Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
czekamy 2 tygodnie na operację Taty. Nic mu nie robią w szpitalu. Po prostu go trzymają. Dlaczego nie może czekać w domu?

faktycznie albo oczekiwanie na łapówkę, albo takie mają rozliczenia z NFZ, że to im się opłaca - inaczej dawno by go do domu wypchnęli. Albo jedno i drugie. Biurokracja + brak etyki i serca górą :shake: solidarnie przesyłam ciepłe myśli!!!

Posted

Wczoraj kolejny raz go zawrócili sprzed operacji. Dziś znowu pości i czeka na decyzję. To się w głowie nie mieści. Ja mam rozwaloną pracę, bo ciągle jestem w gotowości, nie mogę podejmować zobowiązań, no a o mojej Mamie już nie wspomnę. Eh... No nic. Czekamy.

Posted

Bjuta napisał(a):
Wczoraj kolejny raz go zawrócili sprzed operacji. Dziś znowu pości i czeka na decyzję. To się w głowie nie mieści. Ja mam rozwaloną pracę, bo ciągle jestem w gotowości, nie mogę podejmować zobowiązań, no a o mojej Mamie już nie wspomnę. Eh... No nic. Czekamy.

To wręcz nie do pojęcia, że tak można ignorować starszego pacjenta!
Buziaki serdeczne dla Twojego Taty, Bjutko!:loveu:

Posted

[quote name='jotpeg']faktycznie albo oczekiwanie na łapówkę, albo takie mają rozliczenia z NFZ, że to im się opłaca - inaczej dawno by go do domu wypchnęli. Albo jedno i drugie. Biurokracja + brak etyki i serca górą :shake: solidarnie przesyłam ciepłe myśli!!![/QUOTE]

Pewnie to pierwsze, współczuję Bjuta.

Posted

Witamy sie pierwszy raz. :)
Naprawde ciesze sie ze z Twoim tata juz wszystko OK, pamietam jak ja z babcia jezdzilam po szpitalach i z nia tam siedzialam w kolejkach..

Bedziemy zagladac, pozdrawiamy.

• 3 weeks later...
Posted

Witaj! :)
Trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby wytrwać na tym wątku, bo ja sie tu pojawiam co wiele miesięcy...
Ale wpadłam opowiedzieć jaką miałam śmieszną przygodę w pracy. Wchodzę do Teatru (samo centrum miasta, remonty, beton, asfalt, do najbliższego drzewa 300 metrów). I na portierni widzę robotnika, który mówi - "No co mam z nim zrobić! Do lasu wywiozę, wywalę i tyle!" No to ja od razu atakuję! Co Pan wygaduje! Jak Pan wogóle może itd ochrzaniam gościa jak się patrzy. Pan się zezłościł i wcisnął mi pudło w ręce i mówi "Masz pani!" i poszedł. Zaglądam do pudełka a tam... jeż...
Znaleźli go w centrum miasta pod własnym samochodem! A ja zamiast mieć wolny wieczór musiałam pylać - no nie do lasu, na ogródek działkowy go dałam...

Stare foty z wakacji.

Filip

od lewej Arni, Filip i Gaja (zdjęcie Naklejki!)

Rambo pies Gospodyni, też Naklejka cykała

i to też oczywiście
od lewej na rękach Gaja, Aspen, Łatek, Filip, Siena, Arni, Rambo

Posted

świetne foty!!! jak będziesz mieć chwile, to dawaj coś jeszcze z tych 2 tysięcy...
Fajny ten Rambo - poczciwy kundelek, ma tylu gości co lato... i pewnie lepiej dla niego, kiedy jesteście...
fajowskie zdjęcie w "budce" :):):)

• 4 months later...