drongaleczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='jolek68']opieka weterynaryjna niestety kosztuje :shake: a co mówić przy takim chorym słodziaku :-( przydałby się ten bazarek ;) na pewno by dużo wsparł Axelka w leczeniu ;) drongaleczek i jak, myślałeś o tym bazarku :shake: No wlasnie przez to wszystko jeszcze nie, dzis jak wroce z pracy (hmm powinienem teraz pracowac;-)) to na to zerkne. Quote
drongaleczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Noo wlasnie wyjasnila sie sprawa mojego "znaleziska", okazalo sie ze psiak ten mial na obrozy numer telefonu , ktorego ja nie zauwazylem(!! :-( ). Ludzie z GSPCA zauwazyli i zadzwonili. Psiak juz jest w swoim domku! Aaa i przepraszam za tego offtopa :/ Quote
jolek68 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 fajno że wrócił maluch do domku :multi: widzę że Ty strasznie zapracowany jesteś :evil_lol: Quote
drongaleczek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 jolek68 napisał(a):fajno że wrócił maluch do domku :multi: widzę że Ty strasznie zapracowany jesteś :evil_lol:. Hejjj Jolek, tak bywa czasami;-) Przyjrzalem sie bazarkom, nie wyglada mi to na nic skomplikowanego, moge sie tym zajac, tylko ja nie za bardzo mam co sprzedac (hmm moz ej akies filmy DVD, tylko 99% z nich nie ma jezyka polskiego). Cos wymysle.... a no i moja cyfrowka jest zepsuta, dostane ja dopiero za 2 tyg, wiec zdjec zadnych nie zrobie. Moze ktos z was ma cos co jest zbedne, i chcialbym w ten sposob pomoc biedakowi? Czekam na info na priv! Quote
BajkaB Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Biedny Aksel,jak nie zatkanie jelit,to biegunka:shake: Mam nadzieje,ze wszystko skończy sie dobrze,bo niestety Aksel mógł miec kontakt z naszym biednym Emirkiem,który ma parwowiroze:shake: Same problemy.. A o kosztach mi nawet nie mówcie bo to niestety na mnie spoczywa ten cieżki obowiazek rządzenia finansami i płacenia faktur.A ze mamy większość ciezko chorych i rannych zwierzaków,to wydatki ogromne.Niestety wpływy zbyt małe:shake:. Quote
israel Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 W takim razie trzymamy kciuki, żeby Akselek się jednak nie zaraził. Parwo to straszna choroba a nasz Akselek jest już wystarczająco cierpiący i osłabiony... Jeżeli chodzi o przedmioty czy fanty na bazarki to niestety nic nie mam, wszystko co się nadawało na bazarki, poszło już w zeszłym roku... Quote
ANETTTA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 kolega akselka .....prosi o pomoc ...a moze cus komuś http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-ciuszki-na-niemowlaczki-ratujmy-emirka-koniec-bazarku-29marzec-134184/index2.html#post12014894 Quote
jolek68 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 u mnie też cienko i z kasą i z fantami na bazarek(po przeprowadzce pustki zrobiłam) :shake: ale zawsze tam zajrzę o ile będzie ;) Quote
drongaleczek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ok, jednego fanta juz mam, a w zasadzie, to chyba 10;-) Kupilem nie dosc ze przez pomylke, to jeszcze sztuk od groma. Za duza kosc jak dla mojego lwa salonowego. Szukam dalej jakichs fantow, bo z jednym to nie ma sensu startowac... Quote
jolek68 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a już zaczęłam się martwić o Ciebie ;) widzę że nie odpuściłeś :evil_lol: fajno, zbieraj fanty na bazarek a ja postaram się tu ściągnąć kilka ciotek ;) Quote
israel Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Wojtku, super fanty, smaczne, sycące i pachnące ;) Ze zdjęcia wnioskuję, że takiej kostki Romek by przez miesiąc nie zjadł :) Jolek, ściągaj ciotki koniecznie, bo strasznie Was tu mało i w ogóle przewaga wujków na tym wątku :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 bazarki na nasze psy tzn emierkaaaaaaa ciuszki letnie i zimowe, buciki, czapeczki dla cierpiącego Emira do 30.03 iiiiiiii piękne ciuszki na niemowlaczki ..ratujmy Emirka koniec bazarku 29marzec iiiiiiiiiiiiiiiii nowe srebro ..........Emir prosi o ratunek ......koniec 27marzec i nowy dzisiejszy.....płytki ....dvd płyty DVD filmoteka na Emirka 3.04.2009 .... iiiiiiii cuuuuuuuuuuda na EMIRKa ..koniec 4.04.2009 zapraszam Quote
