nice_girl Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Kika napisał(a):nice_girl napisał(a):Mira, A tak przy okazji, wyszło coś z tych zdjęć, które Ania nam robiła? :wink: Tak tylko nie miał ich kto jeszcze ściągnąć do komputera :( Rozumiem. :wink: Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Kika! Rozmawiałem z właścicielką wyczesanego. Stwierdziła, że wyczesała go tylko na wystawę, natomiast codziennie "wywija" mu kudełki, prawie, że pojedyńczo każdy. Poza tym, suczka ma dopiero 10 miesięcy i jak całkowicie wyrośnie ze szczeniaka dopiero będzie klasycznie sfilcowana (jak na tym słynnym zdjęciu co skacze przez przeszkodę). Pozdrowionka. Quote
Sonya-Nero Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Dzięki, Tomek 67 za zdjęcia czarnych "dużych pudli" :wink: Quote
lunadino Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 mam wielka prośbe do osób ktore mają katalog z wystawy o stawke terierów tybetańskich :lol: Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Sonya - nieładnie kpić ze starszego. Pozdrawiam. Quote
Karka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Tomek spóźniłam się z instrukcją :oops: ale niestety miałam natłok zajęć. Świetnie sobie poradziłeś.Pozdrawiam mocno biały puszek :) Quote
Sonya-Nero Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Tomek67 napisał(a):Sonya - nieładnie kpić ze starszego. Pozdrawiam. A tak sobie zażartowałam :wink: Ale fajnie, że porobiłeś trochę zdjęć :D Też pozdrawiam i fajnie, że doszedł jakiś pozytywnie zakręcony :wink: Quote
Karka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Sonya-Nero napisał(a): A tak sobie zażartowałam :wink: Ale fajnie, że porobiłeś trochę zdjęć :D Też pozdrawiam i fajnie, że doszedł jakiś pozytywnie zakręcony :wink: i z poczuciem humoru ... Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 A tak z grubsza, to komuś się zdjęcia podobają? Zaznaczam, że zdjęcia zostały zrobione tylko tym psom, na których szczególnie mi zależało (bolończyki plus inne maluchy, bobtail oraz oczywiście komondor) oraz moim przyjaciołom (cała reszta, a zwłaszcza mastiif neapolitański). Pozdrawiam. PS. Sonya - zdaje się, że zapuściłaś żurawia na dogs i przeczytałaś moją wymianę zdań z pianistką? Wobec tego przeczytaj pozostałe moje posty tam zawarte. Miłej lektury (o ile starczy Ci czasu i nerwów). Quote
jostra Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='lunadino']mam wielka prośbe do osób ktore mają katalog z wystawy o stawke terierów tybetańskich :lol: PSY MŁODZIEŻ APOLLO Sam Magnetyzm BENTYE Mesinial i tyle Tomek67 To jeszcze ktoś na dogsach siedzi? :P Quote
Sonya-Nero Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ... a czytałam, przelatuję przez różne fora, ale przeważnie tylko przelatuję :wink: Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Siedzę ja, A PAŃSTWO - TO JA! To powiedział ktoś inny, a ja jestem nikczemnym tylko epigonem. Faktycznie dogsy wymierają, a mnie serce krwawi. Zagląda tam jeszcze kilka naprawdę bardzo fajnych osób, z którymi szermierka słowna tudzież dysput filozoficzny (mój może być pseudofilozoficzny, nie obrażę się). Tutaj jest Was Psiurasy całe kohorty, więcej sie pisze o wystawach, no i znalazłem ludzi z Bolonii (całych białych i kudłatych - klasyczni macaronese). Pozdrowionka. Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Sonya - nie lataj. Niebo zostaw lotnikom. Słoneczko wosk rozpuści przy piórach i ... chlup do Wisełki. A tam trafisz najwyżej na łacińskie forum - forum-zaporum. Pozdrowionka. Quote
Tomek67 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No i za co ten palec boży w innym temacie, który aż boję sie teraz podnosić? (temat). Jest na to paragraf (żartuję). Quote
Matagi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 :roflt: forum-zaporum :lol: :lol: :lol: Quote
Asia_Focus Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Tomek, widze na kilku zdjeciach pania Agate ;) pan Włodek nie robił zdjec?? :wink: Quote
Tomek67 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Asia - znalazłem zdjęcie Twojego labka na schodach szkoły przy Tysiąclecia. Przypomniałem sobie, że wet szczepiąc moją małą bolonkę wspomniał, że jacyś Państwo z Tysiąclecia wystawiają labka. Ciebie jednak nie znam - pozdrawiam. Wiesz, że suka berneńczyk z Niska zwyciężyła w klasie pośredniej? Quote
Sonya-Nero Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Tomek67 napisał(a):Sonya - nie lataj. Niebo zostaw lotnikom. Słoneczko wosk rozpuści przy piórach i ... chlup do Wisełki. A tam trafisz najwyżej na łacińskie forum - forum-zaporum. Pozdrowionka. udało ci się :lol:, trzeba na ciebie uważać w bitwach na słowa :wink: Quote
Asia_Focus Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Bolonka mieszka na ul. Osiedle, tak zwane PGO ;) pierwzy domek jednorodzinyy (zreszta ładniutki) biały cały ;) Jestem na kilku zdjeciach w galerii, nawet z psem o ile sobie dobrze przypominam ;) Trzeba by bylo tylko poszukac, ale zdjecia ybly dawno, wiec pewnie zajelo by Ci to trochę czasu :wink: Na tysiacleciu mozna mnie spotkac czesto jak spaceruje z psem :wink: Duzy, masywny i hm... energiczny lab :D Quote
Tomek67 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Asiu - nie kumam, choć prawie się zresetowałem. O jakiej Bolonce mówisz? Czy to imię Twojego labka, czy mówisz o kimś kto ma taką rasę w Nisku. Zadziwię się wtedy do łez, bo nie słyszałem o rodowodowym bolończyku w okolicy. Na ul. Osiedle pierwszy dom... chyba niedawno jeszcze był niezamieszkały? Obok mieszka mój kolega (ten od berneńczyka). Pozdrawiam i napisz jaśniej. Quote
Asia_Focus Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Przeprasza, myslalam o berneńczyku a napsialam bolonka :wink: Najwidoczniej to jest drugi dom ;) Pomyłka... kiedys chodziłam na szkolenie w tamte okolice... :wink: Quote
Ania i Bob Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Witam A moze ma ktos zdjecia bobtaili z ringu ??Byly dwa. Quote
nice_girl Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Od znajomej dogomaniaczki dostałam to lisicowe zdjęcie: Quote
Recommended Posts