Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kika napisał(a):
nice_girl napisał(a):
Mira,
A tak przy okazji, wyszło coś z tych zdjęć, które Ania nam robiła? :wink:

Tak tylko nie miał ich kto jeszcze ściągnąć do komputera :(

Rozumiem. :wink:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika!
Rozmawiałem z właścicielką wyczesanego. Stwierdziła, że wyczesała go tylko na wystawę, natomiast codziennie "wywija" mu kudełki, prawie, że pojedyńczo każdy. Poza tym, suczka ma dopiero 10 miesięcy i jak całkowicie wyrośnie ze szczeniaka dopiero będzie klasycznie sfilcowana (jak na tym słynnym zdjęciu co skacze przez przeszkodę).
Pozdrowionka.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Sonya - nieładnie kpić ze starszego. Pozdrawiam.

A tak sobie zażartowałam :wink:
Ale fajnie, że porobiłeś trochę zdjęć :D
Też pozdrawiam i fajnie, że doszedł jakiś pozytywnie zakręcony :wink:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):

A tak sobie zażartowałam :wink:
Ale fajnie, że porobiłeś trochę zdjęć :D
Też pozdrawiam i fajnie, że doszedł jakiś pozytywnie zakręcony :wink:

i z poczuciem humoru ...

Posted

A tak z grubsza, to komuś się zdjęcia podobają? Zaznaczam, że zdjęcia zostały zrobione tylko tym psom, na których szczególnie mi zależało (bolończyki plus inne maluchy, bobtail oraz oczywiście komondor) oraz moim przyjaciołom (cała reszta, a zwłaszcza mastiif neapolitański).
Pozdrawiam.
PS.
Sonya - zdaje się, że zapuściłaś żurawia na dogs i przeczytałaś moją wymianę zdań z pianistką?
Wobec tego przeczytaj pozostałe moje posty tam zawarte. Miłej lektury (o ile starczy Ci czasu i nerwów).

Posted

[quote name='lunadino']mam wielka prośbe do osób ktore mają katalog z wystawy o stawke terierów tybetańskich :lol:
PSY MŁODZIEŻ
APOLLO Sam Magnetyzm
BENTYE Mesinial

i tyle

Tomek67 To jeszcze ktoś na dogsach siedzi? :P

Posted

Siedzę ja, A PAŃSTWO - TO JA!
To powiedział ktoś inny, a ja jestem nikczemnym tylko epigonem.
Faktycznie dogsy wymierają, a mnie serce krwawi.
Zagląda tam jeszcze kilka naprawdę bardzo fajnych osób, z którymi szermierka słowna tudzież dysput filozoficzny (mój może być pseudofilozoficzny, nie obrażę się).
Tutaj jest Was Psiurasy całe kohorty, więcej sie pisze o wystawach, no i znalazłem ludzi z Bolonii (całych białych i kudłatych - klasyczni macaronese). Pozdrowionka.

Posted

Sonya - nie lataj. Niebo zostaw lotnikom. Słoneczko wosk rozpuści przy piórach i ... chlup do Wisełki. A tam trafisz najwyżej na łacińskie forum - forum-zaporum. Pozdrowionka.

Posted

Asia - znalazłem zdjęcie Twojego labka na schodach szkoły przy Tysiąclecia. Przypomniałem sobie, że wet szczepiąc moją małą bolonkę wspomniał, że jacyś Państwo z Tysiąclecia wystawiają labka. Ciebie jednak nie znam - pozdrawiam. Wiesz, że suka berneńczyk z Niska zwyciężyła w klasie pośredniej?

Posted

Tomek67 napisał(a):
Sonya - nie lataj. Niebo zostaw lotnikom. Słoneczko wosk rozpuści przy piórach i ... chlup do Wisełki. A tam trafisz najwyżej na łacińskie forum - forum-zaporum. Pozdrowionka.

udało ci się :lol:, trzeba na ciebie uważać w bitwach na słowa :wink:

Posted

Bolonka mieszka na ul. Osiedle, tak zwane PGO ;) pierwzy domek jednorodzinyy (zreszta ładniutki) biały cały ;)

Jestem na kilku zdjeciach w galerii, nawet z psem o ile sobie dobrze przypominam ;) Trzeba by bylo tylko poszukac, ale zdjecia ybly dawno, wiec pewnie zajelo by Ci to trochę czasu :wink:

Na tysiacleciu mozna mnie spotkac czesto jak spaceruje z psem :wink: Duzy, masywny i hm... energiczny lab :D

Posted

Asiu - nie kumam, choć prawie się zresetowałem. O jakiej Bolonce mówisz? Czy to imię Twojego labka, czy mówisz o kimś kto ma taką rasę w Nisku. Zadziwię się wtedy do łez, bo nie słyszałem o rodowodowym bolończyku w okolicy. Na ul. Osiedle pierwszy dom... chyba niedawno jeszcze był niezamieszkały? Obok mieszka mój kolega (ten od berneńczyka). Pozdrawiam i napisz jaśniej.

• 3 weeks later...