Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BajkaB napisał(a):
Za małe mieszkanie?To znaczy jakie?Bo ja mam 50 m ,a mieści sie spokojnie 5 psiakówi(w tym 4 bardzo duze) i kot.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Spróbuj,zobaczysz ze sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jak nie wierzysz Wujku to zajrzyj do naszego topiku(Brajla i kumpli):evil_lol:

Ja mam niewiele wiecej, a na dodatek wynajmuje. Latem jak musialem zmieniac mieszkanie, na 20 telefonow, 17 mowilo "nie" na psa, 2 bylo ok, a sie wachal:-) Wynajelismy od tego 3go, bo dal sie przekonac;-). Zreszta bardzo polubil naszego Romka:-) ale na 2 psa sie raczej nie zgodzi....

Posted

drongaleczek napisał(a):
Ja mam niewiele wiecej, a na dodatek wynajmuje. Latem jak musialem zmieniac mieszkanie, na 20 telefonow, 17 mowilo "nie" na psa, 2 bylo ok, a sie wachal:-) Wynajelismy od tego 3go, bo dal sie przekonac;-). Zreszta bardzo polubil naszego Romka:-) ale na 2 psa sie raczej nie zgodzi....

jakbyś szukała w Warszawie to moja córa ma kawalerkę i możesz tam trzymać ile chcesz pasiaczków ;)

Posted

jolek68 napisał(a):
jakbyś szukała w Warszawie to moja córa ma kawalerkę i możesz tam trzymać ile chcesz pasiaczków ;)

Ja jestem wujek, nie ciotka;-)Do Warszawy to mi daaleko ale dzieki;-)

Posted

sory ;) wiem ale to ze zmęczenia chyba ;)
widzę że masz śliczny avatarek ;) pochwal się cio to za psinka ;)
A co tam u Axelka słychać??? Może jakieś nowe foto maluszka ;)

Posted

[quote name='jolek68']sory ;) wiem ale to ze zmęczenia chyba ;)
widzę że masz śliczny avatarek ;) pochwal się cio to za psinka ;)
A co tam u Axelka słychać??? Może jakieś nowe foto maluszka ;)
A to jest moj Romek:-)WEST ;-)

Posted

Wiem, że ostatnio tu nie zaglądałem... Nasz psiak chorował i naprawdę nie miałem kiedy zaglądać do Axelka :(
Na szczęście już jest lepiej.

A co u Akselka? Cały czas jest pod opieką weterynarzy ale wszystko zmierza w dobrym kierunku :)
Jesteśmy dobrej myśli i cały czas trzymamy kciuki za Niego :)

Posted

israel napisał(a):
Wiem, że ostatnio tu nie zaglądałem... Nasz psiak chorował i naprawdę nie miałem kiedy zaglądać do Axelka :(

A co u Akselka? Cały czas jest pod opieką weterynarzy ale wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

a już miałam Cię :mad: za brak wiadomości, odpuszczę tylko dlatego że Axelek czuje się lepiej ;)
A co tam u tego sh co pisałeś :shake:

Posted

drongaleczek napisał(a):
Jak tam sie pieski maja?

Ja od kilku dni jestem poza domem, i za moim strasznie tesknie:-(Heh ze zlosci zdemolowal maskotke ktora mu dalem przed wyjazdem:/

to się ciesz że tylko maskotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

israel napisał(a):

Jak tam sie pieski maja?

