nice_girl Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 No super. Stawkę corgi nieco inaczej obstawiałam, ale bardzo się nie pomyliłam. :D Quote
Yoshko Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A ja chyba ślepa jestem bo nie widzę, gdzie on jest? Quote
nice_girl Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Yoshko']A ja chyba ślepa jestem bo nie widzę, gdzie on jest? http://www.zkwp-rzeszow.org.pl/katalog20050206.htm :wink: Quote
Zeliika Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='foxydoxy']Zeliika i Nice_girl Doczekacie do jutra? Dziś jeszcze (choć zgłoszenia były do soboty) kolega wprowadza resztki z faksów, maili i poczty. Jutro tj. we wtorek wieczór (może wcześniej) będzie zamknięty katalog przedwystawowy na stronie oddziału. http://www.zkwp-rzeszow.org.pl Foxydoxy wielkie dzieki za info :D Quote
Kika Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jest już katalog wystawowy na stroni rzeszowskiego oddziału. :D Quote
Kika Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Zeliika zgłosiłaś swoje piesię ? Dobrze odczytałam? Quote
nice_girl Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Już jest plan sędziowania na stronie. O dziwo, jesteśmy na początku, z czego się bardzo cieszę. :D Quote
Nitencja Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A mozecie dac mi link na plan sedziowania do Rzeszowa ?? Quote
Zeliika Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Kika napisał(a):Zeliika zgłosiłaś swoje piesię ? Dobrze odczytałam? Tak, wybieramy sie :)) Mam nadzieje, ze nic nie pokrzyzuje nam planow. Quote
Kika Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 http://www.zkwp-rzeszow.org.pl/plansedziowania.htm Link do planu sędziowania w Rzeszowie Quote
Dzidtka_Gl Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 ja będę cały czas na ringu posokowców (mam 6 do wystawienia) a potem na tym ringu są PONy, w między czasie mam nadzieje że ktos mi wystawi mojego lhasaka :) to będzie dla mnie zakręcona wystawa... Quote
Kika Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Dzidtka napisał(a):ja będę cały czas na ringu posokowców (mam 6 do wystawienia) a potem na tym ringu są PONy, w między czasie mam nadzieje że ktos mi wystawi mojego lhasaka :) to będzie dla mnie zakręcona wystawa... Dzidtka a nie masz jakiegoś "klona"? :wink: Quote
Matagi Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Justyna!!!! :P :P :P Mam wielka prośbę :P Poniewaz Daria przeprowadziła sie w sobotę na dzikie ostępy Wawy,nie ma tam ani netu,ani nawet telefonu stacjonarnego,a dobrze by było umieścic wyniki na stronie/poleci Agappe do kafejki :wink: /,prosze ,może uda Ci sie albo komuś,spisać wyniki :o Stawka jest na stronie,wiem ,że akity wchodza mniej wiecej o tej samej porze co corgaski,ale może uda Ci sie złapac kogos z akiciarzy wcześniej i poprosić żeby zanotowali wyniki :) :) :) Może będzie z pręgusem Gaibunem Monisia z DGM i poda,ale pogoda jest taka ,że może nie wszyscy dojadą.... :( Obiecuję,że będe trzymała kciuki za wszystkich dogomaniaków,którzy beda w Rzeszowie,Daria też!!! :P Quote
donya Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Matagi']Justyna!!!! :P :P :P Mam wielka prośbę :P Poniewaz Daria przeprowadziła sie w sobotę na dzikie ostępy Wawy,nie ma tam ani netu,ani nawet telefonu stacjonarnego,a dobrze by było umieścic wyniki na stronie/poleci Agappe do kafejki :wink: /,prosze ,może uda Ci sie albo komuś,spisać wyniki :o Stawka jest na stronie,wiem ,że akity wchodza mniej wiecej o tej samej porze co corgaski,ale może uda Ci sie złapac kogos z akiciarzy wcześniej i poprosić żeby zanotowali wyniki :) :) :) Może będzie z pręgusem Gaibunem Monisia z DGM i poda,ale pogoda jest taka ,że może nie wszyscy dojadą.... :( Obiecuję,że będe trzymała kciuki za wszystkich dogomaniaków,którzy beda w Rzeszowie,Daria też!!! :P Ja ci dam dzikie ostępy Warszawy. Toż to prawie samo centrum :wink: Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Mam wielką prośbę do uczestników. Popatrzcie na stawkę Basenji i może strzelcie jakieś fotki? Z góry z z dołu dziękuję. Zdrówko Quote
Gosiak Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Basenji, nie spodziewaj się zbyt wiele.... Z katalogu opublikowanego na stronie oddziału w Rzeszowie wynika, że nie będzie tam żadnego reprezentanta tej rasy. Pozdrawiam Quote
nice_girl Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Lilka, Postaram się cosik załatwić, ale nie mogę nic obiecać przez to , że corgi będą w tym samym czasie. :( Quote
Matagi Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink: Agnieszka!!! :P Co z tego ,że Daria przeprowadziła sie prawie do centrum,jak tam ani telefonu,ani kablówki :( no,kanalizacje ma i basen :wink: :wink: :wink: Quote
nice_girl Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Matagi']Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink: Tylko co jeśli corgi będą oceniane w tym samym czasie co makity? :( Będę kombinowac tak, aby jak najbardziej Cię uszczęśliwić. :D Za to masz mocno trzymać za nas kciuki!!! :P Agnieszka!!! :P Co z tego ,że Daria przeprowadziła sie prawie do centrum,jak tam ani telefonu,ani kablówki :( no,kanalizacje ma i basen :wink: :wink: :wink: To biedactwo z niej. A chyba brak internetu to największy problem- ja bym tego nie przeżyła. :wink: Quote
Matagi Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Justyna!!!Będziemy kciuki trzymać mocno!!!!Moje 2 ręce,psich będzie...32,dodając ptasie,a ich osiem.... :wink: no jest tego trochę :wink: :wink: :wink: :P :P :P Od 10.00 rano zaciskamy kciuki i klepiemy zdrowaśki!!!! :P Quote
donya Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Matagi']Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink: Agnieszka!!! :P Co z tego ,że Daria przeprowadziła sie prawie do centrum,jak tam ani telefonu,ani kablówki :( no,kanalizacje ma i basen :wink: :wink: :wink: Zostaje jej moczenie się w basenie :lol: Quote
Matagi Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Cha,chaaaaaaaaaa! :lol: Daria już zdążyła sie zgubić w swoim nowym bloku :wink: :wink: :wink: Zamiast trafić do swojej klatki schodowej trafiła do basenowej :wink: :wink: :wink: Ciekawe gdzie trafi po jakiejś zakrapianej imprezie :wink: :o ,mam nadzieję,że nie do basenu... :wink: :wink: :wink: Quote
donya Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Blok jest ogromny. Więc nie dziwię się, że się pogubiła :lol: Quote
nice_girl Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Jeszcze dwa dni do wystawy, a tu taka cisza. My się dzisiaj kąpiemy, czeszemy i zaczynamy się stresować. :wink: Quote
Recommended Posts