Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten czarny kotek bardzo przypomina mi mojego podopiecznego
Cofiego

jako 10latek znalazł dom
cud!!!
też miał taką splaczoną głowę z oczami jak latarnie:loveu:
teraz mieszka u dogomaniaczki Isabel

Posted

Przeczytałam starannie kartę wypisową - Heksior ma podejrzenie przewlekłego zapalenia kłębuszkowego nerek, amyloidozy nerek. (To może właśnie prowadzic do mocznicy). Ma wątrobę o zmienionej echostrukturze, nery z cechami zastoju i korę nerek o podwyższonej echogeniczności.

No i teaz Heksa ma szlaban na dalekie spacerki.. :shake:

I tak też nie będzie...

Ale zaraz jak się ociepli to sobie to odbijemy!!!!!! :eviltong:

Na razie kupiłam jej kosmiczne ubranko, ale Heksa mówi, że w czymś takim nie wydzie za żadne skarby, bo się skompromituje do końca życia...
Hm... Negocjujemy.

Posted

Bjuta napisał(a):
Na razie kupiłam jej kosmiczne ubranko, ale Heksa mówi, że w czymś takim nie wydzie za żadne skarby, bo się skompromituje do końca życia...
Hm... Negocjujemy.

ojjj Heksuniu :mad: Napewno ślicznie wyglądasz w nowym ubranku, ładnemu we wszystkim ładnie :loveu:

Posted

skąd ja to znam-ŻADNEGO PSA WIĘCEJ ;) no tak, ale co ta za dom bez psa.. i kota.. i świnki morskiej.. no a papugi są długowieczne:wallbash:.

Zdrowia życzę Heksie. Mnie się też podobają tak umaszczone psy, bo wychodzę z założenia, że wszystko co ma w sobie cokolwiek z ON-ka jest na pewno mądre i wierne. Można z tym iść na spcer i będzie zainteresowane spacerem a nie kopaniem nor..Niestety to prawda, że takich jak Heksa najwięcej jest w schroniskach, bo ludzie wybierają jasne i kolorowe psy :roll:

a ten piesek łaciaty to terierekowaty, mam teraz taką sukę w typie teriera i jest to prawdziwy potwór norowy, wulkan energii nie do zabicia. nie lubię;)

Koty na fotach są majestatyczne i tajemnicze, wiadomo - KOT (Ktoś Ogromnie Tajemniczy). Wszystke piękne.
Gdyby był chętny dom na kota, to u mnie na osiedlu mieszka taki szary, około 2 letni kocurek. Chyba go przegania wiekszy szary kocur, bo ten wygląda coraz marniej, szkoda go , bo doludny. Właściciele go wychowali w mieszkaniu i zamiast wykastrować to wywalili na osiedle:angryy:

[SIZE=2]Zdrowiej Hekso i w ubranku chodź, na pewno śliczne.
Moja Zuza też mówi że w ubranku (i szelkach) nie wyjdzie. Jak jej zakładałam to stała sztywno albo chodziła sztywno. Podobnie reaguje na kaganiec.

Posted

W niedzielę była tak piękna pogoda, że postanowiliśmy pójść jednak na spacer. Heksa nie chciała - z powodów estetycznych, ale jakoś się dogadałyśmy...

H: Mowy nie ma! Umrę ze wstydu!
B: E, tam!
H: Dobrze Ci mówić, ty i tak chodzisz w kurtce!
B: No widzisz!
H: No ale inne psy pomyślą, że jestem ratlerkiem!
B:Ja chodzę w kurtce i nikt nie myśli, że jestem ratlerkiem.
H: Skąd wiesz?!!!
B: Y... bo...
H: No właśnie!
B: Przesadzasz. Ratlerki są cool.
H: Taa? Mam ci powiedzieć co się mówiło o ratlerkach w psitulu?
B: Słuchaj stara. Masz chore nery. Wskakujesz w ubranko i idziemy na spacer, albo nie zobaczysz spacerku na oczy, jeśli nie będzie + 10 stopni. Jasne?
H: Terrorystka!
B: No. To jak?
H: Będą się ze mnie nabijać! :oops:
B: Pójdziemy w takie miejsce, że nie będzie psów.
H: Naprawdę?!
B: No! Ubiorę cię dopiero w aucie i wyjdziemy w lesie. Zobaczysz nie będzie ani pół psa!
H: Słowo?
B: Słowo. Idziemy?
H: Chwila! A ty potem wkleisz zdjęcia na dogomanii!!!
B: No co ty! Przecież bym ci tego nie zrobiła!
H: Nie?
B: No nie! Zreesztą Mysia mówi, że ładnemu we wszystkim ładnie.
H: Mysia tak powiedziała?! A ty mi dasz słowo, że ani pół psa, ani fot?
B: No słowo! Idziesz?
H: Hm... Dobra!