zuzlikowa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 E.DEREK napisał(a):Witam, mam bardzo dobry domek dla dużej suczki . Szukam łagodnej typowej przytulanki, ale ( niestety) tylko w miarę młodej. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o Lucynce ? ( Roma, dzięki za "laurkę" :oops: ) Czy już jakieś konkretne decyzje zapadły? (Ewa, laurek nie wystawiam- słodzę,żartuję,ale nie w takich sprawach.Wszystko podtrzymuję...i to na bardzo poważnie) Quote
zuzlikowa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Psiak ma folder...roboczo dałam mu na imię : SNIH...(po prostu śnieg) http://www.facebook.com/album.php?aid=25835&id=122870101115744&saved#!/album.php?aid=25835&id=122870101115744 Ata...potrzebowała bym wiecej informacji o suniach i tym psiaku...dasz radę? Quote
E.DEREK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='zuzlikowa']Czy już jakieś konkretne decyzje zapadły? Jeszcze nie ma decyzji, bo niestety wybór jest duży :-( i ten wiek jest tu istotny, a 2 czy 5 lat to różnica. Quote
ata Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 E.DEREK napisał(a):[quote name='zuzlikowa']Czy już jakieś konkretne decyzje zapadły? Jeszcze nie ma decyzji, bo niestety wybór jest duży :-( i ten wiek jest tu istotny, a 2 czy 5 lat to różnica. Tak tylko, że wiek ocenia weterynarz, niestety nie zawsze trafnie..... Z dogo Sunshine, która mieszka we wrześni a pomaga polarnym psiakom ma prawdopodobnie być we wtorek w schronisku. Przekazałam jej aby dowiedziała się wszystkiego o suniach, no i jak się uda obfociła po za kratami. Czy to się uda zobaczymy.... :roll: Quote
zuzlikowa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 E.DEREK napisał(a):[quote name='zuzlikowa']Czy już jakieś konkretne decyzje zapadły? Jeszcze nie ma decyzji, bo niestety wybór jest duży :-( i ten wiek jest tu istotny, a 2 czy 5 lat to różnica. Niestety...stały ból- zbyt dużo w potrzebie! Co do wieku się nie wypowiadam- wiemy jak wzgledne i często nie adekwatne są wszelkie ustalenia w tym wzgledzie...a tu ogromna rozpiętość! Ata...podrzuć jej również prośbę,by zerknęła na tego białego psiaka...nazwanego roboczo SNIH... Quote
ata Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Takie zdjęcia dostaliśmy od Sunshine z dogo A oto Misio, tak na niego mówią w schronisku i to do niego świetnie pasuje. Wielki kawał sierści z ogromnym serduchem:smile: Już zazdroszczę temu komu będzie mu dane towarzyszyć:loveu: Quote
sunshine Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ten pies jest świetny..był taki spokojny i opanowany. jest też bardzo zadbany fizycznie...szkoda go na marnowanie w schronie. Wiadomo że lepiej tam wyglądac nie będzie... Quote
ata Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 sunshine napisał(a):Ten pies jest świetny..był taki spokojny i opanowany. jest też bardzo zadbany fizycznie...szkoda go na marnowanie w schronie. Wiadomo że lepiej tam wyglądac nie będzie... Czy cieszył się na Twój widok, może merdał przyjaznie ogonkiem ?? Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='sunshine']Ten pies jest świetny..był taki spokojny i opanowany. jest też bardzo zadbany fizycznie...szkoda go na marnowanie w schronie. Wiadomo że lepiej tam wyglądac nie będzie... Dodaję info i fotki Misia zwanego też Snih...na jego folder na FB...cudowny jest!!! http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744#!/album.php?aid=25835&id=122870101115744 Quote
ata Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 A tu jeszcze ta nasza niunia. Co prawda Sunschine widzi w niej chłopca:evil_lol: Była by gotowa prześlizgnąć się przez kraty byle by się bawić. Podskakiwała i się cieszyła, radością w oczach i merdaniem ogonka dziękowała za każdą sekundę uwagi... Nie było łatwo ją z fotografować, ruchliwość i entuzjazm w skali 10 to 10:evil_lol:. Przyjazna i łagodna:smile: Na tym zdjęciu namawiał do zabawy:smile: Quote
sunshine Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nie śmiej się ze mnie:( Za dużo ich na raz zgupiałam:P ale nadal nie wykluczam że to on jest nio!:D Trzeba to sprawdzić...:diabloti: Quote
