Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='foxydoxy']Zeliika i Nice_girl

Doczekacie do jutra?

Dziś jeszcze (choć zgłoszenia były do soboty) kolega
wprowadza resztki z faksów, maili i poczty.

Jutro tj. we wtorek wieczór (może wcześniej) będzie zamknięty
katalog przedwystawowy na stronie oddziału.
http://www.zkwp-rzeszow.org.pl

Foxydoxy wielkie dzieki za info :D

Posted

ja będę cały czas na ringu posokowców (mam 6 do wystawienia) a potem na tym ringu są PONy, w między czasie mam nadzieje że ktos mi wystawi mojego lhasaka :) to będzie dla mnie zakręcona wystawa...

Posted

Dzidtka napisał(a):
ja będę cały czas na ringu posokowców (mam 6 do wystawienia) a potem na tym ringu są PONy, w między czasie mam nadzieje że ktos mi wystawi mojego lhasaka :) to będzie dla mnie zakręcona wystawa...

Dzidtka a nie masz jakiegoś "klona"? :wink:

Posted

Justyna!!!! :P :P :P Mam wielka prośbę :P Poniewaz Daria przeprowadziła sie w sobotę na dzikie ostępy Wawy,nie ma tam ani netu,ani nawet telefonu stacjonarnego,a dobrze by było umieścic wyniki na stronie/poleci Agappe do kafejki :wink: /,prosze ,może uda Ci sie albo komuś,spisać wyniki :o Stawka jest na stronie,wiem ,że akity wchodza mniej wiecej o tej samej porze co corgaski,ale może uda Ci sie złapac kogos z akiciarzy wcześniej i poprosić żeby zanotowali wyniki :) :) :) Może będzie z pręgusem Gaibunem Monisia z DGM i poda,ale pogoda jest taka ,że może nie wszyscy dojadą.... :(
Obiecuję,że będe trzymała kciuki za wszystkich dogomaniaków,którzy beda w Rzeszowie,Daria też!!! :P

Posted

[quote name='Matagi']Justyna!!!! :P :P :P Mam wielka prośbę :P Poniewaz Daria przeprowadziła sie w sobotę na dzikie ostępy Wawy,nie ma tam ani netu,ani nawet telefonu stacjonarnego,a dobrze by było umieścic wyniki na stronie/poleci Agappe do kafejki :wink: /,prosze ,może uda Ci sie albo komuś,spisać wyniki :o Stawka jest na stronie,wiem ,że akity wchodza mniej wiecej o tej samej porze co corgaski,ale może uda Ci sie złapac kogos z akiciarzy wcześniej i poprosić żeby zanotowali wyniki :) :) :) Może będzie z pręgusem Gaibunem Monisia z DGM i poda,ale pogoda jest taka ,że może nie wszyscy dojadą.... :(
Obiecuję,że będe trzymała kciuki za wszystkich dogomaniaków,którzy beda w Rzeszowie,Daria też!!! :P

Ja ci dam dzikie ostępy Warszawy. Toż to prawie samo centrum :wink:

Posted

Basenji, nie spodziewaj się zbyt wiele.... Z katalogu opublikowanego na stronie oddziału w Rzeszowie wynika, że nie będzie tam żadnego reprezentanta tej rasy.
Pozdrawiam

Posted

Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink:

Agnieszka!!! :P Co z tego ,że Daria przeprowadziła sie prawie do centrum,jak tam ani telefonu,ani kablówki :( no,kanalizacje ma i basen :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Matagi']Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink:
Tylko co jeśli corgi będą oceniane w tym samym czasie co makity? :( Będę kombinowac tak, aby jak najbardziej Cię uszczęśliwić. :D
Za to masz mocno trzymać za nas kciuki!!! :P

Agnieszka!!! :P Co z tego ,że Daria przeprowadziła sie prawie do centrum,jak tam ani telefonu,ani kablówki :( no,kanalizacje ma i basen :wink: :wink: :wink:

To biedactwo z niej. A chyba brak internetu to największy problem- ja bym tego nie przeżyła. :wink:

Posted

Justyna!!!Będziemy kciuki trzymać mocno!!!!Moje 2 ręce,psich będzie...32,dodając ptasie,a ich osiem.... :wink: no jest tego trochę :wink: :wink: :wink: :P :P :P Od 10.00 rano zaciskamy kciuki i klepiemy zdrowaśki!!!! :P

Posted

[quote name='Matagi']Justynka!!!! :P Jesteś kofana :P :P :P A tata będzie z aparatem :wink: Bo gdyby był .....to fotki może byłyby akitowe? :wink:

Zostaje jej moczenie się w basenie :lol:

Posted

Cha,chaaaaaaaaaa! :lol: Daria już zdążyła sie zgubić w swoim nowym bloku :wink: :wink: :wink: Zamiast trafić do swojej klatki schodowej trafiła do basenowej :wink: :wink: :wink: Ciekawe gdzie trafi po jakiejś zakrapianej imprezie :wink: :o ,mam nadzieję,że nie do basenu... :wink: :wink: :wink: