ata Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Madallena napisał(a):a co z fundacją Emir? suczkę by przejeli niestety dla psa nie maja miejsca... Quote
ata Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 czasu prawie w ogóle...możliwości....:roll: tu chodzi o to, aby ten psiak napóżniej do jutra zniknął ze schroniska, bo jak ten facec go zobaczy to koniec ...już wcześniej z przed nosa mu Emirowa gwizdneła, ze tak powiem kilka benków......teraz tak łatwo może nie odpuścić... Quote
xxxx52 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 moze kastracje odroczy egzekucje.tylko kastracja!!to jest przeciez mozliwe.Mozna isc na zwloke Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 xxxx52 napisał(a):moze kastracje odroczy egzekucje.tylko kastracja!!to jest przeciez mozliwe.Mozna isc na zwloke Jak nie da się wykorzystać pomysłu Giselle(wykupić i czasowo przetrzymać,bo padł transport!),to rzeczywiście zostaje jutro go wykastrować...jest taka możliwość?...technicznie jest to do zrobienia? Quote
ANETTTA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kastracja moze byc tylko za kilka dni ...............jak juz ... ata a pomysł Giseli jakby to było ..i potem kastracja ...............co ...???? pan z wielkopolski by moze i chcial ale jak zapytałam czy moze byc kastrat ..to powiedział ze pomysli .....a tak po za tym ma inne psy owczarka i jakies tam kundelki ..które moze nawet oddac .............itd ...chyba odpada ..:mad: jutro juz piatek ................ Quote
ata Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 myślę, że w schronisku sie boją, że jakiś ..."ktoś"....może im smrodu narobić, że psy nie chcą wydawać albo, że nimi handlują....itp.... wiecie jak to jest......dla góry najważniejsze aby trawa była pograbiona no i żeby nie śmierdziało....a reszta to nieważne......(pisze tak ogólnie)..... Quote
ata Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ANETTTA napisał(a):czy ktos z ogłoszenia pytał o benka nie wiem, czy namnie były podawane jakieś namiary jesli tak, to do mnie nikt nie dzwonił.......:shake: Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ...ja w ogłoszeniach też podałam oba Wasze namiary. Quote
xxxx52 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 boje sie strasznie, ze pies znajdzie sie w budzie ,bedzie przykuty jak galernik lancuchem do budy,albo posluzy do plodzenia innych psow:-( Quote
xxxx52 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 czy naprawde nie da sie psiaka uratowac?:placz::placz::placz: Quote
Madallena Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Napiszcie mi prosze mega wyciskacza łez, tzn krótkie, żwięzłe ogłoszenie. Puszczę na zaznajomionym forum gdzie jest duzo ludzi. Info o psie ale takie konkretne. I to co ma się z nim stać. Moze to pomoże! Quote
ANETTTA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ciotki błagam WAs czy nie ma nikogo w wilkopolsce co mógłby zabrac tego psa ...na dt nie wierze ze to nie mozliwe ............:shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 za pare lat znowu bedziemy go ratowac lub jego dzieci :angryy::angryy::angryy: on nie kastrat nie moze isc do jakiegos typa podejrzanego ...... Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Taka piękność zaraz padnie łupem jakiegoś pseudo :/... Poszukam kogoś w wielkopolsce, na pewno się znajdzie, m usi...:shake: Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 W. wielkopolskie - kojec frogg _____________ W. wielkopolskie - dom [Poznań / Skórzewo] KaRa_ (dokładniej garaż nieduże psy) [poznan] mrowa23 [Poznań] supergoga (ewentualnie do kilku dni maksymalnie małe psiaki lub szczenięta) [Poznań] brysia frogg [Poznań] maggiejan [Pniewy] Okamia (Tylko kastraty,psy) ____________________ W. wielkopolskie - hotel [Kalisz] Bonsai (znam bardzo dobry i sprawdzony pod Kaliszem, upust dla psów w potrzebie) Z mapy dogo... powiedzcie który to mogę napisać bo kto nie jest zalogowany na mapie ten nie zobaczy informacji szczegolowych i danych kontaktowych... a tu link: Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
ANETTTA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 moga byc osoby z poza poznania ...z okolic wrzesni Quote
Madallena Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='AdaK']Z mapy dogo... powiedzcie który to mogę napisać bo kto nie jest zalogowany na mapie ten nie zobaczy informacji szczegolowych i danych kontaktowych... a tu link: Mapa Pomocy Dogomaniakow Do wszystkich pisz! To jest wielki pies a ludzie zazwyczaj chcą małe gnojki. Quote
ata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Na tę chwilę temat tego benusia można uznać za zamknięty. Przed chwilą dowiedziałam sie, że schronisko podjęło decyzję, że Benek w nim zostaje to znaczy, psiak nie bedzie siedział w kojcu, tylko luzem na terenie schroniska...... Quote
ata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 dziewczyny dziękuje za zainteresowanie i pomoc dla tego psiaka.... widocznie ten pan niewzbudzał żadnego zaufania, skoro pracownik niechciał mu go wydać.....(a facetowi podobno obojętne było, czy kastrowany czy nie.....) Quote
Madallena Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No to w miarę dobre wieści ;) A facet pewnie chciał go biedaka uwiązać przy budzie i psiak miałby cierpieć :placz: Quote
xxxx52 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bosze ,znowu na lancuch znowu do budy?:placz: kiedy sie ten koszmar skonczy:placz::placz::shake: Quote
giselle4 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ...zostaje w schronisku? tak juz do konca zycia?:shake: Quote
Recommended Posts