Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia piękna , może dać ją na forum molosów , tam ludzie bardziej zainteresowani wielkopsami . Swoją drogą nie ma się co dziwić , że takie cudeńka trafiają do schronu - we Wrześni jest przecież rozmnażalnia benków .

Posted

dorota w-l napisał(a):
Sunia piękna , może dać ją na forum molosów , tam ludzie bardziej zainteresowani wielkopsami . Swoją drogą nie ma się co dziwić , że takie cudeńka trafiają do schronu - we Wrześni jest przecież rozmnażalnia benków .

dokladnie rozmnazalnia na ogromna skale.......
mozna ja pooglaszac:cool3:

Posted

dorota w-l napisał(a):
Wstawiłam na forum molosów ....
Co do rozmnażalni , to mam kontakt z dwoma psiakami , które jako dorosłe zostały z tej "hodowli" wykupione - to psychiczne psie ruiny .

ja rowniez znam osobe, ktora wykupila od nich buldozke z cycuszkami do ziemi i bardzo chora.....:shake:

Posted

Ojj ciotka widze że echo zainteresowania wątkiem...:roll: Jutro poprzesyłam go ciotkom od benków to od razu się tu ruszy:cool3:

PS: ANETA zmień tytuł na poprawny ( z "ś") bo ciężko go znaleźć w wyszykiwarce....:roll: Nie żebymn się czepiała...:eviltong:

Posted

[quote name='KasiaO']Ojj ciotka widze że echo zainteresowania wątkiem...:roll: Jutro poprzesyłam go ciotkom od benków to od razu się tu ruszy:cool3:

PS: ANETA zmień tytuł na poprawny ( z "ś") bo ciężko go znaleźć w wyszykiwarce....:roll: Nie żebymn się czepiała...:eviltong:

:crazyeye:ledwo wrocila a juz sie czepia:mad::evil_lol:

Posted

dorota w-l napisał(a):
Wstawiłam na forum molosów ....
Co do rozmnażalni , to mam kontakt z dwoma psiakami , które jako dorosłe zostały z tej "hodowli" wykupione - to psychiczne psie ruiny .

dziekuje:p

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Pola won stąd !! Miałaś się uczyć :mad:

Ta suczynka mnie tak oczarowała, że musiałam jej banerek zrobić, może chociaż za pomocą jego ludzie zobaczą dziewczynkę i ktoś się w niej zakocha tak,że da jej dom na stałe :loveu: