Matagi Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Akity sędziowac miał p.Opara i ......chyba sędziował.... :o Quote
Dzidtka_Gl Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 to byłysmy razem na BOG :) a i mój lhasak BOB też, i był w finałowej V Quote
Kika Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Dzidtka napisał(a):to byłysmy razem na BOG :) Dzidtka mogłabyś ludzi zapamiętywać , a nie tylko psy 8) Quote
Natalia_W Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 POnawiam moje pytanie o wyniki z ringu Sznaucerów mini p&s. Oraz o Bisy!!!??? :D :D :D :D Quote
Natalia_W Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Heh Maga18 chyba sobie troche na te wyniki poczekamy :( chyba umre z ciekawości... :lol: Quote
Rafalski Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 A moze ktos sie podzieli wynikami III grupy,a konkretnie AST i Staffikow? Quote
staff-ka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Rafalski napisał(a):A moze ktos sie podzieli wynikami III grupy,a konkretnie AST i Staffikow? :o :o no ,ale Ty to powinienes znac wyniczki :wink: - ja bylam tam tylko myslami 8) Przeciez nikt inny jak Torrida dołaczyła do grona Championów i dostała tytuł NSwR :D Quote
Ewik Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Gratulacje dla wszystkich. Ja osobiście nie byłam na tej wystawie,wybrałam sie w drugim kierunku i mam nadzieje ze wyniki tej podrozy bedą widoczne niedlugo na wystawach. Natomiast sunia z mojej hodowli Unique Beauty Azurowa Amhara ukończyła Championat Polski z czego bardzo się cieszę. pozdrawiam Ewa Quote
gruca Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nie znam wyników grzywaczy z klas ,ale wiem że NABAB Germanika BOB,a CYPISEK z Gangu Łysych klasa pośrednia CWC. Quote
ZoSiA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 powiedzcie cos o gonczych polskich bo slyszalam ze byla zgloszona tylko suczka w mlodziezy (i Bystra ;p) Quote
nice_girl Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Matagi napisał(a):Akity sędziowac miał p.Opara i ......chyba sędziował.... :o I sędziował, przynajmniej widziałam go na ringu. :wink: Kika, To Wy zostałyście na finały? Szukałam Was potem, żeby sie spytać, jak Wam poszło, ale nie mogłam znaleźć? Ładnie się tak ukrywać przed ludźmi? :wink: Kto zdobył BISa i BOG1? Quote
Sonya-Nero Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Dla mnie również była to szczęśliwa wystawa, moje bliźniaki również zakończyły championat :D , miały co prawda ułatwione zadanie, bo jak zwykle na krajówkach były jedynymi przedstawicielami swojej rasy :wink: Ogólnie mam sentyment do wystaw rzeszowskich, bardzo je lubię :D Jedynymi niedociągnięciami była dla mnie -nieodpowiednia wykładzina na ringu ozdobnych - śliska -i brak wind / zepsute windy (?), uważam, że jeżeli ringi są rozmieszczone na różnych piętrach (ring główny był na I piętrze) powinna być zapewniona możliwość transportu klatek windami :( W zeszłym roku windy były czynne. Quote
nice_girl Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 A ja przez pół godziny szukałam tej hali tenisowej, na której oceniane były ozdóbki i charty. Ale przynajmniej te rasy były oceniane na dość sporych ringach. Dla mnie największym problemem byli zwiedzający, naprawdę ciężko było się poruszać między ringami. Quote
Jolly Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Justynka gratulujemy sukcesu w Rzeszowie :D :multi: Quote
nice_girl Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jolly napisał(a):Justynka gratulujemy sukcesu w Rzeszowie :D :multi: Jeszcze raz dziękuję. :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Niestety problem wielkości ringów jest bolączką większości wystaw halowych, te - powiedzmy były ringami średniej wielkości, ale stanowczo za małymi dla chartów... i mojej Tatiany :wink: Również organizatorzy przeważnie nie są tak przewidujący aby pomyśleć o wystarczającym miejscu dla wystawców. Dlatego, jeżeli nie muszę nie jadę do Głogowa, a uwielbiam jesienne Kielce :D Quote
nice_girl Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 W Kielcach faktycznie ringi ogromne, ale tam hala, na której się wystawa odbywa, stwarza takie możliwości. Z kolei tam nie ma tylu pokazów, jakie były w Rzeszowie :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 nice_girl napisał(a):W Kielcach faktycznie ringi ogromne, ale tam hala, na której się wystawa odbywa, stwarza takie możliwości. Z kolei tam nie ma tylu pokazów, jakie były w Rzeszowie :wink: ... wolę duże ringi, wyłożone wykładziną, dużo miejsca wokół ringów i parter :wink: :wink: :wink: Quote
carotina Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 czy ktos zna wyniki BOG IX? (same rasy) Quote
Sonya-Nero Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 I - nagi chiński grzywacz II - pekińczyk III - mops Quote
carotina Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 dzieki :D swoja droga prawie jak zwykle :wink: :wink: :wink: Quote
Zeliika Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Gratulacje dla Wszystkich Dogomaniakow! Dakar przywiozl zloty medal i Zwyciestwo Mlodziezy :D Najbardziej sie ciesze z faktu, ze tlok, scisk, halas i maly sliski ring nie zbily go z tropu i ladnie sie pokazal. Kika, ciesze sie, ze moglam Cie poznac osobiscie. Bafisia jest urocza :D Quote
maga18 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Sonya-Nero napisał(a):I - nagi chiński grzywacz II - pekińczyk III - mops ojej grzywek I miejsce :lol: a wie ktos moze ktory? :P Quote
nice_girl Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 maga18 napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):I - nagi chiński grzywacz II - pekińczyk III - mops ojej grzywek I miejsce :lol: a wie ktos moze ktory? :P Ktoś pisał wcześniej, ze był to NABAB Germanika. :wink: Nikt nie zna lokat z pierwszej grupy? :( Quote
Recommended Posts