Oleniek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Oczywiście miało być 2009 :) ale enterek był szybszy Kto z Was się wybiera na marcową Katowicką międzynarodówkę:cool3: i mam pytanie. Skoro pudle "idą" w niedzielę, to czy my musimy się zgłosić na wystawę już w piątek? czy starczy że w niedzielę rano? Do tej pory zawsze "szłyśmy" w pierwszy dzień :) stąd pytanie Quote
Bura Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Byłam widziałam, foty robiłam, nie swoim aparatem, bo padł w piątek rano, ale robiłam... Z dużych pudelsów Bastien zw rasy, najl junior, Bożenka też cwc, cacib, bob. Jeden standard czarny nie dojechał. Reszty nie wiem, bo pojechaliśmy szybko do domu, niańczyć naszą weterankę po przejściach :P Foty później, jak dopadnę maszynę, którą je robiłam :P Quote
Oleniek Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 To chyba fatum na aparaty padło:cool3: mój aparat od dwóch miesięcy w serwisie, pozyczyłam na miejscu od rodziny aparat, włozyłam swoją kartę pamięcie, nacykałam sporo fotek i wróciłam do łodzi z karta pamięci, a aparatu...ciągle nie mam:lol: Więc moje fotki ukryte w karcie pamięci:evil_lol: Quote
aneta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wyniki które pamiętam z tablicy, niepewne tytuły maja znak "?" PUDEL DUŻY BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY klasa Młodzieży Klobasová Andrea - BASTIEN Z ČERNÉHO PANSTVÍ - Zw.Mł, N.Jun, BOB Jurczak Natalia - Maurycy Mermaid - nb PUDEL DUŻY MORELOWY, SREBRNY, CZERWONY SUKI klasa Otwarta Iveta Kotaskova - BOŻENA Unno Jezve - CWC, CACIB, BOS, BOB PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY klasa Młodzieży Halina Krzak - ADI Czarny Ziomek - IV dosk Mariola Pietraszek - MISTER MICKY Super Star - III dosk Ledwoch Patrycja - MR SMART od Lalanki - II dosk Chrystoph Aneta - MR. PONTIUS od Lalanki - Zw.Mł klasa Championów Lazar Dorota - ELTON JOHN der Schwarze Quirl - II dosk res CACIB Głowa-Łobodzińska Anna - CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga III dosk Matławska Beata - Caspian Line's EYE CATCHER - CWC, CACIB, BOS, BOB Jaworska Danuta - TORRI Kamaweda - IV dosk klasa Weteranów Malikovi Milan i Jana - HAPPY BOY od Piastovske Veze - I dosk SUKI klasa Młodzieży Matławska Beata - MISS SHAKING BOOGIE od Lalanki - Zw.Mł, N.Jun, BIS JUN klasa Weteranów Tkocz J.P. - CYSI Mobis - I dosk PUDEL MINIATUROWY MORELOWY, SREBRNY, CZERWONY PSY klasa Młodzieży Joanna Borys - JOSSE EMANUEL Konkwistador - I dosk , Zw.Mł (?) klasa Pośrednia Ślipska-Zdon Małgorzata - DECKS GOLD Daviola - CWC, res CACIB (?) klasa Championów/Champion Class - 1 – 3458 Novotná Taťjana - Eddy II Golden ze Žluté mimozy - CWC, BOS, CACIB SUKI klasa Młodzieży Kabaja Joanna - Barbacoma ORIENTAL REGAE - ? klasa Pośrednia Jędra Sandra - AGA od Pana Waldemara ? klasa Otwarta Grube Brigitte - Bela Mia Bajadere von der Salana - dosk lok ? Majka Aleksandra - BELLA Kudłaty Kłębuszek - CWC, res CACIB Novotná Taťjana - Ellisa II Golden ze Žluté mimozy - dosk ? klasa Championów/Champion Class - 1 – 3464 Ingrid Ertel - SILVER GERALDINE vom Barenholz - BOS, CACIB, BOB PUDEL ŚREDNI BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY klasa Młodzieży Jakubiec Sylwia - Mr. Palladyn od Lalanki - Zw.Mł, N.Jun