BajkaB Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dzisiaj zapłaciłam kolejna fakture za leczenie Akselka-100zł Wszystkie bazarki,które robia Cioteczki sa tak naprawde nie tylko na Emirka,ale na wszystkie psiaki.Trzeba je nie tylko leczyc ale takze nakarmic:eating:A pieniążków wciąz za mało.. Quote
drongaleczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 BajkaB napisał(a):Dzisiaj zapłaciłam kolejna fakture za leczenie Akselka-100zł Wszystkie bazarki,które robia Cioteczki sa tak naprawde nie tylko na Emirka,ale na wszystkie psiaki.Trzeba je nie tylko leczyc ale takze nakarmic:eating:A pieniążków wciąz za mało.. Ehh:-( JA ciagle zbieram fanty, troche juz tego mam wiec najprawdodpodbniej w weekend zrobie bazarek... Moze cos sie uda zebrac... Quote
ANETTTA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 z tym zebraniem raz lepiej raz gorzej a psy czekają ............:-( Quote
BajkaB Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wczoraj widziałąm sie z Pania Ania w lecznicy.Aksel znowu miał silna biegunke,całe mieszkanko było zas..ne.W dodatku Ania była w pracy i spadło to na meża.Przywiózł małego do lecznicy,zaaplikowano leki,diete itd..:shake: Biedny ten Akselek.Dobrze tylko,ze trafił na wspaniałych ludzi i fizycznie i wirtualnie. A na mnie pewnie kolejny rachunek czeka :shake:Ale zdrówko najważniejsze:loveu: Quote
drongaleczek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 BajkaB napisał(a):Wczoraj widziałąm sie z Pania Ania w lecznicy.Aksel znowu miał silna biegunke,całe mieszkanko było zas..ne.W dodatku Ania była w pracy i spadło to na meża.Przywiózł małego do lecznicy,zaaplikowano leki,diete itd..:shake: Biedny ten Akselek.Dobrze tylko,ze trafił na wspaniałych ludzi i fizycznie i wirtualnie. Biedny Akselek:-( Az mi sie smutno zrobilo:-( a maz Pani Ani zachowal sie naprawde wspaniale. Oby tylko po tym nie rozmyslil sie i nie zakazal spac malemu raze z nimi w lozku;-) BajkaB napisał(a): A na mnie pewnie kolejny rachunek czeka :shake:Ale zdrówko najważniejsze:loveu: Swiete slowa:-) Quote
jolek68 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ach te chłopy, czym by był bez nich ten świat ;) biedny maluch :shake: czyli nadal rewelacje żołądkowe :shake: Quote
israel Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Mam nadzieję, że Pan nie zakaże Akselkowi spania w łóżku - w sumie tylko podłoga była za...a. W każdym razie wielki szacunek dla Niego za heroiczną postawę. Ogromnie to przykre, że Akselka ciągle coś spotyka... jak wydaje się, że idzie ku lepszemu to zawsze się coś przyplącze. Na efekty diety i leków trzeba troszeczkę poczekać. Oby jak najszybciej było lepiej, żeby Akselek już się nie męczył i opiekunowie też... A z lepszych wiadomości zapomniałem przekazać, że Akselek ma oczyszczone gruczoły około-odbytowe. ---------------------------------- Jolek68, Ty interesujesz się zaginionymi husky? Wiesz może czy ktoś nie szuka zaginionego husky z tatuażem (tatuaż ze związku z Bielska Białej)? Quote
jolek68 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='israel'] Jolek68, Ty interesujesz się zaginionymi husky? Wiesz może czy ktoś nie szuka zaginionego husky z tatuażem (tatuaż ze związku z Bielska Białej)? Powiem Ci że wiele osób szuka i czasami się gubię :shake: jak tatuaż to rodowodowy :crazyeye: wyślij mi co masz o nim a ja poszperam tu i tam ;) ka_be13@wp.pl ;) Quote