sunshine Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 to zdjęcie: http://oi51.tinypic.com/10geb9v.jpg to to morda do głaskania wystawiona była więc raczej się cieszył;) Quote
ANETTTA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1482014961 Quote
ANETTTA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 vhttp://allegro.pl/show_item.php?item=1482015292 a co z ta druga sunia lenka ma dom Quote
ata Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 ANETTTA napisał(a):vhttp://allegro.pl/show_item.php?item=1482015292 a co z ta druga sunia lenka ma dom Wszystkie benkowe nadal w schronisku. Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ata...podliczmy sobie, bo za moment się pogubię! W schronie teraz są: 2 sunie...Lenka(na budzie) i Lucynka (leosiowata) Misio/ Snih...białasek i jeszcze jakiś Play?...psiak? Fotki są Lucynki, a opis czyj? "Play, pies w typie benka. Był by gotowy prześlizgnąć się przez kraty byle by się bawić. Podskakiwał i się cieszył, radością w oczach i merdaniem ogonka dziękował za każdą sekundę uwagi... Nie było łatwo go fotografować, ruchliwość i entuzjazm w skali 10 to 10:evil_lol:. Przyjazny i łagodny:smile:" Czy nadal nic nie wiadomo o wieku psiaków? Quote
ata Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='zuzlikowa']Ata...podliczmy sobie, bo za moment się pogubię! W schronie teraz są: 2 sunie...Lenka(na budzie) i Lucynka (leosiowata) Misio/ Snih...białasek i jeszcze jakiś Play?...psiak? Fotki są Lucynki, a opis czyj? "Play, pies w typie benka. Był by gotowy prześlizgnąć się przez kraty byle by się bawić. Podskakiwał i się cieszył, radością w oczach i merdaniem ogonka dziękował za każdą sekundę uwagi... Nie było łatwo go fotografować, ruchliwość i entuzjazm w skali 10 to 10:evil_lol:. Przyjazny i łagodny:smile:" Czy nadal nic nie wiadomo o wieku psiaków? W schronie nie ma żadnego pleya :mad:Sanshine się pomyliła :evil_lol: Przyznam, że zapomniałam dowiedzieć się dokładnie o te lata:oops: Opis Pleya dotyczy naszej beniowo leonbergerki Wczoraj zabierałam z boksu beniowo leonberkowej suczki owczarkowata sunią, która miała zakrwawiony pyszczek ponieważ ścięła się z tą jasna sunią. Na szczęście nie było to nic poważnego. Nasza leosia była calutka, więc na pewno w tej awanturze nie uczestniczyła. Quote
ata Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Napiszę niestety..... nasza benio-leonka została adoptowana dzisiaj na wieś..... :roll: Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ata napisał(a):Napiszę niestety..... nasza benio-leonka została adoptowana dzisiaj na wieś..... :roll: Ojej...a ja własnie miałam o nią pytanie z Częstochowy...i wyglądało na poważne...malutka- wbrew wszystkiemu szczęścia!Niech to będzie dla Ciebie szczęśliwa adopcja! Quote
ANETTTA Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 zuzlikowa napisał(a):Ojej...a ja własnie miałam o nią pytanie z Częstochowy...i wyglądało na poważne...malutka- wbrew wszystkiemu szczęścia!Niech to będzie dla Ciebie szczęśliwa adopcja! do mnie tez pisało 2 zainteresowanych !!!! Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ANETTTA napisał(a):do mnie tez pisało 2 zainteresowanych !!!! Oprócz powyższego też miałam 2 nowe zapytania o Lucynkę...może uda się innemu psiakowi...oby! Quote
ata Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 zuzlikowa napisał(a):Oprócz powyższego też miałam 2 nowe zapytania o Lucynkę...może uda się innemu psiakowi...oby! Jak się jej dobrze przyjrzałam, to ona zachowywała się jak duży dzieciak :), Miejmy nadzieję, że to dobra adopcja, chociaż samo słowo kojec już mnie przeraża tak samo jak łańcuch i buda .... Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziewczyny, Wrzesińskie schronisko doczekało się swojego forum:D http://schronisko-wrzesnia.xaa.pl/emperial/index.php Quote
ata Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Lenka jeszcze ok.2 tygodnie temu była w schronisku.... Quote
Recommended Posts