zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :roll:...bardzo się cieszę,że psiaka facet nie dostał,ale...nie podzielam Waszego optymizmu:shake:...Beniu dalej w schronisku i dalej nie wykastrowany...nie każdy pseudo ...nie wzbudza zaufania!A jeśli zjawi się taki co wzbudza?...myślicie,że to nie jest realne? Czyż nie okolice Wrześni są wylęgarnią takich hodowli?...pomyliłam się?:oops: ata...myślę,że trzeba szybko pozbierać maksimum informacji,fajnych fotek i zalać ogłszeniami wszędzie gdzie się da! Sądzę też,że trzeba zacząć szukać sposobu na wykastrowanie...jak możesz poszukaj sposobu,jak to zrobić...dowiedz się. Jeśli będzie trzeba płacić,to też trzeba szybko znaleźć pieniądze...łatwo nie będzie,ale próbować trza. ...niestety nie jestem tu optymistką:shake: Quote
xxxx52 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zuzlikowa-nie pomylilas sie okolice wrzesni jest wylegarnia bernardynow i innych ras.:mad::mad::mad: ten piesek nie moze cale zycie siedziec w betonowym boksie,widziec betonowe mury,siedziec na betonie ,a przed soba widziec metalowe prezy:placz: Quote
ANETTTA Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 na dzień dzisiejszy to dobre wiesci .. ATa a czy mozna dalej myslec o tym aby go jednak wykastrowac .....a potem pomalutku pomalutku szukac mu domku Quote
Paulina_mickey Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To co?Ściągamy Go na razie z ogłoszeń? Quote
xxxx52 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Prosze oglaszac ,a nie sciagac:shake:Ata bedze wieczorem w domu to napisze Quote
ANETTTA Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ogłaszac i jeszcze raz ogłaszca a ja tym czasem .. zapraszam WAs kolezanki porcelana chińska i nie tylko na pomoc dla Fuksa koniec 28.kwiecień Biblia nowa .....Harry Potter ..itd ..koniec 18 .kwiwtnia MUZYKA FILMY dvd NOWE I UZYWANE ...KONIEC 28 .KWIECIEŃ podeslijcie komus plissssssss _____ __________________ Quote
_ogonek_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Niestety nie uzyskałam żadnej odpowiedzi od osoby do której pisałam. Piszę dalej. W poniedziałek jesdzcze spróbuję zadzwonić w jedno miejsce ;). Quote
ata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Benek nie ma siedzieć w betonowym boksie, tylko na terenie schroniska ogrodzonego... aby wzbudzał respekt ...... myśle, że to nie jest najlepsze rozwiazanie, z drugiej jednak strony, krzywda przynajmniej fizyczna mu się nie stanie...... przynajmniej na 2 tygodnie kastracje są wstrzymane......... Quote
Bonsai Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Hej, ktoś napisał do mnie na e-maila z zapytaniem o hotel w Kaliszu. Hotel jest, pies miałby tam na pewno dobrą opiekę, mógłby być też zapewne wykastrowany podczas pobytu w hotelu i również otrzymałby opiekę. Jednak hotel to 20zł/doba, więc trzeba sporo pieniędzy uzbierać, plus do tego wyżywienie które nie jest w cenie. Mogę przedzwonić i zapytać, tylko napiszcie czy w ogóle bierzecie to pod uwagę. Quote
ANETTTA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Co tam słychac u beniulka kastracja dziewczyny dbajcie o niego Quote
ata Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ANETTTA napisał(a):Co tam słychac u beniulka kastracja dziewczyny dbajcie o niego widziałam wczoraj Benego....jak zwykle siedział chętny do miziania.... w czasie otwarcia schroniska psiak siedzi w kojcu, natomiast po jego zamknięciu pilnuje 1 części schroniska, 2 części pilnuje jego kolega starusieńki Kaukaz..... będę pytać o kastracje:cool3: Quote
ANETTTA Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 moze go jeszcze ogłaszac co ...moze trzeba mu dalej prubowac szukac domu Quote
ANETTTA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ata jak tam benius bespiecznyyyyyyyyyyy co u niego ...kastrat juz ! Quote
ata Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ANETTTA napisał(a):Ata jak tam benius bespiecznyyyyyyyyyyy co u niego ...kastrat juz ! Benio siedzi w schronisku....prawdopodobnie jeszcze nie jest wykastrowany....myślę, gdyby sie znalazł zdecydowany, dobry domek to psiaka by jednak wydali.... Quote
ANETTTA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ata on ma cały czas allegro pytał pan o niego dałam namiary na ciebie jakby co ....jakby zdwonił itd daj znac Quote
ata Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 w sprawie Benka nie miałam żadnych telefonów:shake: jeszcze nie rozmawiałam ze schroniskiem co i jak, ale Benka niestety nie widzę już w schronisku...........:shake: ANETTTA - był moment, ze mozna go bylo bez problemu wyciągnąc ....ale......po prostu nie bylo gdzie......... Quote
ANETTTA Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ata a cos o nim .................kolejny :-(:-(:-(:-( wiek charakter a co z tamtym benkiem plisss dowiedz sie czy on jeszcze jest Quote
ANETTTA Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ata mam pana chetnego na benka ......dom do spr .. dowiedz sie o niego plissssssss Quote
ata Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dużego Benka nie ma już w schronisku, został wyadoptowany....ten młody psiaczek dopiero nie dawno trafił do schroniska, wyglądał na wystraszonego.......na razie tylko tyle mogę napisać.....:roll: Quote
ANETTTA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no tak miła pilnowac schroniska ....i nie wiado gdzie trafił teraz zadbajmy o tego młodego tam mi wyglada na mlodego ....... Ata prosze Cie zadbaj o niego pilnuj go a my znajdziemy mu dommmm Quote
ANETTTA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 zapózno ..psa juz nie ma .......................sorki piesku mam tylko nadzieje ze masz dobrze :-( Quote
ata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 ANETTTA napisał(a):zapózno ..psa juz nie ma .......................sorki piesku mam tylko nadzieje ze masz dobrze :-( to prawda wczoraj miałam wirusa i nie ,ogłam nic napisac....podobno w niedziele skonczyła mu sie kwarantanna a w poniedziałek został adoptowany..... Quote
ata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 co tu się wyprawia....same bany.....:shake: dzisiaj została oddana do schroniska 3 letnia bernardynka....na razie suczka jest przerazona....państwo przywieżli ją po tym, jak chciała klapnąc zębami swojego pana a póżniej zawarczała na panią ..... sunia całe życie mieszkała w budzie ale nigdy nie była uwiazywana, ani nie mieszkała w kojcu, wychowywała się wśród dzieci i starszego bernardynka..... państwo są zaskoczeni reakcją suni....podobno wcześniej nie było z nią żadnych problemów.... oddali ją do schroniska z obawy o dzieci..... kto mi pomoże wkleić zdjęcia ?? Quote
Recommended Posts