ata Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 przepraszam, ale moje prywatne zycie daje mi w kosc .....jutro dowiem sie co z sunia ..... :oops: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Trzymam kciuki,zeby jednak jak najmniej dawało Ci w kość!Powodzenia!:loveu: Czekam na wieści o małej... Quote
ata Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 sunia nadal w schronisku, prosiłam aby jej nie wydawali ale wiecie jak to jest:cool1: sunia niestety, nie ma imienia, ani książeczki:shake: Quote
zuzlikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ata napisał(a):sunia nadal w schronisku, prosiłam aby jej nie wydawali ale wiecie jak to jest:cool1: sunia niestety, nie ma imienia, ani książeczki:shake: Niech ich...tych właścicieli!:angryy: Nie dość,że przywieżli ją w ten sposób,że zbabrali jej opinię na wstępie,to nawet nie zadbali o dostarczenie książeczki szczepień i nie poinformowali jak ma na imię!!!Niczego jej nie zostawili poza opinią terrorystki! Ciekawam kto przyjechał z sunią na tym tylnym siedzeniu?Nie zdziwiłabym się jak dziecko! Ata...a jak sunia się zachowuje?Dalej taka wystraszona i wycofana? Nawiązała z kimkolwiek jakiś kontakt? Co z ew. Transportem suni? Quote
ANETTTA Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 moze schronisko nie zapytało ....a ci sie nie wysilili Quote
zuzlikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):To może Nadzieja? :p Biedna Leyla:evil_lol:...ma słabość do tego imienia,ale skoro giselka może mieć szczęśliwe imię dla beniów i wszystkie nazywa Lulkami...czemu nie mieć szczęśliwego imienia dla beniutki i nazwać ją Nadzieja...Nadunia...Nadzia... Dla mnie bomba...trzeba napisać do Leyli:cool3:... Co myślicie ?...może zostać Nadzia...Nadzieja...Nadia?...jak jeszcze można je zdrabniać? Może niech ma swoje imię i nadzieję!?:oops: Quote
Paulina_mickey Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 zuzlikowa napisał(a):Biedna Leyla:evil_lol:...ma słabość do tego imienia,ale skoro giselka może mieć szczęśliwe imię dla beniów i wszystkie nazywa Lulkami...czemu nie mieć szczęśliwego imienia dla beniutki i nazwać ją Nadzieja...Nadunia...Nadzia... Dla mnie bomba...trzeba napisać do Leyli:cool3:... Co myślicie ?...może zostać Nadzia...Nadzieja...Nadia?...jak jeszcze można je zdrabniać? Może niech ma swoje imię i nadzieję!?:oops: Nadię już mieliśmy teraz będzie Nadzia :evil_lol: Nadi się udało więc jej też się uda! Quote
zuzlikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Nadię już mieliśmy teraz będzie Nadzia :evil_lol: Nadi się udało więc jej też się uda! Zdecydowane...przyklepane!!! Kogo nie ma nie ma głosu!:evil_lol: Sunieczka ma na imię Nadzia!!! Paulinko,zakładaj wątek Nadzi! Niech już idzie do przodu! Ata...transport i fotki...chcę małej zrobić allegro ceglaste-niech w końcu zacznie zbierać dla siebie pieniążki na hotelik i ...wybycie do domku!Błyskiem!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/sloneczny-dzien_samochod_schronisko_depresja-pomoz-146232/#post12948673 Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Przypominamy,że Nadzia ma już swój wątek...potrzebuje pomocy,żeby nie zostać...na zawsze nie zostać w tym samym boksie,w którym umierał Ramzes! Pomóżcie!!! Quote
ata Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 z pewnych względów... narazie nie będę w schronisku.... wiem, że jest ktoś na dogo chętny pomóc z transportem, za zwrotem kosztów paliwa??:razz: Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ata napisał(a):z pewnych względów... narazie nie będę w schronisku.... wiem, że jest ktoś na dogo chętny pomóc z transportem, za zwrotem kosztów paliwa??:razz: Ale sunię trzeba zabrać...ktoś to musi zrobić na siebie. Czy masz jakiś pomysł,czy może kogoś kto może w tym pomóc?...To może ktoś może pilotować na miejscu zabranie suni? Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No,cóż...wygląda na to,że nie dostanie Nadzia wsparcia na miejscu...:oops::shake: Czyżby nie tylko właściciele ją porzucili? dogomaniacy także? Nie,nie wszyscy...POZNAŃ...GNIEZNO...Nadzieja potrzebuje pomocy... Szukamy dalej wyjścia. Quote
MyszkaMiki Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jest szansa na zawiezienie psiny ale niestety najwcześniej w sobotę. Wkrótce będę wiedziała czy to pewne ale myślę, że tak ale ze zwrotem za paliwo. Ja sama niestety nie mam odpowiedniego autka, żeby zawieźć Quote
ANETTTA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 jak sprawy ????we Wrześni !!!!z benkami Quote
MyszkaMiki Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Każdy nowy fan Playa na facebooku to 1 kg karmy na wrzesińskie schronisko :) Wczoraj zostało zebrane 444kg :) Klikajce "Lubię to" http://www.facebook.com/FaceThePlay?v=app_11007063052#!/FaceThePlay?v=app_11007063052 Akcja trwa do soboty Quote
ata Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='ANETTTA']jak sprawy ????we Wrześni !!!!z benkami Mamy w tej chwili dwie dziewczyny.... 1) 2) Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ata...napisz o suczkach: wiek,zdrowie,zachowanie do ludzi,zwierząt...kontakt...wstawiamy na stronę adopcyjną beniastych na FB http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744#!/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744 Zapraszam też do grupy BERNARDYNY W POTRZEBIE na FB...tu dyskusje ,informacje o benkach,bazarkach,potrzebach... http://www.facebook.com/home.php?sk=group_192021564159117&id=193333374027936&ref=notif¬if_t=like Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 One mają jakieś imiona czy możemy im nadać robocze- tak dla lepszej orientacji? Quote
ata Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Niestety jeszcze nie mają imion.... Sunia nr1 została przeniesiona do innego boksu, ponieważ w poprzednim "gasła w oczach" Pracownik mówi, że jest fajna, boi się aparatu i niestety nie chce podejść do krat jak ją wołam... Sunia nr2 jest bardziej wylewna, podchodzi do krat daje się miziać.... Więcej będę wiedziała prawdopodobnie we wtorek, jeżeli dotrę do schroniska. Obydwie sunie siedzą w innych boksach z psiakami tej samej płci. Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wrzuciłam je na ogólną benkową stronkę na dogo. Quote
ata Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Wrzuciłam je na ogólną benkową stronkę na dogo. Podaj proszę link do strony;) dzięki !! Quote
Recommended Posts