Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!

Czy ktoś z członków rzeszowskiego oddziału orientuje się już co nie co jak będzie wyglądała obsada sędziowska? Szczególnie interesuje mnie grupa X, ponieważ na tej wystawie prawdopodobnie będzie miał swój debiut mój Busio :D .

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A wiadomo kto będzie sędziował gr.VII w szczególności wyżły Brytyjskie?

Kopuje cała obsadę sędziowską(jest ona już na stronie ZG):

Grupa 1

Group Anna Pulikowska-Klimonda (PL)

Wyacheslav Werbitski (BLR)

Owczarek niemiecki/German Shepherd Dog

Grupa 2

Group Andrzej Kot (PL)

Henryk Jurek (PL)

Lilianna Bachurzewska (PL)

Grupa 3

Group Dorota Kuczyńska-Standełło (PL)

Grupa 4

Group Zygmunt Jakubowski (PL)

Grupa 5

Group Janusz Opara (PL)

Grupa 6

Group Piotr Król (PL)

Grupa 7

Group Adam Stasiak (PL)

Grupa 8

Group Małgorzata Lorenc (PL)

Grupa 9

Group Krystyna Opara (PL)

Grupa 10

Group Zygmunt Jakubowski (PL)

Inne/Others Henryk Jurek (PL) - Młody Prezenter/Junior Handling

Mam jednocześnie pytanie do dogomaniaków: Kojarzy ktoś sedzinę Annę Pulikowska-Klimondę? Nazwisko obiło mi się o uszy, jednak nic konkretnego nie słyszałam.

Posted

:o Gdzie? Właśnie ponownie sprawdziłam i dalej nie ma info o tej wystawie na stronie ZK :-? .

Posted

:o Gdzie? Właśnie ponownie sprawdziłam i dalej nie ma info o tej wystawie na stronie ZK :-? .

ha, ha o tej samej stronce mówimy :lol: . A już myślałam, że o czymś nie wiem... :wink: Ale serio wcześniej u mnie nic się niepokazywało :-? , no ale w końcu dzisiaj i ja widzę. Zastanawiam się tylko czemu Ty widzałaś to o wiele wcześniej niż ja :confused: .

Posted
Pani Pulikowska-Klimonda to taka miła młoda sędzina jeśli sie nie mylę z Wrocławia. Kiedyś hodowała bobtaile, a teraz to nie wiem . A jest OK.

Dzięki za odpowiedź :wink: Jak ocenia? Ocenia "ostro", nie lubi rozdawać CWC i innych tytułów? :wink:

• 2 weeks later...
Posted

My nie mamy jeszcze oceny od pana Króla więc może tak jak w tym roku również wybierzemy się do Rzeszowa. To była nasza pierwsza wystawa na której nasz Brutus dostał swój pierwszy srebrny medal w klasie młodzieży.

• 3 weeks later...
Posted
Ja też postaram się tam być.

To Justynko spotkamy się,ja będę z tą śmieszną suką która ma okropne kątowanie i fatalny ruch!!

To będzie fajnie. :D Jak będziecie miec chwilkę czasu, to po wystawie zapraszam do mnie :P A Rokusia weźmiecie? :D :wink:

A czy ta suka będzie występowac już jako championka? :wink:

Posted

Będzie w klasie otwartej.A co do mojch słów to mam nadzieję że wiesz o czym piszę?Myślę że należą mi sie jakieś wytłumaczenia bo ja nigdy na temat twojej suki nie wypowiadałem się w taki sposób.