klasa Otwarta Gałuszka Ewa - Basco Fantazia Brown - ? klasa Championów Gałuszka Ewa - Aris Fantazia Brown - ? Steffan Thale - FUNTLEROY LO)RD van Rosen - CWC, CACIB, BOS, BOB Klirova Nada - KING OF Arcanus Iliria - ? SUKI klasa Pośrednia Klirova Nada - LUCRETIA Arcanus Iliria - CWC, CACIB, BOS klasa Championów Monika Pechocova - GLAMOUR CLAUDIA Lady Pesset - ? PUDEL ŚREDNI MORELOWY, SREBRNY, CZERWONY PSY klasa Pośrednia Šormanová Iveta - Edgar Allan Teschiro - CWC (?) Gałuszka Ewa - Indirica Rakkas AH - II dosk klasa Otwarta Rajca Małgorzata - OLIMPUS Jantarowa Fuga - CWC klasa Championów Malikovi Milan i Jana - ARTEX z Hory Hostyna - CWC, CACIB, BOS, BOB Rudolph Angelika U. Dr. Axel - Crazy Campino von der Salana - II dosk res CACIB klasa Weteranów Malikovi Milan i Jana - DJERRY Silver Sokom - I dosk SUKI klasa Młodzieży Skubik Agnieszka - ELVIRA From Golden Regia - Zw.Mł, N.Jun klasa Pośrednia QUEEN Mar-Len Kandik - CWC, res CACIB klasa Championów Buyens Jitka - Uliana Madari Royal Sand - CWC, CACIB, BOS PUDEL TOY PSY klasa Młodzieży Pietraszek Mariola - MILORD MILUŚ Super Star - Zw.Mł klasa Pośrednia Pietraszek Mariola - SILVER ANOUSCHEK Meus Amicus Novus - ? SUKI klasa Młodzieży Janowska Jolanta - STELLA Partenon - Zw.Mł, N.Jun Buks-Ziółkowska Adrianna - EMMA Kudłaty Kłębuszek - II dosk klasa Pośrednia Jusis Małgorzata, Kruczek Jakub - Canmoy's WEATHER GIRL - CWC, CACIB, BOS, BOB SIVERGIRL EMILY von der Edeltrose - II dosk (?) klasa Otwarta Rudolph Angelika U. Dr. Axel - Fräulein Frieda von der Salana - CWC, res CACIB klasa Weteranów Katarzyna Wróbel - HESI Biały Kark - I dosk Quote
Bura Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zabieram się powoli do wstawiania zdjęć, jak imageshack pozwoli, pooglądacie ich dziś trochę :) Quote
Bura Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bastiena fotek ciąg dalszy :) Z pozdrowieniami dla jego właścicielki :) Gratulacje, Andrea!! Quote
Bura Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Na razie tyle, bo mnie oczy bolą od ślipienia w monitor. Może jutro. Quote
pati Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 zdjęcia mojego malca. Robił je pan W.Matławski pozujemy juz po ocenie Quote
EFMAN Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich pudlomaniaków ;) Czytam forum od pół roku, az nareszcie udało mi się zalogować. Wklejam parę zdjęc z wystawy Katowice 2009. Jak oswoje się z internetem, napiszę więcej o moim morelowym towarzystwie. Radośc zwycięzcy Uroczy brązik Cynamonowe cudo A oto mój szalony Manuel ;): Quote
Oleniek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 czempion Czech Edy II Golden ze Zlute Mimozy nie pamiętam co to za piesek iJosse Manuel Konkwistador i chyba Smart??? A to była taka bardzo płochliwa sunia. Może ktoś wie jak się nazywała? Quote
Oleniek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Bozena Uno Jezve...bardzo mi się podobała:loveu: Quote
aneta Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Apricotka na kolankach to ELVIRA from Golden Regia Quote
Oleniek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Brązowy toyek Bella zapoznaje się z białym toykiem. Nie udało mi się go cyknąć w innej pozycji - strasznie chciał na kolanka:lol: Quote
Recommended Posts