Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz pisalam w nowym topicu, ale powtorze sie, czy mialby ktos miejszcew samochodzie z wawy dla dziewczynki z psem, dorzucam sie oczywiscie do kosztow transportu :)

Posted

My niedawno wróciliśmy. Przywieźliśmy pierwsze CWC, z czego się bardzo cieszę.
Lilka,
Wyniki akit mam, udało mi się dorwać zwycięskie akity, które czekały na finały. :D Jak zjem obiad, to Ci napiszę. :wink:

Posted

[quote name='sh_maniak']Justynko wielkie gratulację :D :angel: :angel:
Martuś, dzięki!!!

Już zjadłam, więc piszę:
Psy - Rüden
Klasa otwarta

597. FRED Pętkowskie Wzgórza, rude, 2001-03-14, 64865/I/01, V-8458 (ADAM SAVIANO-CHIKARA FILAKAS), hod. Romuald Siemieniec, wł. Ewa Ciebiera -1.dosk.CWC, NPwR
Klasa championów

598. GAIBUN Żelazny Jar Ch Pl, pręgowane z białym, 2001-10-06, 16027/XII/01, V-8921 (HONEY Czech Jakobin-CHIKARA Żelazny Jar), hod. Violetta Papierska, wł. Elżbieta Pac-Jankowska 1.dosk,CWC
Suki - Hündinnen
Klasa szczeniąt

599. MIDORI Turzycowa Dolina, czerwone, 2004-05-21, 24655/II/04, PKR w przygotowaniu (BISHO Tajgeta-KAYGA Halne Wzgórze), hod. Ewa Moliszewska, wł. Katarzyna Nerowska -nieobecna
Klasa młodzieży

600. BANJI Toszi-Kon, czerwone, 2004-02-01, nie podano, V-10996 (HOGUN Halne Wzgórze-TOSHIKA Halne Wzgórze), hod. Janusz Popowicz, wł. Tadeusz Puka 2.lokata, dosk(?)

601. ENISA Porażynianka, złote, 2004-03-19, 17278/XII/04, V-11088 (RENGOKU DE LA VALLEE DES DRAGONS SAKRES-FOSA Pętkowskie Wzgórza), hod. Marek Kasperczak, wł. Elżbieta Pac-Jankowska1.dosk,zw.młodzieży, zw.rasy

Posted

:laola: Justyna!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P Gratulacje!!!!!!Trzymaliśmy za Was solidnie kciuki,ja i mój inwentarz!!! :wink: :wink: Dziękuję ślicznie za wyniki akitowe :P :P :P Zaraz zadzwonie do Darii i jej przekażę :P :P :P

Posted

Gratulacje nice_girl rozpoczętego dorosłego championatu :P tak trzymać.
Mam także wieści od dogomaniaczek Sonya-Nero oraz Bibi wiozą wspólnie do domu 2 zakończone dorosłe championaty Polski oraz trzy razy BOB , które ich pudelki dostały na tej wystawie :P

Posted

Gratulacje dla wszystkich :D :klacz:
i poprosze kogos wtajemniczonego :P o BOG IX

a ja widzilam w teleekspresie :P jak pokazywali wlasnie pudelki... pokazali jak ktos strzyze sredniaka czarnego i tak sobie pomyslalam, ze to moze Sonya-Nero :wink: (po samych rekach nie poznalam :wink: )

Posted

carotina napisał(a):

a ja widzilam w teleekspresie :P jak pokazywali wlasnie pudelki... pokazali jak ktos strzyze sredniaka czarnego i tak sobie pomyslalam, ze to moze Sonya-Nero :wink: (po samych rekach nie poznalam :wink: )

Zapewne to była Sonya-Nero :P

Posted

To jas tez sie pochwale moim cudem ;)

Mamy trzecie miejsce i brazowy medal czyli oc. dosk. ;) No i jeszcze mojego szkraba pokazali w teleexpressie;) 8) :lol:

wspaniale rozpoczety sezon jak dla mnie ;)

Posted

SUPER !! GRATULACJE !!
Ciekawe co tym razem na stronę dadzą, bo w ubiegłym roku moja suka była 2 BOG ale na stronie dali tylko 1 lokaty w grupach. Pisałam do nich w tej sprawie, chodziło mi o zdjęcie meilem, ale odsyłali mnie na stronę gdzie było tylko 1 miejsce w grupie a moja była druga........ i koło błędne się zamykało........ i do dziś zdjęcia nie mam z BOG........ :(

Posted

Basenji napisał(a):
Gratuluję sukcesów.
I co, może jakieś baski się pojawily?
Zdrówko :fadein:

Nie, nie pojawiły się. Przecież nie było żadnego basenji zgłoszonego.

Gratululacje dla dogomaniackich ozdóbkowych championów! :drinking:

Zna ktoś moze BOG I? :wink:

Posted

Gratuluję wszystkim sukcesów!!! :D

Gdybym mogła to prosiłabym kogoś o wyniki yorków... :roll:

No i zdjęcia ogólnie ze wszystkich ringów mile widziane 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

[quote name='nice_girl'][quote name='sh_maniak']Justynko wielkie gratulację :D :angel: :angel:
Martuś, dzięki!!!

Już zjadłam, więc piszę:
Psy - Rüden
Klasa otwarta

597. FRED Pętkowskie Wzgórza, rude, 2001-03-14, 64865/I/01, V-8458 (ADAM SAVIANO-CHIKARA FILAKAS), hod. Romuald Siemieniec, wł. Ewa Ciebiera -1.dosk.CWC, NPwR
Klasa championów

598. GAIBUN Żelazny Jar Ch Pl, pręgowane z białym, 2001-10-06, 16027/XII/01, V-8921 (HONEY Czech Jakobin-CHIKARA Żelazny Jar), hod. Violetta Papierska, wł. Elżbieta Pac-Jankowska 1.dosk,CWC
Suki - Hündinnen
Klasa szczeniąt

599. MIDORI Turzycowa Dolina, czerwone, 2004-05-21, 24655/II/04, PKR w przygotowaniu (BISHO Tajgeta-KAYGA Halne Wzgórze), hod. Ewa Moliszewska, wł. Katarzyna Nerowska -nieobecna
Klasa młodzieży

600. BANJI Toszi-Kon, czerwone, 2004-02-01, nie podano, V-10996 (HOGUN Halne Wzgórze-TOSHIKA Halne Wzgórze), hod. Janusz Popowicz, wł. Tadeusz Puka 2.lokata, dosk(?)

601. ENISA Porażynianka, złote, 2004-03-19, 17278/XII/04, V-11088 (RENGOKU DE LA VALLEE DES DRAGONS SAKRES-FOSA Pętkowskie Wzgórza), hod. Marek Kasperczak, wł. Elżbieta Pac-Jankowska1.dosk,zw.młodzieży, zw.rasy

:o

kto sędziował akity

Posted

mój lhasa apso skończył Ch.Pl ( w najkrótszym czasie jakim się dało 6 miesięcy i 5 dni) ;D

a wystawiane przeze mnie posokowce
Zw,Mł suka w Ml, suka w kl.uzytkowej cwc a pies w pośredniej cwc, BOS, BOB i v-ce BOG :)

bardzo udana wystawa

Posted

A my zgarnęlyśmy rasę , ale na grupie zaszczytne :wink: 4 miejsce

Mimo strasznego mrozu - jak wyjeżdżałam z domu było minus 21 st.- wystawa dość sympatyczna.Tylko konkurencje finałowe bardzo późno i długo.