Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALEX I SUZI-ale ślicznie wyglądacje-wrrrr ja też musze wstawić coś (jak tylko zrobie i przedre sie przez trud zapewne zamieszczania zdjęc-obym sie myliła)Pozdrowionka:happy1:

Posted

Alex i Suzi-dzieki z pzryjemnoscią tylko na razie jeszcze nie mam żadnych zdjęc (wstyd sie przyznać)ale niedługo po wizycje u fryzjera na pewno pokusze sie i zrobie kilka fotek -raz jeszcze dziekuje i wrazie czego zapisze sobie Twój adres-buziaczki dla yorkomaniaków:wolfie:

Posted

Alex i Suzy.jestescie oboje bardzo ładni.:lol:yorki to chyba naprawde najpiekniejsze psy na swiecie oczywiscie nie ujmujac uroku innym rasom bo dla kazdego wlasciciela jego pies jest najpiekniejszy.ja mowie tak Moj Niko-jest najpiekniejszym psem na swiecie za to Silver -sheltie najmadrzejszym psem na swicie.:loveu:

Posted

Dziekujemy za mile slowa :)
W koncu udalo mi sie zrobic jakies fajne zdjecia. A to dzieki mojemu tacie, ktory ma studio fotograficzne. Wczesniej robilam zdjecia swoim aparatem. Jednak jest ogromna roznica :(

Posted

WITAM WSZYSTKICH Yorkomaniakow i nietylko
Jestem tutaj od wczoraj,mysle ze moge sie dowas przylaczyc.A wiec Jestem Monika mam 38 lat,tylko prosze nie stara baba ihihhiih,mieszkam w BYTOMIU mam Jamniczke miniaturowa i 2 przecudne lobuziary Yorkusie.Monalise i jej coreczke 7 tygodniowa Meskaline,Maline.

Jak tylko jako bladynka naucze wklejac sie fotki to wkleje hihi

Pozdrawiam wszystkich yorkomaniakow MAXI 3

Posted

Witam maxi3-świetnie trafiłaś,ja też od niedawna tu sie znalazłam i jestem pod wrażeniem -jest pełno świetnych fotek -tylko ja jeszcze nie mam żadnego zdjęcia swojego yoreczka-ale już pracuje nad tym -mam nadzieje że będziesz sie świetnie bawic tu i wielu ciekawych rzeczy sie dowiesz:multi:
Pozdrawiam Karina i Mailo:lol:

Posted

witaj Karinko,ciesze sie bardzo ze tu jestem,Fajne takie forum mozna sie powymieniac doswiadczeniami i milo spedzic czas w srud Yorkomaniakow.
Ja foteczek mam sporo ,tylko problem z zalaczeniem ich buuuuu

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Jak cos to mozemy wam chetnie pomoc!! Od tego przeciez jestesmy;)

ja także służe pomocą. Jak coś wysłaś na maila zdjecia, pozmneijszam i powstawiam, a w razie czego postaram się wytlumaczyc :)

• 2 weeks later...
Posted

Marlenko,miło Cie zobaczyc.Twojego szkraba to wogóle nie widasc,chyba sie przed zima ukrył?
A to ja z moimi dziewczynkami,niestety zabrakło jeszcze jednej Fetusi,ale niestety na razie nie moze pozowac do zdjatek,to juz inna historia:roll: tak wiec próby obycia dziewczyn-Miamki i Gumisi w studio...