Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam że się tak wrednie wtrącę ale ta druga sunia wyglada bardziej jak Leonberger, tak mi się skojarzyło jak ją zobaczyłam, nie wiem jak korzystniej by dla niej było gdyby się ją ogłaszało :) taki mixik :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
przepraszam że się tak wrednie wtrącę ale ta druga sunia wyglada bardziej jak Leonberger, tak mi się skojarzyło jak ją zobaczyłam, nie wiem jak korzystniej by dla niej było gdyby się ją ogłaszało :) taki mixik :)

...masz rację,że leonka też przypomina...najlepiej tak jak Anettta sugeruje mix bernardyna i leonbergera...jesli masz mozliwość wstaw sunię też na stronę leonbergerów,bo to zwiększy jej szansę!

Posted

ata napisał(a):
Niestety jeszcze nie mają imion....
Sunia nr1 została przeniesiona do innego boksu, ponieważ w poprzednim "gasła w oczach" Pracownik mówi, że jest fajna, boi się aparatu i niestety nie chce podejść do krat jak ją wołam...
Sunia nr2 jest bardziej wylewna, podchodzi do krat daje się miziać....

Więcej będę wiedziała prawdopodobnie we wtorek, jeżeli dotrę do schroniska.

Obydwie sunie siedzą w innych boksach z psiakami tej samej płci.

Na kogo podawać kontakt?

Posted

Na potrzeby ogłoszeń,sunia 1 dostała na imię LENKA(ta nieśmiała),a sunia 2- LUCYNKA(niezwykle podobna z pyszczka do Lucka mojego)...na razie wstawiłam namiary na siebie...jak będą informacje i nowe namiary,zmienię!
Sunie wystawione na stronie bernardynów na FB

LUCYNKA
http://www.facebook.com/album.php?aid=24898&id=122870101115744&saved

LENKA
http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744#!/album.php?aid=24895&id=122870101115744

Posted

Zuzlikowa, czy ty w ogóle sypiasz :roll:;)

Ogromne dzięki za ogłoszenia, oby tylko ktoś nieodpowiedni nie sprzątnął ich szybciej ....

Posted

ata napisał(a):
Zuzlikowa, czy ty w ogóle sypiasz :roll:;)

Ogromne dzięki za ogłoszenia, oby tylko ktoś nieodpowiedni nie sprzątnął ich szybciej ....

dlatego wolałam wstawić swoje dane do kontaktu i nie dokładnie wpisać miejscowość...ale zabrać suniek nie mam gdzie,a właściwie mony brak...
właśnie idę spać...hihihi-dobrejnocki...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...masz rację,że leonka też przypomina...najlepiej tak jak Anettta sugeruje mix bernardyna i leonbergera...jesli masz mozliwość wstaw sunię też na stronę leonbergerów,bo to zwiększy jej szansę!

wkleiłam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/199116-Leonbergery-w-potrzebie?p=16178709#post16178709 nie wiem czy to coś da ale miejmy nadzieję :) sorki że dopiero teraz ale dopiero co weszłam na komputer

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Jak zamówię większy transfer na nk to i tam je wrzucę :)

Ponadto zuzlikowa już wrzuciła dziewczyny na FB , więc to kolejna reklama :)

A jak będą już konkretniejsze informacje o suniach,to wklei się je i znowu pokaże na innych stronach i grupach...tak więc czekamy na nie...

Posted

ata napisał(a):
Mamy w tej chwili dwie dziewczyny....

Ciotki dzisiaj dostałam takiego maila: "Witam
Chciałabym pomóc w adopcji suczki wstawionej na "leonbergery w potrzebie" - Lucyny. W jakich godzinach najlepiej zadzwonić do Pani ?
Pozdrawiam
Ewa"
do kogo mam Panią przekierować?

Posted

Może tak, prosze najpierw wybadać czy to odpowiednia osoba i jeżeli tak to najlepiej bezpośrednio z pracownikiem schroniska (500191039). Gdyby jednak były jakieś trudności to wtedy ja się włączę. Do mnie 661693606.
Może tak być ??

Posted

greatmadwomen napisał(a):
zapomniałam dodać iż to dogomaniaczka, to E.DEREK jak co to możesz się z nią skontaktować :)

Przepraszam, ale nick nic mi nie mówi... Jeżeli wiecie, że to osoba godna polenienia, to nie ma się co zastanawiać tylko wyciągać dziewczynkę :lol:

Posted

ata napisał(a):
Przepraszam, ale nick nic mi nie mówi... Jeżeli wiecie, że to osoba godna polenienia, to nie ma się co zastanawiać tylko wyciągać dziewczynkę :lol:

ata, nawet minuty się nie zastanawiaj!!!Jeśli E.DEREK zainteresowała się Lucynką, NATYCHMIAST się z nią kontaktuj...ona nie da krzywdy zrobić żadnemu psu, a tym bardziej leonkowi! Współpracowałam z E.DEREK i dzięki niej uratowana została moja Milusia...
W pełni gwarantuję za "godność" E.DEREK...wyciągajcie Lucynkę!

Posted

Witam, mam bardzo dobry domek dla dużej suczki . Szukam łagodnej typowej przytulanki, ale ( niestety) tylko w miarę młodej. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o Lucynce ?

( Roma, dzięki za "laurkę" :oops: )

Posted

E.DEREK napisał(a):
Witam, mam bardzo dobry domek dla dużej suczki . Szukam łagodnej typowej przytulanki, ale ( niestety) tylko w miarę młodej. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o Lucynce ?

( Roma, dzięki za "laurkę" :oops: )

E.DEREK czy mogłabyś zadzwonić do schroniska i porozmawiać o suczce. Pracownik będzie miał więcej do powiedzenia niż ja a informacja będzie z pierwszej ręki. Zaznaczyłabyś tylko, że chodzi Tobie o tą większą bernardynkę, tą która daje się głaskać przez kraty.
Bardzo proszę:oops:

Posted

Dzwoniłam, wg. pana obie podchodzą do krat do głaskania ;), ale dogadaliśmy się, o którą pytam.
Dowiedziałam się, że łagodna, zdrowa, oceniana na 2 do5-ciu lat.

Posted

E.DEREK napisał(a):
Dzwoniłam, wg. pana obie podchodzą do krat do głaskania ;), ale dogadaliśmy się, o którą pytam.
Dowiedziałam się, że łagodna, zdrowa, oceniana na 2 do5-ciu lat.

A widzisz do pracownika podchodzą, do mnie tylko ta większa, bo mniejsza jak widać na zdjęciach siedzi na budzie i nie reaguje. Wygląda raczej na zalęknioną. Przynajmniej ok. 10 dni temu jak ją widziałam tak było. Do boksu nie wchodziłam.
Czyli co, szukamy transportu ??:loveu:

Posted

To chyba też benek ?
Pies troszkę nieufny do ludzi, od niedawna w schronisku. Pracownik schroniska nie ma z nim problemów. Psiak pozwala mu się głaskać. Nie jest agresywny.

Posted

[quote name='ata']To chyba też benek ?
Pies troszkę nieufny do ludzi, od niedawna w schronisku. Pracownik schroniska nie ma z nim problemów. Psiak pozwala mu się głaskać. Nie jest agresywny.

Stefcia mi przypomina...daj konkretniejsze info o psiaku(wiek,stosunek...,zdrowie,kastracja,kontakt) i fotek więcej,plisssss
Wystawię,go od razu na benkową stronę na FB nie ma co czekać- dam na razie kontakt do siebie ...ok?