Chimera Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Witam! Czy ktoś z członków rzeszowskiego oddziału orientuje się już co nie co jak będzie wyglądała obsada sędziowska? Szczególnie interesuje mnie grupa X, ponieważ na tej wystawie prawdopodobnie będzie miał swój debiut mój Busio :D . Quote
nice_girl Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Charty będzie sedziował Zygmunt Jakubowski :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 A wiadomo kto będzie sędziował gr.VII w szczególności wyżły Brytyjskie? Quote
nice_girl Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 A wiadomo kto będzie sędziował gr.VII w szczególności wyżły Brytyjskie? Kopuje cała obsadę sędziowską(jest ona już na stronie ZG): Grupa 1 Group Anna Pulikowska-Klimonda (PL) Wyacheslav Werbitski (BLR) Owczarek niemiecki/German Shepherd Dog Grupa 2 Group Andrzej Kot (PL) Henryk Jurek (PL) Lilianna Bachurzewska (PL) Grupa 3 Group Dorota Kuczyńska-Standełło (PL) Grupa 4 Group Zygmunt Jakubowski (PL) Grupa 5 Group Janusz Opara (PL) Grupa 6 Group Piotr Król (PL) Grupa 7 Group Adam Stasiak (PL) Grupa 8 Group Małgorzata Lorenc (PL) Grupa 9 Group Krystyna Opara (PL) Grupa 10 Group Zygmunt Jakubowski (PL) Inne/Others Henryk Jurek (PL) - Młody Prezenter/Junior Handling Mam jednocześnie pytanie do dogomaniaków: Kojarzy ktoś sedzinę Annę Pulikowska-Klimondę? Nazwisko obiło mi się o uszy, jednak nic konkretnego nie słyszałam. Quote
Chimera Posted October 26, 2004 Author Posted October 26, 2004 Kopuje cała obsadę sędziowską(jest ona już na stronie ZG): :o Gdzie? Właśnie ponownie sprawdziłam i dalej nie ma info o tej wystawie na stronie ZK :-? . Quote
Chimera Posted October 26, 2004 Author Posted October 26, 2004 Ale dzięki Nice za informacje :D . Quote
nice_girl Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Chimera Chodziło mi o stronę ZG :wink: Quote
Chimera Posted October 29, 2004 Author Posted October 29, 2004 Aaaa...co to za strona ? Zarządu Głównego ? Czy co? :hmmmm: Quote
nice_girl Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Tak, chodzi mi o strone Zarżądu Głowengo- www.zkwp.pl :wink: Quote
Chimera Posted October 29, 2004 Author Posted October 29, 2004 Kopuje cała obsadę sędziowską(jest ona już na stronie ZG): :o Gdzie? Właśnie ponownie sprawdziłam i dalej nie ma info o tej wystawie na stronie ZK :-? . ha, ha o tej samej stronce mówimy :lol: . A już myślałam, że o czymś nie wiem... :wink: Ale serio wcześniej u mnie nic się niepokazywało :-? , no ale w końcu dzisiaj i ja widzę. Zastanawiam się tylko czemu Ty widzałaś to o wiele wcześniej niż ja :confused: . Quote
pomponiki Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Pani Pulikowska-Klimonda to taka miła młoda sędzina jeśli sie nie mylę z Wrocławia. Kiedyś hodowała bobtaile, a teraz to nie wiem . A jest OK. Quote
nice_girl Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Pani Pulikowska-Klimonda to taka miła młoda sędzina jeśli sie nie mylę z Wrocławia. Kiedyś hodowała bobtaile, a teraz to nie wiem . A jest OK. Dzięki za odpowiedź :wink: Jak ocenia? Ocenia "ostro", nie lubi rozdawać CWC i innych tytułów? :wink: Quote
Asia_Focus Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A Pani Gosia Lorenc?? zna ktos ? :wink: Quote
Pat-Brutus Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 My nie mamy jeszcze oceny od pana Króla więc może tak jak w tym roku również wybierzemy się do Rzeszowa. To była nasza pierwsza wystawa na której nasz Brutus dostał swój pierwszy srebrny medal w klasie młodzieży. Quote
Pat-Brutus Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Kto wybiera się z posokowcem do Rzeszowa? Planuje juz ktoś wyjazd na tę wystawę, bo jeśtesmy ciekawi z kim może spotkamy się. Quote
Chimera Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Wystawa się zbliża wielkimi krokami. Dla wielu wystawców będzie to pierwsza wystawa w sezonie :) . Kto się wybiera? Quote
rOOn7 Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Ja się wybieram jeśli nic nie "wyskoczy", ale chyba nie będzie to pierwsza w sezonie :wink: Quote
jostra Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ja się wybieram, bo nie mam daleko Mam nadzieję, że będzie lepiej jak w zeszłym roku Quote
Mek Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ja się wybieram, bo nie mam daleko Mam nadzieję, że będzie lepiej jak w zeszłym roku Jostra a czy dużo tam bywa czarnulków mini? Quote
Asia_Focus Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 No i ja też bede z labem :wink: Już w pośredniej :wink: Quote
cynio6 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ja też postaram się tam być. To Justynko spotkamy się,ja będę z tą śmieszną suką która ma okropne kątowanie i fatalny ruch!! Quote
nice_girl Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ja też postaram się tam być.To Justynko spotkamy się,ja będę z tą śmieszną suką która ma okropne kątowanie i fatalny ruch!! To będzie fajnie. :D Jak będziecie miec chwilkę czasu, to po wystawie zapraszam do mnie :P A Rokusia weźmiecie? :D :wink: A czy ta suka będzie występowac już jako championka? :wink: Quote
cynio6 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Będzie w klasie otwartej.A co do mojch słów to mam nadzieję że wiesz o czym piszę?Myślę że należą mi sie jakieś wytłumaczenia bo ja nigdy na temat twojej suki nie wypowiadałem się w taki sposób. Quote
Jolly Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 A my będziemy z dwoma collisiami : Jollikiem i Jessie :) . Do zobaczenia :D Quote
Recommended Posts