Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny a może by któraś porozmawiała z Emirową, może znajdzie się coś u niej .....??

suczka powolutku zaczyna przyzwyczajać się do pracownika, jednak nadal przebywa wyłącznie za budą:shake:

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet nie mam co robić nowych zdjęć, wszystkie wyglądałyby tak samo....sunia za budą , ale odziwo zaczyna podchodzić do pracownika......:roll:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Myślisz, że można jej zrobić ogłoszenia?

musiałaby na 100% trafić w odpowiedzialne ręce:cool1: dla niej to jest prawdziwy szok ta sunia nigdy nie mieszkała w kojcu.... miała kumpla benka, budę i cały teren do biegania....

Posted

[quote name='ata']dt to też dobre rozwiazanie, chociaż przy kolejnym zmianie miejsca, znowu może być trauma....

Trauma będzie,bo pies czuje i widzi co się wokół dzieje,ale pies też nie jest głupi i wyczuje zmianę warunków i nastawienia do niego...nie ma się co zastanawiać,tylko na poważnie myśleć o dt,a jak nie będzie szansy o hoteliku!
Sunia w takim stanie psychicznym nie znajdzie domu...a psychika jej tam się nie poprawi...ona potrzebuje kontaktu bieżącego z człowiekiem!

Ata...mam pytania już konkretne!
Czy w razie gdyby trzeba było przewieźć sunię do dt,czy hoteliku,masz możliwość zorganizowania transportu jej na dalszą odległość? Np do Warszawy...?

Wygląda na to,że będzie trzeba koniecznie szukać pieniędzy dla suni...może masz jakieś pomysły?...

Paulinko...mogłabyś zrobić banerek suni...z tej fotki gdzie jest wywlekana z auta?

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

Mała ma jakieś imię? Może jej wymyślimy

Wiesz,że poniesie mnie jeśli szanowni państwo odwożąc sunię nawet nie podali jej imienia!!!...przecież ona powinna mieć przynajmniej to imię!!!:angryy:

Może ata będzie wiedziała,czy zostawili książeczkę zdrowia i podali jej imię!?

Paulinko...dziękuję za banerek!!!:loveu:

Posted

imienia ani książeczki, to ona chyba nie miała:roll: ale jeszcze się dowiem....
jeżeli chodzi o przetransportowanie suni, nie prędzej niż za 2 tygodnie bo wtedy wraca moja kumpela z urlopu (taki nasz kierowca;))

dziękuję dziewczyny za chęć pomocy:p

Posted

ata napisał(a):
imienia ani książeczki, to ona chyba nie miała:roll: ale jeszcze się dowiem....
jeżeli chodzi o przetransportowanie suni, nie prędzej niż za 2 tygodnie bo wtedy wraca moja kumpela z urlopu (taki nasz kierowca;))

dziękuję dziewczyny za chęć pomocy:p

To szykuj transport...nie na już, bo trzeba też poszukać pieniędzy ...!!!
Dowiedz się o książeczkę,szczepienia , odrobaczenia...imię!!!

Trzeba pościągać więcej cioteczek na wątek...od tego zależą pieniądze i pomoc!!!

Posted

Trzeba to jakoś dograć i obmyślić plan działania.

Czy mamy ją gdzie zabrać? Czy dopiero szukamy miejsca?

zuzlik masz coś na oku?

Tak,mam wstępnie hotelik na oku!
Koniecznie trzeba teraz szukać transportu i oczywiście pieniążków!...deklaracje stałe byłyby konieczne.Jak w większości hotelików cena dla benka za dobę to 15zł!
Ata,Paulinko...trzeba by ściągnąć więcej cioteczek na wątek!...same nie damy rady.
Robię allegro ceglaste dla beniów...i bazarek!

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A ja na razie nie mogę nic dać :placz:
Dopiero jak stypendium dostanę to będę mogła się zobowiązać.
Ale bazarek wystawię :p

A może by dziewczynie osobny wątek założyć?

Absolutnie tak!!!
Umknęło gdzieś po drodze,że to wątek ogólny!!!Dzięki Paulinko za przypomnienie!
Koniecznie Paulinko!!!Dasz radę?

Może ata juz cos o suni bedzie wiedziała...może dowiemy się jak ma na imię...przecież przyszła z domu...powinno być znane!!!:-(

Posted

Mogę jej założyć, tylko teraz kwestia jest taka czy czekamy na więcej informacji czy już zakładamy z tym co mamy?

Przydał by się jakiś ładniutki tekst, taki wiecie, co ruszy ludzi. :cool3:

Paulinko...siedzę nad allegro ceglastym dla małej!Może wtedy spłodzi się jakiś tekst i na początek wątku?...poczekaj może moment.Może poznamy i imię suńki i jeszcze trochę faktów od aty.

Posted

To i ja coś wygrzebię ze swoich rzeczy, jeden bazarek bez zakupów więc dorzucę i tamte nie sprzedane, może tym razem coś zdziałają :evil_lol:

Mam trochę fantów, właściwie przeznaczonych do wyrzucenia, bo u mnie się nie przydadzą, a tak może jak sprzedam, to i psiakowi pomoge i komuś radość nimi zrobię. Jak nie to trafią w zamierzone pierwotnie miejsce :evil_lol: