Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rafalski napisał(a):
A moze ktos sie podzieli wynikami III grupy,a konkretnie AST i Staffikow?

:o :o no ,ale Ty to powinienes znac wyniczki :wink: - ja bylam tam tylko myslami 8)

Przeciez nikt inny jak Torrida dołaczyła do grona Championów i dostała tytuł NSwR :D

Posted

Gratulacje dla wszystkich.
Ja osobiście nie byłam na tej wystawie,wybrałam sie w drugim kierunku i mam nadzieje ze wyniki tej podrozy bedą widoczne niedlugo na wystawach.
Natomiast sunia z mojej hodowli Unique Beauty Azurowa Amhara ukończyła Championat Polski z czego bardzo się cieszę.
pozdrawiam Ewa

Posted

Matagi napisał(a):
Akity sędziowac miał p.Opara i ......chyba sędziował.... :o

I sędziował, przynajmniej widziałam go na ringu. :wink:

Kika,
To Wy zostałyście na finały? Szukałam Was potem, żeby sie spytać, jak Wam poszło, ale nie mogłam znaleźć? Ładnie się tak ukrywać przed ludźmi? :wink:

Kto zdobył BISa i BOG1?

Posted

Dla mnie również była to szczęśliwa wystawa, moje bliźniaki również zakończyły championat :D ,
miały co prawda ułatwione zadanie, bo jak zwykle na krajówkach były jedynymi przedstawicielami swojej rasy :wink:
Ogólnie mam sentyment do wystaw rzeszowskich, bardzo je lubię :D
Jedynymi niedociągnięciami była dla mnie
-nieodpowiednia wykładzina na ringu ozdobnych - śliska
-i brak wind / zepsute windy (?), uważam, że jeżeli ringi są rozmieszczone na różnych piętrach (ring główny był na I piętrze) powinna być zapewniona możliwość transportu klatek windami :(
W zeszłym roku windy były czynne.

Posted

A ja przez pół godziny szukałam tej hali tenisowej, na której oceniane były ozdóbki i charty. Ale przynajmniej te rasy były oceniane na dość sporych ringach. Dla mnie największym problemem byli zwiedzający, naprawdę ciężko było się poruszać między ringami.

Posted

Niestety problem wielkości ringów jest bolączką większości wystaw halowych, te - powiedzmy były ringami średniej wielkości, ale stanowczo za małymi dla chartów... i mojej Tatiany :wink:
Również organizatorzy przeważnie nie są tak przewidujący aby pomyśleć o wystarczającym miejscu dla wystawców.
Dlatego, jeżeli nie muszę nie jadę do Głogowa, a uwielbiam jesienne Kielce :D

Posted

nice_girl napisał(a):
W Kielcach faktycznie ringi ogromne, ale tam hala, na której się wystawa odbywa, stwarza takie możliwości.
Z kolei tam nie ma tylu pokazów, jakie były w Rzeszowie :wink:

... wolę duże ringi, wyłożone wykładziną, dużo miejsca wokół ringów i parter :wink: :wink: :wink:

Posted

Gratulacje dla Wszystkich Dogomaniakow!
Dakar przywiozl zloty medal i Zwyciestwo Mlodziezy :D
Najbardziej sie ciesze z faktu, ze tlok, scisk, halas i maly sliski ring nie zbily go z tropu i ladnie sie pokazal.
Kika, ciesze sie, ze moglam Cie poznac osobiscie. Bafisia jest urocza :D

Posted

maga18 napisał(a):
Sonya-Nero napisał(a):
I - nagi chiński grzywacz
II - pekińczyk
III - mops

ojej grzywek I miejsce :lol: a wie ktos moze ktory? :P

Ktoś pisał wcześniej, ze był to NABAB Germanika. :wink:
Nikt nie zna lokat z pierwszej grupy? :(