ( z dobrym nazwiskiem ) , bo odsyłać ten rodowód z powrotem do Czech i czekać na nowy to się odechciewa aż ... Mój pekińczyk na dyplomie Interchampiona w przydomku ma napisane Zakatek, a nie Zakątek. Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała, ale "rz " mogli wpisać, bo to żadna filozofia. Quote
Recommended Posts