Ja od kilku dni jestem poza domem, i za moim strasznie tesknie:-(Heh ze zlosci zdemolowal maskotke ktora mu dalem przed wyjazdem:/

Posted

jolek68 napisał(a):
to się ciesz że tylko maskotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Romek sam jest jak maskotka;-) zrobilem mu galerie, mozecie sobie zobaczyc kilka fotek - link w mojej sygnaturze:-). A tak przy okazji:-) Smacznegom jajka!:-)

Posted

drongaleczek napisał(a):
Romek sam jest jak maskotka;-) zrobilem mu galerie, mozecie sobie zobaczyc kilka fotek - link w mojej sygnaturze:-). A tak przy okazji:-) Smacznegom jajka!:-)

a jak tam czarny west :shake: byłeś u niego ;)

Posted

jolek68 napisał(a):
a jak tam czarny west :shake: byłeś u niego ;)

Niee:-( Teraz w polsce jestem. Do siebie wracam w niedziele. Plan mialem taki zeby pojechac tam w poniedzialek, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Dobra wiadomosc jest taka ze moja cyfrowke udalo sie naprawic, i spokojnie bede migl porobic zdjecia na bazarek:)

Posted

BajkaB napisał(a):
A co to za jaja,ze nikt do Akselka nie zagłąda?Juz po Wielkanocy,jaja do lodówki i przed kompa zapraszamy:evil_lol:

Nieprawda ja zagladam, tyllko czasu na pisanie nie mam:( wystarczy powiedziec ze moj pies mial dzis wieczorny spacer wokol mojej pracy a na dodatek m usial na niego czekac dobra chwile w samochodzie:-( ehh ciezkie czasy dla mnie nastaly:/

Posted

drongaleczek napisał(a):
Nieprawda ja zagladam, tyllko czasu na pisanie nie mam:( wystarczy powiedziec ze moj pies mial dzis wieczorny spacer wokol mojej pracy a na dodatek m usial na niego czekac dobra chwile w samochodzie:-( ehh ciezkie czasy dla mnie nastaly:/

odpuść sobie czasami bo się nam zmarnujesz :evil_lol:

Posted

jolek68 napisał(a):
odpuść sobie czasami bo się nam zmarnujesz :evil_lol:

Lubie to co robie :-) Poza tym trzeba sie wykazywac, a na dodatek mam akurat co robic;-) .

Moze by ktos napisal co u malucha?:-)

Posted

Akselek dostał nowy szampon do kąpania i strasznie sie rozbisurmanił.Wybrzydza w jedzeniu,je tylko to co mu pasuje ,więc Pani Ania dwoi sie i troi zeby mu dogodzic.Niedługo ma kolejna wizytę u weta
Poza tym jak nikogo nie ma sika w domu.Coć mi sie wydaje,ze rozpuścili go jak przysłowiowy "dziadowski bicz".
No i ma teraz porcje stresu,a my problem.Pani Ani ktoś podrzucił wczoraj pod drzwi w kartonie 3 malutkie kocięta.Musimy je pilnie umieścić choćby w domach tymczasowych.Moze ktoś mógłby pomóc?Aksel szaleje i warczy,a Pani Ania nie moze zajmowac sie nimi dłuzej niz kilka dni..Kiedy ona i mąz idą do pracy,kotkami opiekuje sie grzecznościowo sąsiadka,ale na dłuższą mete się tak nie da.Błagamy o pomoc!

Posted

BajkaB napisał(a):
Akselek dostał nowy szampon do kąpania i strasznie sie rozbisurmanił.Wybrzydza w jedzeniu,je tylko to co mu pasuje ,więc Pani Ania dwoi sie i troi zeby mu dogodzic.Niedługo ma kolejna wizytę u weta

Caly westie:-) jakbym mojego widzial... Moj nietknie sie niczego poza ouszkowa karma hillsa, o kulkach nalezy zapomniec, no chyba ze bawimy sie we wrzucanie do pyska;-)

BajkaB napisał(a):

Poza tym jak nikogo nie ma sika w domu.Coć mi sie wydaje,ze rozpuścili go jak przysłowiowy "dziadowski bicz".

Tutaj raczej radzilbym zaobserwowac czy przypadkiem nie pije za duzo. Jesli rano dostaje jedzenie, to moze byc tak ze po tym jedzeniu po prostu chce mu sie pic... Radzilbym np nie zostawiac mucalej miski jak wychodza z domu, tylko polowe...