Bjuta Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Teraz sceny miłosne... Filip z dystansem patrzył na te ekscesy... Quote
Bjuta Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 (edited) No i czekamy na następne Święta... A wczoraj mieliśmy też emocje ale nieświąteczny. Bo ten śliczny pegot, wjechał w czarnego forda a czarny ford wjechał w białego forda czyli nas... i wyglądamy tak: Bagażnika się nie da otworzyć no i ogólnie kicha. Nie wolno nam jeździć tylko lawetą do warsztatu. A właśnie go wyremontowaliśmy... :evil_lol: Edited December 30, 2012 by Bjuta Quote
Ingrid44 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 SZczere wspolczucia z powodu wypadku. Dobrze ze wam sie nic nie stalo . Przepiekne zdjecia psiaczkow za spacerkow. Kotki tez fajne :) Quote
jotpeg Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Bielsko jest fantastycznie położone, a jeszcze jesli ktoś ma szczęście i mieszka blisko lasu i gór... :p winszować! Piękne foty, piękne!!! Prezentowe i leśne. Przyroda listopadowa, ale przynajmniej nie widać wstrętnej mokrej mgły, która nas zadręcza w Krk. Łączę się w bólu z powodu stłuczki. Całe szczęście, że nic się Wam nie stało. Przerabialiśmy identyczną sytuację w kwietniu. Korowody z ubezpieczeniem, oczekiwanie aż warsztat wyremontuje trwało 2 miesiące. Nikomu nie życzę. Miejmy nadzieję, że całe zło i kłopoty zostaną w starym roku. Kochani Filipku, Sienko, Aspenie, Łatku! Kochane Koty! Lepszego i zdrowego 2013 roku życzą Norek, Miciuś i służba :laola: Quote
Bjuta Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Norek Miciuś i służba ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy bardzo i z całą wzajemnością!! :) :) Quote
Mojita Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) Bjutka!! Najlepszego dla Ciebie, Rodziny, psiurów i wszystkich tu zaglądających! :) Edited December 31, 2012 by Mojita Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=comic sans ms]Wielkie i słodkie noworoczne serdeczności od nas dla Was.[/FONT] :BIG: Quote
Artemida Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ale czadowy górski spacer i jakie stadko <3 Nic tylko pozazdrościć :D Dobrze że nic w tym wypadku poważnego się nie stało... Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Kochani, pospamuję.... Próbujemy wyciagnąć taką maliznę ze schronu. 8 lat kibluje i zaczął się poddawać... http://www.dogomania.pl/forum/threads/26923-malutki-Liderek-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-schronisku-%28-On-ju%C5%BC-straci%C5%82-nadziej%C4%99-a-Wy Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Kochani, pospamuję.... Próbujemy wyciagnąć taką maliznę ze schronu. 8 lat kibluje i zaczął się poddawać... http://www.dogomania.pl/forum/threads/26923-malutki-Liderek-całe-życie-w-schronisku-(-On-już-stracił-nadzieję-a-Wy Mo matko, juz bylam , biedaczek tyle lat juz siedzi w Schronisku :( Quote
ania > Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 gratulacje dla pieknej modelki z kalendarza :cool3::) Quote
Artemida Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dawno tutaj nowych fotek nie było :mad: Quote
Bjuta Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 A bo czasu nie ma... A modele ciągle takie same. Nie potrafią strzelać takich min jak Gaja! Quote
Bjuta Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Witamy! :) :) Będziemy z anniką uczestniczyć w kursie psich sztuczek. Ciekawe czy się Sienie spodoba. (Ale jeszcze nie wiem na 100 % czy się załapię na ten kurs, bo się pózno wpisałam i czekam na potwierdzenie). Quote
annika Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ja w zeszłym tyg. dostałam info że jest 4 uczestników, więc tłoku nie ma:sg168: ciekawe czy to wypali:roll: Quote
Monika z Katowic Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Co tam u Was dobrego? :) Bardzo czekamy na nowe fotki. :) Quote
Bjuta Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 No to może na tym kursie sztuczek coś mi się uda cyknąć. :) Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Bjuta napisał(a):No to może na tym kursie sztuczek coś mi się uda cyknąć. :) To by bylo wspaniale. Quote
Recommended Posts