Paulina_mickey Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 KasiaO napisał(a):Zrobiłam nowy wątek piesków ze schroniska we Wrześni http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-wrzesni-aktualne-foty-w-budowie-129821/index2.html i tak na szybko nazwałam ją SAWA... ALe mogę zmienić :p W sumie to imię to tylko tak żeby łatwiej było o niej mówić, a nie tylko :sunia, bernardynka itd. Jakie by nie było będzie w sam raz ;) Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Red Dingo napisał(a):KasiaO weszlam na nowy watek .. i zobaczylam sunii Iga .. czy to borderek ?.. ma osobny watek ?.. bo tam zgodnie z prosba nie pisalam ..wiec tu u Sawy (bardzo fane imie ) "zaczepiam " Wszelkie dyskusje, pytania o pieski z Wrześni tu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-we-wrzesni-pod-poznaniem-podejrzana-sprawa-111670/index54.html A iga niestety nawet nie stała obok bordera.. Jedynie kolor ten sam :p W rzeczywistości to mała suni aok 35 cm w kłębie, o dłuższym niż border włosie, bardzo towarzyska dla ludzi, dla psów - dominantka... Quote
Red Dingo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 KasiaO weszlam na nowy watek .. i zobaczylam sunii Iga .. czy to borderek ?.. ma osobny watek ?.. bo tam zgodnie z prosba nie pisalam ..wiec tu u Sawy (bardzo fane imie ) "zaczepiam " Quote
ata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Red Dingo napisał(a):KasiaO weszlam na nowy watek .. i zobaczylam sunii Iga .. czy to borderek ?.. ma osobny watek ?.. bo tam zgodnie z prosba nie pisalam ..wiec tu u Sawy (bardzo fane imie ) "zaczepiam " jak dla mnie to rowniez mini borderek:loveu: Quote
KasiaO Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ata napisał(a):jak dla mnie to rowniez mini borderek:loveu: No co ty? Aneta naprawdę? Hmm ja w niej poza kolorem nie widze nic z tej rasy.... Ale może wkleje więcej jej fotek i sami zdecydujecie... Quote
KasiaO Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ciekawe co tam u dziewczynki słychać...:roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Sunia jest na fikcyjnym profilu" Bernardyny w potrzebie" na portalu nasza-klasa, który założyłam ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ata napisał(a):wielkie dzieki:cool3: Nie ma za co :buzi::Rose: Quote
ANETTTA Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Paulina_mickey Zarejestrowany: Sep 2006 Skąd: .::Lublin::. | TBG Postów: 4,487 Sunia jest na fikcyjnym profilu" Bernardyny w potrzebie" na portalu nasza-klasa, który założyłam ;-) wrzuc linka do NK abysmy mogli podgladac Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tu jest Sunia i pozostałe benki Logowanie do nasza-klasa.pl Jak by coś to mogę pozmieniać jakieś szczegóły ;) Quote
ANETTTA Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ten psik ama napewno swoj dom Śląsk Bernardyn – pies Wiek: ok. 2-3 lata i u emir sa jeszcze benki [url=http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-zwierzeta.htm]Schronisko dla bezdomnych ps Quote
Paulina_mickey Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ANETTTA napisał(a):ten psik ama napewno swoj dom Śląsk Bernardyn – pies Wiek: ok. 2-3 lata i u emir sa jeszcze benki [url=http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-zwierzeta.htm]Schronisko dla bezdomnych ps Wstawiałaś jakieś zdjęcie? Jeśli tak to się nie wyświetliło :roll: Mogła byś pokazać jeszcze raz to go zdejmę... I zaraz zaglądam do Emir to powklejam tych co jeszcze nie ma.;) Quote
KasiaO Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nikt nie dzwoni w sparwie suni:shake: Boję się żeby mała nie trafiła na łańcuch albo do jakieś "hodffli".. obyśmy zdążyli ją wyciągnąć.... Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ciekawe czy mała wogóle jeszcze w schronie...:roll: Quote
ata Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Suczka nadal w schronisku...... niestety w tygodniu do schroniska trafily kolejne 2 bernardynki i jeden bernardynek:mdleje: Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ata napisał(a):Suczka nadal w schronisku...... niestety w tygodniu do schroniska trafily kolejne 2 bernardynki i jeden bernardynek:mdleje: CO??!! :crazyeye::crazyeye: Proszę powiedz że żarujesz.... Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Znaczy trzeba jechać o obfocić....:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 KasiaO napisał(a):Znaczy trzeba jechać o obfocić....:cool3: No to jak będą fotki to będziemy ogłaszać ;) Quote
Recommended Posts