ata Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 bernardynka jest juz po kwarantannie, gotowa do adopcji......wyglada na mloda suczke, troszke chudawa:cool1: Quote
ata Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 dzieki kilku wspanialym osobom, sunia szczesliwie opuscila schronisko!!! Quote
ata Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 gdzie ta kolejka :mad:po sunie:loveu: Quote
dorota w-l Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sunia piękna , może dać ją na forum molosów , tam ludzie bardziej zainteresowani wielkopsami . Swoją drogą nie ma się co dziwić , że takie cudeńka trafiają do schronu - we Wrześni jest przecież rozmnażalnia benków . Quote
ata Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 dorota w-l napisał(a):Sunia piękna , może dać ją na forum molosów , tam ludzie bardziej zainteresowani wielkopsami . Swoją drogą nie ma się co dziwić , że takie cudeńka trafiają do schronu - we Wrześni jest przecież rozmnażalnia benków . dokladnie rozmnazalnia na ogromna skale....... mozna ja pooglaszac:cool3: Quote
dorota w-l Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wstawiłam na forum molosów .... Co do rozmnażalni , to mam kontakt z dwoma psiakami , które jako dorosłe zostały z tej "hodowli" wykupione - to psychiczne psie ruiny . Quote
ata Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 dorota w-l napisał(a):Wstawiłam na forum molosów .... Co do rozmnażalni , to mam kontakt z dwoma psiakami , które jako dorosłe zostały z tej "hodowli" wykupione - to psychiczne psie ruiny . ja rowniez znam osobe, ktora wykupila od nich buldozke z cycuszkami do ziemi i bardzo chora.....:shake: Quote
ata Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 To znowu ja, ale ty jestes piekna:loveu: Quote
KasiaO Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ojj ciotka widze że echo zainteresowania wątkiem...:roll: Jutro poprzesyłam go ciotkom od benków to od razu się tu ruszy:cool3: PS: ANETA zmień tytuł na poprawny ( z "ś") bo ciężko go znaleźć w wyszykiwarce....:roll: Nie żebymn się czepiała...:eviltong: Quote
ANETTTA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jaka smutna mordeczka ...slicznotka ....do przytulania taka samotna podrzuce ją do MArki dziewczyny jakie sunia ma ogloszenia ????//trzeba ja światu pokazac Quote
KasiaO Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ANETTTA napisał(a): dziewczyny jakie sunia ma ogloszenia ????//trzeba ja światu pokazac chyba żadnych.... Quote
ata Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='KasiaO']Ojj ciotka widze że echo zainteresowania wątkiem...:roll: Jutro poprzesyłam go ciotkom od benków to od razu się tu ruszy:cool3: PS: ANETA zmień tytuł na poprawny ( z "ś") bo ciężko go znaleźć w wyszykiwarce....:roll: Nie żebymn się czepiała...:eviltong: :crazyeye:ledwo wrocila a juz sie czepia:mad::evil_lol: Quote
ata Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dorota w-l napisał(a):Wstawiłam na forum molosów .... Co do rozmnażalni , to mam kontakt z dwoma psiakami , które jako dorosłe zostały z tej "hodowli" wykupione - to psychiczne psie ruiny . dziekuje:p Quote
t_kasiek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 alez ona sliczna.....i taka mlodziutka......i baaardzo smutna :-(:-(:-( Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kolejna bernardynka w schronie :placz: Podniosę i trzymam za nią kciuki :kciuki: P.S banerek dla suni Quote
ata Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 :roll: jak moge pobrac ten banerek?? zeby sie jeszcze otwierał:roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ata napisał(a)::roll: jak moge pobrac ten banerek?? zeby sie jeszcze otewiral:roll: Podlinkowałam banerek, wystarczy skopiować:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zaczarowała mnie :placz::loveu: Zaznacz i skopiuj i wklej w panelu tam gdzie edytuje sie podpis. Powinno działać bo podlinkowany już jest Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Podlinkowałam banerek, wystarczy skopiować:cool3: Pola won stąd !! Miałaś się uczyć :mad: Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Pola won stąd !! Miałaś się uczyć :mad: Ta suczynka mnie tak oczarowała, że musiałam jej banerek zrobić, może chociaż za pomocą jego ludzie zobaczą dziewczynkę i ktoś się w niej zakocha tak,że da jej dom na stałe :loveu: Quote
ata Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 mam banerek udalo mi sie.....mam juz nawet 2:cool3: Quote
Recommended Posts