ANETTTA Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 dziewczyny ogłoszenia to podstawa ...bez namiarów na schron ...kto poda i da nam namiary do ogłoszeń ...kto zna sunie... czekam oferuje allegro ( jutro ) kto dalej Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ANETTTA napisał(a):dziewczyny ogłoszenia to podstawa ...bez namiarów na schron ...kto poda i da nam namiary do ogłoszeń ...kto zna sunie... czekam oferuje allegro ( jutro ) kto dalej Też mogę jej zrobić jakieś ogłoszenia, ale potrzebuje tekstu(charakter, wiek itd) i namiarów...;) Quote
KasiaO Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie wiem czy Aneta wie coś więcej o suni ... Jeśli nie to ja planuję we wtorek podjechac do schornu to postaram się wypytać o małą.. Quote
ANETTTA Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no nie ja nic co pisze na watku to nie wiem więćej czekamy na inf i do dzieła Quote
KasiaO Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ANETTTA napisał(a):no nie ja nic co pisze na watku to nie wiem więćej czekamy na inf i do dzieła Anettta - ja myślałam o Anecie - o niku Ata - bo to ona założyła wątek;) Quote
Marka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ludziska kochane - dajcie w 1. poście jakieś namiary tel. dla zainteresowanych - bo bez tego nie można jej nigdzie ogłosić i samo "hopanie" na dogo nic nie da... :niewiem: PS. Czy w tam gdzie ona przebywa sterylizuje się suki przed adopcją? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :oops::oops::oops::oops::oops: fak... no tak:shake: Quote
ANETTTA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 nie podawajcie namiarów na schronisko :angryy::angryy::angryy::angryy:bo nie mamy wplywu na to kto wezmie psa ............................................suka pewnie bez sterylki Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Podniosę suczynkę śliczną :loveu::loveu: Quote
ata Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 KasiaO ma byc jutro w schronisku (prawdopodobnie poda swoj tel.kontaktowy) w schonisku bylo wysterylizowanych kilka suczek.....Bernardynka do nich nie nalezy ...... jak bedzie chetny to trzeba ja wysterylizowac......:roll: Quote
KasiaO Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zaraz jade do schornu. Namiary w ogłoszeniach dawajcie na mnie: tel: 0501 590 868 Jutro skasuje telefon. Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 KasiaO napisał(a):Zaraz jade do schornu. Namiary w ogłoszeniach dawajcie na mnie: tel: 0501 590 868 Jutro skasuje telefon. Ok to namiary są tylko jeszcze mniej więcej coś o suczce trzeba. Także czekamy na Twój powrót ;) Quote
KasiaO Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Byłam, widziałam niunia śliczna, wesoła - zresztą sami zobaczcie:p ząbki coby wiek można określić :razz: ( moim zdaniem ma jakiś rok..) Jeśli chodzi o to skąd jest to niestety nic o przeszłości małej nie wiadomo, została odłowiona i tylko tyle... W boksie siedzi z innymi psami - nie ma problemu, do ludzi jak widać super, domaga się głaskania... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zabójcza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Trochę ogłoszonek, mam nadzieję, że nic nie poprzekręcałam :oops: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Bernardynka w schronisku-Wrześni : Paulina_mickey : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=39578&id_kat=12π=0 Bernardynka w schronisku-Wrześni Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Bernardynka w schronisku-Wrześni, Poznań, Społeczność, zwierzaki, Wielkopolska Ogłoszenia - Bernardynka w schronisku-Wrześni Quote
KasiaO Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Trochę ogłoszonek, mam nadzieję, że nic nie poprzekręcałam :oops: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Bernardynka w schronisku-Wrześni : Paulina_mickey : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=39578&id_kat=12π=0 Bernardynka w schronisku-Wrześni Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Bernardynka w schronisku-Wrześni, Poznań, Społeczność, zwierzaki, Wielkopolska Ogłoszenia - Bernardynka w schronisku-Wrześni Paulina:crazyeye: dzięki WIELKIE:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 KasiaO napisał(a):Paulina:crazyeye: dzięki WIELKIE:loveu: No niech się jej tam szuka domek, nie wiem czy będzie wysterylizowana na pewno ale dopisałam, że będzie sterylka, coby się jakiś pseudo nie zgłosił, bo to śliczne sucz z niej:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Paola w ogłoszeniach jest najlepsza :evil_lol::multi: Quote
Red Dingo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Trafilam do tej slicznoty po banerku .. jest taka slodka !! Moze kogos kto zaglada do nas do sklepu tez urzeknie i wezmie ja do siebie .. wkleilam banerek przekierowujacy na ten temat .. RED DINGO Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Red Dingo napisał(a):Trafilam do tej slicznoty po banerku .. jest taka slodka !! Moze kogos kto zaglada do nas do sklepu tez urzeknie i wezmie ja do siebie .. wkleilam banerek przekierowujacy na ten temat .. RED DINGO Dzięki, im więcej osób wie ty większe szanse na dom :razz: A tymczasem miałam już jeden telefo w sprawie suni ( musimy jej imię wymyslić) ale dziewczyne interesowała tylko niesterylizowana.... Jej sunia benka zmarła właśnie przy porodzie..:mad::angryy: Quote
marsi66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Proponuję nazwać ją Berta - jednej suczce, która była u nas w DT, to imię przyniosło szczęście :) Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Może Lotta albo Colett, trochę po francusku ale dość oryginalne :evil_lol: A tymczasem hop w górę :multi: p.s:I dlatego warto pisać, że sunia ma iść do sterylki;)Coby takich "właścicieli" wyeliminować i na samym początku zniechęcić! Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zrobiłam nowy wątek piesków ze schroniska we Wrześni http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-wrzesni-aktualne-foty-w-budowie-129821/index2.html i tak na szybko nazwałam ją SAWA... ALe mogę zmienić :p Quote
Recommended Posts