KARINA121 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Witam -te yoreczki są przeuuuurocze-aż chce miec sie ich całe stadko-niedługo zobaczycie mojego pupilka -Maila:multi: Quote
KARINA121 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ALEX I SUZI-ale ślicznie wyglądacje-wrrrr ja też musze wstawić coś (jak tylko zrobie i przedre sie przez trud zapewne zamieszczania zdjęc-obym sie myliła)Pozdrowionka:happy1: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 KARINA121 Mozesz mi przeslac zdjecia na meila mag-2005@tlen.pl , a ja je wstawie na forum. Quote
KARINA121 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alex i Suzi-dzieki z pzryjemnoscią tylko na razie jeszcze nie mam żadnych zdjęc (wstyd sie przyznać)ale niedługo po wizycje u fryzjera na pewno pokusze sie i zrobie kilka fotek -raz jeszcze dziekuje i wrazie czego zapisze sobie Twój adres-buziaczki dla yorkomaniaków:wolfie: Quote
bascha.p Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alex i Suzy.jestescie oboje bardzo ładni.:lol:yorki to chyba naprawde najpiekniejsze psy na swiecie oczywiscie nie ujmujac uroku innym rasom bo dla kazdego wlasciciela jego pies jest najpiekniejszy.ja mowie tak Moj Niko-jest najpiekniejszym psem na swiecie za to Silver -sheltie najmadrzejszym psem na swicie.:loveu: Quote
bascha.p Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Magda_Miki']Bascha.p Bardzo ladny piesek! Milo, ze nam go pokazalas;) bardzo dziekuje za mile slowa skierowane pod adresem mojego Nikusia-:lol::multi: Quote
Magda Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alex i Suzi, Jakie swietne zdjecia!! Bardzo ladnie wygladacie, sliczna z ciebie dziewczyna!:multi: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dziekujemy za mile slowa :) W koncu udalo mi sie zrobic jakies fajne zdjecia. A to dzieki mojemu tacie, ktory ma studio fotograficzne. Wczesniej robilam zdjecia swoim aparatem. Jednak jest ogromna roznica :( Quote
maxi3 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 WITAM WSZYSTKICH Yorkomaniakow i nietylko Jestem tutaj od wczoraj,mysle ze moge sie dowas przylaczyc.A wiec Jestem Monika mam 38 lat,tylko prosze nie stara baba ihihhiih,mieszkam w BYTOMIU mam Jamniczke miniaturowa i 2 przecudne lobuziary Yorkusie.Monalise i jej coreczke 7 tygodniowa Meskaline,Maline. Jak tylko jako bladynka naucze wklejac sie fotki to wkleje hihi Pozdrawiam wszystkich yorkomaniakow MAXI 3 Quote
KARINA121 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Witam maxi3-świetnie trafiłaś,ja też od niedawna tu sie znalazłam i jestem pod wrażeniem -jest pełno świetnych fotek -tylko ja jeszcze nie mam żadnego zdjęcia swojego yoreczka-ale już pracuje nad tym -mam nadzieje że będziesz sie świetnie bawic tu i wielu ciekawych rzeczy sie dowiesz:multi: Pozdrawiam Karina i Mailo:lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 maxi3 Witaj na forum :) Czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia :lol: Quote
maxi3 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 witaj Karinko,ciesze sie bardzo ze tu jestem,Fajne takie forum mozna sie powymieniac doswiadczeniami i milo spedzic czas w srud Yorkomaniakow. Ja foteczek mam sporo ,tylko problem z zalaczeniem ich buuuuu Quote
KARINA121 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Oj Maxi3-ja nie mam żadnych fotek ale pewnie i ja będe miała problemy z wrzuceniem ich -ale jakos pewnie sobie poradzimy:loveu: trzymam kciuki:kciuki: Quote
Magda Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Jak cos to mozemy wam chetnie pomoc!! Od tego przeciez jestesmy;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jak cos to mozemy wam chetnie pomoc!! Od tego przeciez jestesmy;) ja także służe pomocą. Jak coś wysłaś na maila zdjecia, pozmneijszam i powstawiam, a w razie czego postaram się wytlumaczyc :) Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A oto my razem...Wreszcie się ujawniam :D Quote
edi,feti,gusia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Marlenko,miło Cie zobaczyc.Twojego szkraba to wogóle nie widasc,chyba sie przed zima ukrył? A to ja z moimi dziewczynkami,niestety zabrakło jeszcze jednej Fetusi,ale niestety na razie nie moze pozowac do zdjatek,to juz inna historia:roll: tak wiec próby obycia dziewczyn-Miamki i Gumisi w studio... Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Sliczne foty!! A te calusy:loveu::loveu: To profesjonalne studio?;) Quote
julita104 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='edi,feti,gusia'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
edi,feti,gusia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 tak Madzia to studio u mnie na uczelni,ale nawet nie wiecie jak jest trudno zrobic sunia zdjecia z sama soba poprzez samowyzwalacz:p Zanim zdazyłam do nich sie połozyc to juz ich nie było:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts