Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z charciego:

Dzis w Poznaniu bylo zimno- -2 stopnie. Pojechalam kupic jedzenie dla kur- na tzw Sielanke, czyli giede istniejaca przy Zwiazku Hodowcow Golebi ( czy jakos tak) . Teren gieldy byl zamkniety, targu nie bylo. Jednak pod jedna budka cos sie kulilo. Przy dokladnych ogledzinach okazalo sie , ze to malenka suczka- szczeniaczek . Nie mam juz slow na okreslenia ludzi czy tam czegos co rzuca dziecko psie na beton i znika...
Piesek szuka domu! Jest malenka , wykazuje cech jamnika szorstkowlosego, uszy ma duze, tlow wydluzony. Jest bardzo symaptyczna
Gwiazdkowy prezent?

Posted

maleństowo zostało znalezione 28 grudnia ,na terenie giełdy gołębi i ptaków egzotycznych, ale handluje się tam również psami i kotami:angryy::angryy::angryy:.

z dużym prawdopodobieństem możemy powiedzieć , że scenariusz był taki:
"Ktoś":angryy: postanowił sprzedać psa na giełdzie, ale skoro była zamknięta to pozbył się problemu wyrzucając maleństwo przez płot :angryy: a było bardzo zimno,mróz!
zamarzłaby i tylko dzięki przypadkowi i dobremu sercu pewnej pani , sunia żyje.
jest odrobaczona, nauczona siusiania w jedno miejsce, lubi zwierzęta, dzieci i ludzi ...
prosi o domek :-(

Posted

Moja propozycja nieaktualna...
Domek fajny owszem , ale chcą najpierw wziąść szczeniaka na kilka dni żeby sparwdzić ?? Czy dziecko nie ma uczulenia.
Zaproponowałam żeby sprawdzili na moich 2 psach i kocie :diabloti:, nie chcą.
Mam wrażenie że nie o psa chodzi , lecz o zabawkę :shake: