Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia nadal w schronisku, prosiłam aby jej nie wydawali ale wiecie jak to jest:cool1:
sunia niestety, nie ma imienia, ani książeczki:shake:

Posted

ata napisał(a):
sunia nadal w schronisku, prosiłam aby jej nie wydawali ale wiecie jak to jest:cool1:
sunia niestety, nie ma imienia, ani książeczki:shake:

Niech ich...tych właścicieli!:angryy:
Nie dość,że przywieżli ją w ten sposób,że zbabrali jej opinię na wstępie,to nawet nie zadbali o dostarczenie książeczki szczepień i nie poinformowali jak ma na imię!!!Niczego jej nie zostawili poza opinią terrorystki! Ciekawam kto przyjechał z sunią na tym tylnym siedzeniu?Nie zdziwiłabym się jak dziecko!

Ata...a jak sunia się zachowuje?Dalej taka wystraszona i wycofana?
Nawiązała z kimkolwiek jakiś kontakt?
Co z ew. Transportem suni?

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
To może Nadzieja? :p

Biedna Leyla:evil_lol:...ma słabość do tego imienia,ale skoro giselka może mieć szczęśliwe imię dla beniów i wszystkie nazywa Lulkami...czemu nie mieć szczęśliwego imienia dla beniutki i nazwać ją Nadzieja...Nadunia...Nadzia...
Dla mnie bomba...trzeba napisać do Leyli:cool3:...

Co myślicie ?...może zostać Nadzia...Nadzieja...Nadia?...jak jeszcze można je zdrabniać?

Może niech ma swoje imię i nadzieję!?:oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Biedna Leyla:evil_lol:...ma słabość do tego imienia,ale skoro giselka może mieć szczęśliwe imię dla beniów i wszystkie nazywa Lulkami...czemu nie mieć szczęśliwego imienia dla beniutki i nazwać ją Nadzieja...Nadunia...Nadzia...
Dla mnie bomba...trzeba napisać do Leyli:cool3:...

Co myślicie ?...może zostać Nadzia...Nadzieja...Nadia?...jak jeszcze można je zdrabniać?

Może niech ma swoje imię i nadzieję!?:oops:

Nadię już mieliśmy teraz będzie Nadzia :evil_lol:
Nadi się udało więc jej też się uda!

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Nadię już mieliśmy teraz będzie Nadzia :evil_lol:
Nadi się udało więc jej też się uda!

Zdecydowane...przyklepane!!! Kogo nie ma nie ma głosu!:evil_lol:

Sunieczka ma na imię Nadzia!!!
Paulinko,zakładaj wątek Nadzi!
Niech już idzie do przodu!
Ata...transport i fotki...chcę małej zrobić allegro ceglaste-niech w końcu zacznie zbierać dla siebie pieniążki na hotelik i ...wybycie do domku!Błyskiem!:loveu:

Posted

z pewnych względów... narazie nie będę w schronisku....
wiem, że jest ktoś na dogo chętny pomóc z transportem, za zwrotem kosztów paliwa??:razz:

Posted

ata napisał(a):
z pewnych względów... narazie nie będę w schronisku....
wiem, że jest ktoś na dogo chętny pomóc z transportem, za zwrotem kosztów paliwa??:razz:

Ale sunię trzeba zabrać...ktoś to musi zrobić na siebie. Czy masz jakiś pomysł,czy może kogoś kto może w tym pomóc?...To może ktoś może pilotować na miejscu zabranie suni?

Posted

No,cóż...wygląda na to,że nie dostanie Nadzia wsparcia na miejscu...:oops::shake:
Czyżby nie tylko właściciele ją porzucili? dogomaniacy także?

Nie,nie wszyscy...POZNAŃ...GNIEZNO...Nadzieja potrzebuje pomocy...
Szukamy dalej wyjścia.

Posted

Jest szansa na zawiezienie psiny ale niestety najwcześniej w sobotę. Wkrótce będę wiedziała czy to pewne ale myślę, że tak ale ze zwrotem za paliwo. Ja sama niestety nie mam odpowiedniego autka, żeby zawieźć

• 4 months later...
  • 8 months later...
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

ata...napisz o suczkach: wiek,zdrowie,zachowanie do ludzi,zwierząt...kontakt...wstawiamy na stronę adopcyjną beniastych na FB

http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744#!/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744

Zapraszam też do grupy BERNARDYNY W POTRZEBIE na FB...tu dyskusje ,informacje o benkach,bazarkach,potrzebach...
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_192021564159117&id=193333374027936&ref=notif&notif_t=like

Posted

Niestety jeszcze nie mają imion....
Sunia nr1 została przeniesiona do innego boksu, ponieważ w poprzednim "gasła w oczach" Pracownik mówi, że jest fajna, boi się aparatu i niestety nie chce podejść do krat jak ją wołam...
Sunia nr2 jest bardziej wylewna, podchodzi do krat daje się miziać....

Więcej będę wiedziała prawdopodobnie we wtorek, jeżeli dotrę do schroniska.

Obydwie sunie siedzą w innych boksach z psiakami tej samej płci.