Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeciez ja ją nie zaadoptuje:roll: mieszlam na 4 pietrze w bloku:shake:

:rolleyes::hmmmm: ja chce mieszkac w domku:modla::wallbash::stupid:

Posted

2 z tych bernardynkow, ktore trafily ostatnio do schronu to ok.6 miesieczne maluchy..... podobno sa juz chetni:roll: tylko psiaki jeszcze na kwarantannie:roll:

widocznie nasza sunieczka dla nich za stara a przeciez ona ma ok. poltora roku ..moze nawet mniej:-(

Posted

ata napisał(a):
2 z tych bernardynkow, ktore trafily ostatnio do schronu to ok.6 miesieczne maluchy..... podobno sa juz chetni:roll: tylko psiaki jeszcze na kwarantannie:roll:

widocznie nasza sunieczka dla nich za stara a przeciez ona ma ok. poltora roku ..moze nawet mniej:-(

Mam nadzieję, że te dzieciaczki nie trafią na jakiś pseudo :shake:

A sunia to też przecież szczeniak tylko starszy :loveu::loveu::loveu:

Posted

KasiaO napisał(a):
Na bank trafią do jakiegoś rozmnażacza...:-( albo na łańcuch...:-(

:smhair2:Prosze wypluc te slowa:mad::nonono2::grab:

Posted

Bylam dzisiaj w schronie po innego pieska i widzialam ta slodka ok. 6 miesieczna bernusie (niestety nie mam zdjec) mala skakala na kraty boksu krecila dupka i mowila wez mnie, wez mnie:-(:-(

Posted

[quote name='ANETTTA']

czy jest jakas opcja spr domu[/quote]
Jeśli wyadoptuje ją ktoś prosto ze schornu to nie ma szans... Jedyną szansą dla małej jest choćby tymczas...:-(

Posted

szkoda ze nie masz fotek

czy jest jakas opcja spr domu......czy da się je jakos uratowąc przed pseudo .......teraz jest moda rozmnażć ..wszystko a benki też .....:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='ANETTTA']szkoda ze nie masz fotek

czy jest jakas opcja spr domu[/quote]

prawdopodobnie w niedziele bede w schronisku i wtedy zrobie fotki:roll:
na razie tymczasu brak..a szkoda:shake:

Posted

ata

cytuje

gdzie konkretnie są te maluchy czekam na inf gg 3851412 lub sms na 604-226-904 i oddzwonie ..plissssssssssbardzo wazne

Posted

Ata dzięki za tel ....mam nadzieje ze wszytko będzie ok

a ja wtedy oszaleje z radości ...

..ja jestem w pracy do 16 i stram sie nie wchodzic na dogo ..............bo ja wtedy nie mam ogranicznika ....i hola z pracy .............na zielona trawkę ......

Sorki za offa ale

Ramzes błaga o pomoc ......kto ma serce i pokocha to zwierze !!!!!!!!!!!!!

kto pomoże mu żyć on kona...wrak psa

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/#post11290633

Posted

:multi::multi::multi:a więc tak .... Obie dziewczyny to mix bernardyna .....

.ale obie już na miejscu bezpieczne;

Mała nazywa się FIONA i najprawdopodobniej ten dom będzie jej stałym domkiem

starsza - IRA ....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

w schronisku pozostał juz tylko pies bernardyn ......czyli mamy kawalera do wydania ..do dobrego domu ......sprawdzonego ......inf jak najwięcej o nim i najważniejsze ..pewnie nie kastrowany .........

dziewczyny wrzucac piekne foty kawalira i do dzieła szukamy działamy ......

:shake::shake::shake::shake::shake:takei cuda nie moga tak poprostu byc bezdomne

Posted

niewiedzialam, ze bernardyny musza miec fafle:roll::oops:

ANETTTA - dziekuje:p
EMIR - dziekuje:p
p.Dorota - dziekuje:p
GoniaP - :hmmmm::niedowia:
Paulina_mickey - dziekuje:p
oraz wszystkim osobom, ktore w mniejszym lub wiekszym stopniu zainteresowaly sie bernisiami :Rose::Rose::Rose:

wlasciwie to ten watek mozna by bylo zamknac, poniewaz sunia, ktorej temat dotyczy opuscila dzisiaj schronisko razem z mala polroczna dziewczynka:multi::multi:

Zobaczymy co na to Emir:roll: ...chyba, ze sunia z tego tematu dalej bedzie szukala tutaj domu stalego:roll:

temu starszemu bernisiowi postaram sie zalozyc osobny watek;)