Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytasz się Bafisiu o psa o faceta za psem?
Praktycznie to jeden i drugi jest wyczesany.
Pies to 10-miesięczna suczka Komondora sprowadzona z Węgier, jeden z naprawdę niewielu zarejestrowanych komondorów w Polsce. Wlaściciele są spod Sędziszowa Mlp (Podkarpacie górą) i zamierzają dokupić jeszcze reproduktora. Pozazdrościć i pogratulować. Pozdrawiam.

Posted

No, chyba wystarczy. Mialem trochę problemów technicznych, może ktoś się rozpozna? Z tym panem za komondorem, to byl żart, za który z góry przepraszam. Pozdrowionka.

Posted

Smiać mi się szczerze mówiąc trochę chciało jak zobaczylam wyczesanego Komondora(wprawdzie nie znam wzorca i wymagań wystawowych w stosunku do rasy).
8) Te które na Węgrzech widziałam były skudłaczone - takie naturalne. :wink: Gdyby nie fakt , że wcześniej przeczytałam w katalogu,że ma być przedstawiciel tej rasy- truno by było sie domyslić kto zacz.

Posted

Mek napisał(a):
a który to? ten wyczesany?

Są jego dwa zdjęcia - na pierwszym wygląda jak bardzo przerośnięty PON kremowy, a na drugim turla sie po podłodze.Raz stoi , a raz siedzi obok niego babeczka w białym swetrze i w okularach

Posted

nice_girl napisał(a):
Mira,
A tak przy okazji, wyszło coś z tych zdjęć, które Ania nam robiła? :wink:

Tak tylko nie miał ich kto jeszcze ściągnąć do komputera :(