drongaleczek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Hwj, co tam u naszego malenstwa? Bazarek niestety nie powstal jeszcze:-(. W weekend zrobilem remanent w szafkach, i uzbieralo sie troche fantow (glownie komputerowe: ze 3 pendrives , myszki do laptopa i tego typu rzeczy). Wszystko nowe, lub prawie nowe. Niestety wszsytko rozbija sie o moja cyfrowke, ktora bedzie zrobiona dopiero po swietach:-( bezzdjec ani rusz. Pierwszy raz bylem pomagac w GSPCA.... no i na poczatek zajmowlame sie slicznym czarnym Westem o pieknym imieniu "Sweete"... Taki slodziak ze azzaczalem sie zastanawiac czy go nie adoptowac... niestety za male mieszkanie na 2 psy;-(. A potem to juz chcialem adoptowac cala 50tke.... heh swoja droga 50 psow + ok 30 kotow a tym wszystkim zajmuja sie tlko 4 osoby zatrudnione na stale... i kilkuwolontariuszy po kila godzin w tygodniu... pozdrawiam wwszystkich wolontariuszy:-) Quote
jolek68 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 drongaleczek napisał(a):Hwj, co tam u naszego malenstwa? Bazarek niestety nie powstal jeszcze:-(. W weekend zrobilem remanent w szafkach, i uzbieralo sie troche fantow (glownie komputerowe: ze 3 pendrives , myszki do laptopa i tego typu rzeczy). Wszystko nowe, lub prawie nowe. Niestety wszsytko rozbija sie o moja cyfrowke, ktora bedzie zrobiona dopiero po swietach:-( bezzdjec ani rusz. Pierwszy raz bylem pomagac w GSPCA.... no i na poczatek zajmowlame sie slicznym czarnym Westem o pieknym imieniu "Sweete"... Taki slodziak ze azzaczalem sie zastanawiac czy go nie adoptowac... niestety za male mieszkanie na 2 psy;-(. A potem to juz chcialem adoptowac cala 50tke.... heh swoja droga 50 psow + ok 30 kotow a tym wszystkim zajmuja sie tlko 4 osoby zatrudnione na stale... i kilkuwolontariuszy po kila godzin w tygodniu... pozdrawiam wwszystkich wolontariuszy:-) jak dobrze wiem to westy są białe a nie czarne :crazyeye: to jakiś mieszaniec pewnie ;) a masz fotkę ;) jak masz za małe mieszkanie na takie maluchy ;) je można pod pachą prawie nosić tak jak Axelka :loveu: Quote
drongaleczek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jolek68 napisał(a):jak dobrze wiem to westy są białe a nie czarne :crazyeye: to jakiś mieszaniec pewnie ;) a masz fotkę ;) jak masz za małe mieszkanie na takie maluchy ;) je można pod pachą prawie nosić tak jak Axelka :loveu: No wlasnie jolek, tutaj pojawia sie moj problem. Otoz westy sa biale, ale sa 2 rasy, ktore sa identyczne z (uszy pyszczek, wzrost) tylko kolor wlosa jest inny - czarny i taki jakby rudy. Nie mambladego pojecia co to za rasy... Quote
jolek68 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 drongaleczek napisał(a):No wlasnie jolek, tutaj pojawia sie moj problem. Otoz westy sa biale, ale sa 2 rasy, ktore sa identyczne z (uszy pyszczek, wzrost) tylko kolor wlosa jest inny - czarny i taki jakby rudy. Nie mambladego pojecia co to za rasy... to się dowiedz ;) ja lubię bardzo westy ale ta ich biała sierść mnie przytłacza :shake: w mieście jest trochę inaczej, chodniki te sprawy a na wsi błoto, błoto... Quote
BajkaB Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 drongaleczek napisał(a): . Taki slodziak ze azzaczalem sie zastanawiac czy go nie adoptowac... niestety za male mieszkanie na 2 psy;-(. A potem to juz chcialem adoptowac cala 50tke.... heh swoja droga 50 psow + ok 30 kotow a tym wszystkim zajmuja sie tlko 4 osoby zatrudnione na stale... i kilkuwolontariuszy po kila godzin w tygodniu... pozdrawiam wwszystkich wolontariuszy:-) Za małe mieszkanie?To znaczy jakie?Bo ja mam 50 m ,a mieści sie spokojnie 5 psiakówi(w tym 4 bardzo duze) i kot.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spróbuj,zobaczysz ze sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie wierzysz Wujku to zajrzyj do naszego topiku(Brajla i kumpli):evil_lol: Quote
Recommended Posts