Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium]Łzy same ciekną :placz:[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Axel niech ci bedzie dobrze z TM[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Żegnaj

• [/FONT]

Posted

matttkkoooo..... :-( znowu nie było mnie na dogo kilka dni i znowu jakieś straszne smutki :-(:-(:-(:-(
    Axelku, biegaj tam sobie bez bólu, utrapienia i nieszczęśliwości !!

Będziemy o Tobie pamiętać :-(

Posted

Mimo bardzo intensywnego leczenia i ogromej ilości leków stan Akselka bardzo sie pogorszył.Choroba zaatakowała nie dosłownie wszystko:uszy,płuca,przewód pokarmowy i system nerwowy.Psiak piszczał i wył z bólu w dzień i w nocyPowstałą niedroznośc jelit,zapętlenia,cały przewód pokarmowy był zagazowany.Do tego zajete przez bakterie płuca,no i zmiany neurologiczne.Akselek nie potrafił usiąc,bo tylne lapki były sztywne.Nie potrafił wogóle sie wypróznic.,nie mógł oddychac.
    Bylismy bezsilni..
    Jego zmiany w jamie brzusznej i zapętlenia jelit były najprawdopodobniej wynikiem znęcania sie nad nim i kopania po brzuchu.
    Mam nadziejęz,e za TM Akselek znowu jest zdrowy i szczęśliwy..

Ostatnie fotki maluszka,widac jak duze sa zmiany i jak potwornie ma wzdęty brzuch

Raz jeszcze gorąco dziękujemy wszystkim kibicujacym Akselkowi.Tylko dzieki ludziom dorej woli i wspaniałej opiekunce Akselek przez ostatnie miesiace wiedział,ze jest kochany .

Po ostatniej walce pozostały nam niestety długi w klinice.Bardzo prosimy o pomoc w ich spłacie.Bedziemy ogromnie wdzięczni

Posted

BajkaB napisał(a):
    Mimo bardzo intensywnego leczenia i ogromej ilości leków stan Akselka bardzo sie pogorszył.Choroba zaatakowała nie dosłownie wszystko:uszy,płuca,przewód pokarmowy i system nerwowy.Psiak piszczał i wył z bólu w dzień i w nocyPowstałą niedroznośc jelit,zapętlenia,cały przewód pokarmowy był zagazowany.Do tego zajete przez bakterie płuca,no i zmiany neurologiczne.Akselek nie potrafił usiąc,bo tylne lapki były sztywne.Nie potrafił wogóle sie wypróznic.,nie mógł oddychac.
    Bylismy bezsilni..
    Jego zmiany w jamie brzusznej i zapętlenia jelit były najprawdopodobniej wynikiem znęcania sie nad nim i kopania po brzuchu.
    Mam nadziejęz,e za TM Akselek znowu jest zdrowy i szczęśliwy..

Ostatnie fotki maluszka,widac jak duze sa zmiany i jak potwornie ma wzdęty brzuch

Raz jeszcze gorąco dziękujemy wszystkim kibicujacym Akselkowi.Tylko dzieki ludziom dorej woli i wspaniałej opiekunce Akselek przez ostatnie miesiace wiedział,ze jest kochany .

Po ostatniej walce pozostały nam niestety długi w klinice.Bardzo prosimy o pomoc w ich spłacie.Bedziemy ogromnie wdzięczni

To jest po prostu straszne:-( W nocy spac nie moglem musialem mojego na lozko wciagnac i sie powiedziec mu jak bardzo jest kochany:-(.

Az mi lzy ciekna:-( Dobrze ze coveruje za mojego szefa i siedze w jego gabinecie... Bylby wstyd na cala firme ze dorosly facet a placze:/

Pozytyw tego jest jeden: Akselek jest juz ze swoimi pierwszymi wlascicielami... ktorzy bardzo go kochali....

Posted

Biedny Axelek, tak się męczył :-(
    Ktoś się nad nim wcześniej znęcał... Jakiś potwór... :shake:

Ale teraz już jest spokojny i nic go nie boli...
    [*] Białasek :placz:

Posted

[quote name='Bzikowa']Biedny Axelek, tak się męczył :-(
    Ktoś się nad nim wcześniej znęcał... Jakiś potwór... :shake:

Ale teraz już jest spokojny i nic go nie boli...
    [*] Białasek :placz:[/QUOTE]
    Oj zagladnelam tutaj ale juz za pozno....szkoda. Oj te ludzkie potwory.

• 1 month later...
    Posted

Tak trudno było tutaj coś napisać...

Dziękuję wszystkim, którzy włączyli się w pomoc temu nieszczęśliwemu, tak bardzo skrzywdzonemu maluchowi.
    Dzięki Wam Akselek odszedł kochany i szczęśliwy...

Śpij spokojnie Akselku...
    [']