Luzia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sheilajest młodą około 10 miesięczną śliczną suczką. Zapewne znudziła się właścicielom więc przywiązali ją do drzewa na zaciskowej lince, za każdym szarpnięciem dusiła sie coraz mocniej. Na szczęście w odpowiedniej chwili zjawili się dobrzy ludzie którzy nie pozwolili na to by dalej cierpiała. Niestety nie mogła zostać u Basi dlatego trafiła pod opiekę Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt. Sheila jest prawie cała czarna z białą krawatką na piersi i białych paluszkach u tylnych łap. Uwielbia się bawić i przytulać, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Dlatego szukamy jest dobrego domu. Bez problemu zostaje sama w domu pod nieobecność właścicieli, zachowuje czystość jest grzeczna na spacerach, wraca po przywołaniu. Jest bardzo żywiołowa dlatego nie polecamy jej do domu gdzie są małe dzieci. Jednym słowem ideał. Ma okoo 55 cm w kłębie.. Kontakt w sprawie suczki: Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt "Ogród św. Franciszka" tel 509257404 lub 504010685 mail luziek@gmail.com lub TSPZ@poczta.neostrada.pl Nasza strona: www.tspz.pl Oto Ona: Reszta fotek z 15-01-09r. http://www.dogomania.pl/forum/11621893-post12.html Quote
Basia1968 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no nareszcie sunia będzie w "mediach":eviltong::eviltong: Quote
Marlena:) Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Gaja :loveu: Hopamy na pierwszą sie pokazac:loveu: Quote
Basia1968 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Gaja to naprawdę cudowna sunia. Była u mnie króciutko, ale to naprawdę słodziuśkie stworzonko. Wie co to łózko:evil_lol::evil_lol: była chowana w domu, ale po prostu komuś się znudziła, bo to szczeniak, więc trzeba ja nauczyć wielu rzeczy.:-( Została przywiązana do drzewa na tzw. pętlę zaciskową:placz::placz: im bardziej się wyrywała tym mocniej sznur się jej zaciskał na szyi. To podłe!!! Ale została w porę uratowana, jednak ja jej w domku nie mogłam trzymać. Na smyczy potrafi chodzić, ale nawet bez smyczy nie odchodzi od nogi na więcej niż dwa metry. Bardzo ale to bardzo pragnie człowieka, mizia się, przytula, całuje każdego. Cudowna jest po prostu. Proszę niech ktoś da jej szansę poznać, co to prawdziwy dom. Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Basiu śliczna to Twoja znajdka:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Hej ślicznotko :loveu: Ogłoszenia: Gaja - �liczna 6 mies. sunia czeka na dom! / Psy > Pozosta�e - Tarnobrzeg Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=39534&id_kat=12π=0 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj Gaja - �liczna 6 mies. sunia czeka na dom!, Inne Miasta, Sprzedam, oddam za darmo, Podkarpacie Ogłoszenia Sprzedam - Gaja - śliczna 6 mies. sunia czeka na dom! I benerki dla Księżniczki :loveu: ;) Quote
ewatr Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :lol: powodzenia : ogłoszenia Rzeszów, nieruchomości, kupno, sprzedaż, anonse Quote
Basia1968 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Serdecznie dziekuję za pomoc w ogłoszeniach. Ja własnie zaczęłam sesję egzaminacyjną i trochę mniej jestem na dogo. Quote
Luzia Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Fotki: Czemu trzymasz mnie na tym wstrętnym kablu jak tam moje koleżanki biegają? Straszna nuda tak tu stać. Długo tak jeszcze? To się powiercę i po utrudniam :diabloti: A jak ładnie postoję to dasz mi wreszcie spokój? Pewnie nie bo Ty wredna jesteś ale warto spróbować :evil_lol: A za całusa? :razz: Też nie to zaraz usnę i tyle :shake: ;) Popatrzcie jakie mam śliczne oczka :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Basia1968 napisał(a):Serdecznie dziekuję za pomoc w ogłoszeniach. Ja własnie zaczęłam sesję egzaminacyjną i trochę mniej jestem na dogo. Oj sesja...mi się zacznie od następnego tygodnia:diabloti: Nie ma za co dziękować Basiu :Rose: Quote
Basia1968 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Gaja jest śliczna, bardzo urosła.:crazyeye::crazyeye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 W górę śliczna :loveu: piękne ma oczka :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ale tu cisza u suni :-( hop w górę :multi: Quote
Basia1968 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 zaglądamy zaglądamy ale cóż trzeba być cierpliwym Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Basia1968 napisał(a):zaglądamy zaglądamy ale cóż trzeba być cierpliwym no to w górę:multi: wysłałam Ci Basiu wiadomość ;) Quote
Basia1968 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 oj Gajunia nikt do Ciebie nie zagląda:-(:-( a Ty jesteś taka śliczna i tak chcesz swojego człowieka Quote
Marlena:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Może już niedługo :loveu: ...napewno sie uda Quote
Recommended Posts