Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll:...bardzo się cieszę,że psiaka facet nie dostał,ale...nie podzielam Waszego optymizmu:shake:...Beniu dalej w schronisku i dalej nie wykastrowany...nie każdy pseudo ...nie wzbudza zaufania!A jeśli zjawi się taki co wzbudza?...myślicie,że to nie jest realne? Czyż nie okolice Wrześni są wylęgarnią takich hodowli?...pomyliłam się?:oops:

ata...myślę,że trzeba szybko pozbierać maksimum informacji,fajnych fotek i zalać ogłszeniami wszędzie gdzie się da!
Sądzę też,że trzeba zacząć szukać sposobu na wykastrowanie...jak możesz poszukaj sposobu,jak to zrobić...dowiedz się.
Jeśli będzie trzeba płacić,to też trzeba szybko znaleźć pieniądze...łatwo nie będzie,ale próbować trza.

...niestety nie jestem tu optymistką:shake:

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzlikowa-nie pomylilas sie okolice wrzesni jest wylegarnia bernardynow i innych ras.:mad::mad::mad:
ten piesek nie moze cale zycie siedziec w betonowym boksie,widziec betonowe mury,siedziec na betonie ,a przed soba widziec metalowe prezy:placz:

Posted

Benek nie ma siedzieć w betonowym boksie, tylko na terenie schroniska ogrodzonego... aby wzbudzał respekt ......
myśle, że to nie jest najlepsze rozwiazanie, z drugiej jednak strony, krzywda przynajmniej fizyczna mu się nie stanie......
przynajmniej na 2 tygodnie kastracje są wstrzymane.........

Posted

Hej, ktoś napisał do mnie na e-maila z zapytaniem o hotel w Kaliszu. Hotel jest, pies miałby tam na pewno dobrą opiekę, mógłby być też zapewne wykastrowany podczas pobytu w hotelu i również otrzymałby opiekę. Jednak hotel to 20zł/doba, więc trzeba sporo pieniędzy uzbierać, plus do tego wyżywienie które nie jest w cenie.
Mogę przedzwonić i zapytać, tylko napiszcie czy w ogóle bierzecie to pod uwagę.

Posted

ANETTTA napisał(a):
Co tam słychac u beniulka
kastracja dziewczyny dbajcie o niego

widziałam wczoraj Benego....jak zwykle siedział chętny do miziania....
w czasie otwarcia schroniska psiak siedzi w kojcu, natomiast po jego zamknięciu pilnuje 1 części schroniska, 2 części pilnuje jego kolega starusieńki Kaukaz.....
będę pytać o kastracje:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

ANETTTA napisał(a):
Ata jak tam benius bespiecznyyyyyyyyyyy co u niego ...kastrat juz !

Benio siedzi w schronisku....prawdopodobnie jeszcze nie jest wykastrowany....myślę, gdyby sie znalazł zdecydowany, dobry domek to psiaka by jednak wydali....

• 4 weeks later...
Posted

w sprawie Benka nie miałam żadnych telefonów:shake:
jeszcze nie rozmawiałam ze schroniskiem co i jak, ale Benka niestety nie widzę już w schronisku...........:shake:

ANETTTA - był moment, ze mozna go bylo bez problemu wyciągnąc ....ale......po prostu nie bylo gdzie.........

Posted

Dużego Benka nie ma już w schronisku, został wyadoptowany....ten młody psiaczek dopiero nie dawno trafił do schroniska, wyglądał na wystraszonego.......na razie tylko tyle mogę napisać.....:roll:

Posted

no tak miła pilnowac schroniska ....i nie wiado gdzie trafił teraz

zadbajmy o tego młodego tam mi wyglada na mlodego .......

Ata prosze Cie zadbaj o niego pilnuj go a my znajdziemy mu dommmm

Posted

ANETTTA napisał(a):
zapózno ..psa juz nie ma .......................sorki piesku mam tylko nadzieje ze masz dobrze :-(

to prawda wczoraj miałam wirusa i nie ,ogłam nic napisac....podobno w niedziele skonczyła mu sie kwarantanna a w poniedziałek został adoptowany.....

• 1 month later...
Posted

co tu się wyprawia....same bany.....:shake:

dzisiaj została oddana do schroniska 3 letnia bernardynka....na razie suczka jest przerazona....państwo przywieżli ją po tym, jak chciała klapnąc zębami swojego pana a póżniej zawarczała na panią .....
sunia całe życie mieszkała w budzie ale nigdy nie była uwiazywana, ani nie mieszkała w kojcu, wychowywała się wśród dzieci i starszego bernardynka.....
państwo są zaskoczeni reakcją suni....podobno wcześniej nie było z nią żadnych problemów....
oddali ją do schroniska z obawy o dzieci.....

kto mi pomoże wkleić zdjęcia ??