KasiaO Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Coraz mniej osób odwiedza naszą Sawkę:shake: Taki śliczny berniś siedzi w schronie i żadnego zainteresowania...:-( Quote
ata Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 przeciez ja ją nie zaadoptuje:roll: mieszlam na 4 pietrze w bloku:shake: :rolleyes::hmmmm: ja chce mieszkac w domku:modla::wallbash::stupid: Quote
KasiaO Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Planowałam podjecheać do schornu ale niestety nie wyszlo... Może w następnym tygodniu.. Quote
ata Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 2 z tych bernardynkow, ktore trafily ostatnio do schronu to ok.6 miesieczne maluchy..... podobno sa juz chetni:roll: tylko psiaki jeszcze na kwarantannie:roll: widocznie nasza sunieczka dla nich za stara a przeciez ona ma ok. poltora roku ..moze nawet mniej:-( Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ata napisał(a):2 z tych bernardynkow, ktore trafily ostatnio do schronu to ok.6 miesieczne maluchy..... podobno sa juz chetni:roll: tylko psiaki jeszcze na kwarantannie:roll: widocznie nasza sunieczka dla nich za stara a przeciez ona ma ok. poltora roku ..moze nawet mniej:-( Mam nadzieję, że te dzieciaczki nie trafią na jakiś pseudo :shake: A sunia to też przecież szczeniak tylko starszy :loveu::loveu::loveu: Quote
ata Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Paulina_mickey - wlasnie o to chodzi:shake: Quote
KasiaO Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Na bank trafią do jakiegoś rozmnażacza...:-( albo na łańcuch...:-( Quote
ata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 KasiaO napisał(a):Na bank trafią do jakiegoś rozmnażacza...:-( albo na łańcuch...:-( :smhair2:Prosze wypluc te slowa:mad::nonono2::grab: Quote
Red Dingo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a maluchy nie beda mialy jakis wizyt po adopcyjnych ?.. Quote
KasiaO Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Red Dingo napisał(a):a maluchy nie beda mialy jakis wizyt po adopcyjnych ?.. JAk będą ( a będą) wyadoptowane przez schronisko to na bank nie....:-( R Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 To już pewne, że są na te maluchy chętni?? Taka szkoda ich...:-( Quote
ANETTTA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 o matko i nic nie mozna zrobic 6 m-czne maluchy :-(:-(:-(:-(oby im sie udało Quote
ata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Bylam dzisiaj w schronie po innego pieska i widzialam ta slodka ok. 6 miesieczna bernusie (niestety nie mam zdjec) mala skakala na kraty boksu krecila dupka i mowila wez mnie, wez mnie:-(:-( Quote
KasiaO Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ANETTTA'] czy jest jakas opcja spr domu[/quote] Jeśli wyadoptuje ją ktoś prosto ze schornu to nie ma szans... Jedyną szansą dla małej jest choćby tymczas...:-( Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 szkoda ze nie masz fotek czy jest jakas opcja spr domu......czy da się je jakos uratowąc przed pseudo .......teraz jest moda rozmnażć ..wszystko a benki też .....:mad::mad::mad: Quote
ata Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='ANETTTA']szkoda ze nie masz fotek czy jest jakas opcja spr domu[/quote] prawdopodobnie w niedziele bede w schronisku i wtedy zrobie fotki:roll: na razie tymczasu brak..a szkoda:shake: Quote
ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ata cytuje 2 z tych bernardynkow, ktore trafily ostatnio do schronu to ok.6 miesieczne maluchy..... podobno sa juz chetni:roll: tylko psiaki jeszcze na kwarantannie:roll: widocznie nasza sunieczka dla nich za stara a przeciez ona ma ok. poltora roku ..moze nawet mniej:-( gdzie konkretnie są te maluchy czekam na inf gg 3851412 lub sms na 604-226-904 i oddzwonie ..plissssssssssbardzo wazne Quote
ANETTTA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ata dzięki za tel ....mam nadzieje ze wszytko będzie ok a ja wtedy oszaleje z radości ... ..ja jestem w pracy do 16 i stram sie nie wchodzic na dogo ..............bo ja wtedy nie mam ogranicznika ....i hola z pracy .............na zielona trawkę ...... Sorki za offa ale Ramzes błaga o pomoc ......kto ma serce i pokocha to zwierze !!!!!!!!!!!!! kto pomoże mu żyć on kona...wrak psa http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/#post11290633 Quote
ANETTTA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :multi::multi::multi:a więc tak .... Obie dziewczyny to mix bernardyna ..... .ale obie już na miejscu bezpieczne; Mała nazywa się FIONA i najprawdopodobniej ten dom będzie jej stałym domkiem starsza - IRA .... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w schronisku pozostał juz tylko pies bernardyn ......czyli mamy kawalera do wydania ..do dobrego domu ......sprawdzonego ......inf jak najwięcej o nim i najważniejsze ..pewnie nie kastrowany ......... dziewczyny wrzucac piekne foty kawalira i do dzieła szukamy działamy ...... :shake::shake::shake::shake::shake:takei cuda nie moga tak poprostu byc bezdomne Quote
ata Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 niewiedzialam, ze bernardyny musza miec fafle:roll::oops: ANETTTA - dziekuje:p EMIR - dziekuje:p p.Dorota - dziekuje:p GoniaP - :hmmmm::niedowia: Paulina_mickey - dziekuje:p oraz wszystkim osobom, ktore w mniejszym lub wiekszym stopniu zainteresowaly sie bernisiami :Rose::Rose::Rose: wlasciwie to ten watek mozna by bylo zamknac, poniewaz sunia, ktorej temat dotyczy opuscila dzisiaj schronisko razem z mala polroczna dziewczynka:multi::multi: Zobaczymy co na to Emir:roll: ...chyba, ze sunia z tego tematu dalej bedzie szukala tutaj domu stalego:roll: temu starszemu bernisiowi postaram sie zalozyc osobny watek;) Quote
ANETTTA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 hymmmmmmmm ?????? a benius .......załoz mu nowy watek lub zmodyfikuj ten ..... a zamknac moze będa inf o losie slicznotek :multi:cio Quote
Recommended Posts