Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
dziewczyny ogłoszenia to podstawa ...bez namiarów na schron ...kto poda i da nam namiary do ogłoszeń ...kto zna sunie...

czekam oferuje allegro ( jutro )

kto dalej

Też mogę jej zrobić jakieś ogłoszenia, ale potrzebuje tekstu(charakter, wiek itd) i namiarów...;)

Posted

ANETTTA napisał(a):
no nie ja nic co pisze na watku to nie wiem więćej

czekamy na inf i do dzieła

Anettta - ja myślałam o Anecie - o niku Ata - bo to ona założyła wątek;)

Posted

Ludziska kochane - dajcie w 1. poście jakieś namiary tel. dla zainteresowanych - bo bez tego nie można jej nigdzie ogłosić i samo "hopanie" na dogo nic nie da... :niewiem:

PS. Czy w tam gdzie ona przebywa sterylizuje się suki przed adopcją?

Posted

nie podawajcie namiarów na schronisko :angryy::angryy::angryy::angryy:bo nie mamy wplywu na to kto wezmie psa ............................................suka pewnie bez sterylki

Posted

KasiaO ma byc jutro w schronisku (prawdopodobnie poda swoj tel.kontaktowy) w schonisku bylo wysterylizowanych kilka suczek.....Bernardynka do nich nie nalezy ...... jak bedzie chetny to trzeba ja wysterylizowac......:roll:

Posted

Byłam, widziałam niunia śliczna, wesoła - zresztą sami zobaczcie:p

ząbki coby wiek można określić :razz: ( moim zdaniem ma jakiś rok..)

Jeśli chodzi o to skąd jest to niestety nic o przeszłości małej nie wiadomo, została odłowiona i tylko tyle... W boksie siedzi z innymi psami - nie ma problemu, do ludzi jak widać super, domaga się głaskania...

Posted

KasiaO napisał(a):
Paulina:crazyeye: dzięki WIELKIE:loveu:

No niech się jej tam szuka domek, nie wiem czy będzie wysterylizowana na pewno ale dopisałam, że będzie sterylka, coby się jakiś pseudo nie zgłosił, bo to śliczne sucz z niej:loveu:

Posted

Red Dingo napisał(a):
Trafilam do tej slicznoty po banerku .. jest taka slodka !!

Moze kogos kto zaglada do nas do sklepu tez urzeknie i wezmie ja do siebie .. wkleilam banerek przekierowujacy na ten temat ..
RED DINGO

Dzięki, im więcej osób wie ty większe szanse na dom :razz:

A tymczasem miałam już jeden telefo w sprawie suni ( musimy jej imię wymyslić) ale dziewczyne interesowała tylko niesterylizowana.... Jej sunia benka zmarła właśnie przy porodzie..:mad::angryy:

Posted

Może Lotta albo Colett, trochę po francusku ale dość oryginalne :evil_lol:

A tymczasem hop w górę :multi:

p.s:I dlatego warto pisać, że sunia ma iść do sterylki;)Coby takich "właścicieli" wyeliminować i na samym początku zniechęcić!